Torsdag

Och så var det torsdag och ännu en dag på jobb. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter min semester! Det är ungefär 1,5 månad kvar nu! Man kan ju hoppas att det går fort ;)
Jag har iaf sällskap av min fina louie idag, och kommer ha de två kommande veckorna eftersom Fredrik jobbar dag nu också. :)


Present

Detta fina armband låg och väntade på köksbordet när jag kom hem från jobb!
Tack älskling!


Kramsugen

Lång dag på jobb idag, saknar min familj.. Känner mig lite ensam och kramsjuk. :(


Sweet dreams

Nu blir det film innan nannedags, ska upp tidigt imorgon!
Natti natti!


Yoggiboost

Då har vi äntligen kommit hem efter en mysig kväll på emporias nya frozen yoghurt bar, yoggiboost! Jätte mysigt och fräscht ställe med bra priser! Och så klart jobbar syster där också. :)


Tatuering

Äntligen har jag bestämt mig för vilken tatuering jag vill ha och vart den ska sitta. Min förra idé blev stulen och nu har jag fått komma på något nytt som jag inte delar med mig av. Jag lärde mig av mitt misstag. Nu ska jag bara boka en tid också :)


Peugeot

Då sitter jag på Malmö Bilcentrum och väntar på att min bil ska bli klar. Louie ligger i sin transportväska bredvid och myser. Han har fått så mycket uppmärksamhet av alla som jobbar här att det nästan är löjligt! :) men han älskar det så varför inte.



PW

Det blir inte så mycket sovande, känner att det nog är smartare att hålla mig uppe och komma i säng i tid ikväll istället.
Tänkte ta en powerwalk istället och samtidigt ensamträna Louie!
Flitig morgon :)


Godmorgon

Dags att köra älsklingen till nya projektet idag! Sen hem och sova igen ;)


Dags för myssöndag

Hemma och nyduschad,
Nu blir det film i sängen!


Iphone

Då har även jag uppgraderat mig till en Iphone 5, en vit givetvis! Jag är fortfarande en av få (verkar det som), som fortfarande är förälskad i Iphone och Apple.
Älsklingen köpte Sony Xperia Z och verkar nöjd med det också :)

Nu ska vi ut en runda med Louie, behöver lite motion idag känner jag!

Nytt koppel

Louies nya koppel :)


Lördag

Bilder från gårdagen :)


Bild

Lovade ju en bild på mitt nya hår!


Bbq

Redo för en mysig kväll med underbara vänner och grillning!
Har även invigt min nya locktång!

https://cdn1.cdnme.se/2548429/7-3/pic_518e703b9606ee5f6d02f4b0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2548429/7-3/pic_518e703d9606ee5f2581a2d4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2548429/7-3/pic_518e7045e087c33715d106ce.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2548429/7-3/pic_518e70499606ee5f441623f0.jpg" class="image">


Ny hårspray

Idag har jag äntligen hittat en hårspray som jag är nöjd med!! :) ett tips till er alla som också är i desperat sökande ;)


Mys

Kärlek och morgonmys!


Lördag!

Äntligen lördag och äntligen helg!
Jag behöver verkligen tre dagar ledigt nu.
Var hos läkaren i tisdags för min mage och de tror ev att det är någon form av stress så jag har fått tabletter i 14 dagar och en ny tid därefter så vi får väl hoppas att det blir bättre nu.
Jag måste även strukturera om min vardag, mer lugn och ro, inte för mycket jobb etc.
Önska mig lycka till!
Nu ska jag och louie mysa framför tvn tills Fredrik bestämmer sig för att vakna!


Äntligen fredag

Det är tur att det är fredag idag. Mitt humör är verkligen inte på topp. Vädret är kasst, magen krånglar och folk i allmänhet idag går mig på nerverna. Får lite känslan av att folk utnyttjar mig för tillfället. Men kan ju hoppas jag har fel?


Första men inte sista!

Mina nya ögonfransar! Första gången jag provar detta, men kommer definitivt göra om det. Lär väl bli ett beroende precis som mina naglar och löshår!


Söndag

Min söndag har varit bäst! Började med en tur på entré med älskling. Blev en ny bikinitopp och byxor men när jag kom hem gillade jag dem inte så de åker tillbaka!
Vid 11 åkte vi hem till Nathalie och Patrik med frukost innan det var dags att fixa håret! Nu har jag blivit ljusare med koppartoner! Fredrik blev klippt också så nu är vi fräscha! var vi förhoppningsvis innan med men ja ;)

När allt var klart köpte vi sallad och åkte hem till Vellinge och mös på uteplatsen hela eftermiddagen och kvällen. Blev även lite grillad korv och sol i solstolarna.
Nu ska jag och louie nanna kudden!
Bild på håret kommer imorgon. Ni får nöja er med denna bild från igår istället!

/C


Sol sol sol!

Har solat nonstop sen jag sluta jobba. Först två timmar på stranden sen ytterligare två timmar hemma på uteplatsen! Nu blir det solsidan och så ska jag rota fram något gott att äta.

/C


Förändring!!!!!

Imorgon är det dags för en förändring! Ja med mitt hår alltså! Kommer bli mycket ljusare men denna sommaren blir det mer koppar än blont! Jag har aldrig haft varken rött eller kopparfärgat hår så jag har ingen aning om hur det kommer se ut men jag hoppas det blir snyggt iaf!
Kan vara trevligt om Fredrik gillar det också!
Återstår att se imorgon ;)
Bilden nedan visar på ett ungefär hur det är tänkt att se ut.
Bortsett från den söta smileyn!


Ny locktång

Nu har jag äntligen beställt en ny locktång från GAMA. Mina förra två har kraschat totalt nu så nu har jag unnat mig en ny. Visserligen var de 6-7 år gamla så jag kan inte klaga på livslängden haha. Den nya kommer i början på veckan och är beställd på netonnet. Köpte värmeskydd med, Nathalie (som är min bästa vän och frisör) skäller alltid på mig för att jag inte använder det så nu har jag lyssnat på henne! :)

Upp å hoppa!

Godmorgon!
Jobb idag, 10-14 sen ska jag hem och sola på uteplatsen. Så det är bäst att solen håller i sig!
Dags för en dusch!

/C


Sommarkänslor

Nu myser vi i solen på uteplatsen! Grillspett och tzatziki, sommarklänning, sommarkänslor, en glad sambo och vovve!


Present!

Har fått nya skor av älsklingen!
Tack! <3


Inte enligt mina önskningar

Suck, gick inte som jag hoppats på idag. Där är en läcka någonstans i lägenheten. Men pga att huset är nybyggt sen 3 månader tillbaka så kommer Vellinge bostäder ta upp detta med nimab som byggt huset. Det är visst ett garantiärende. Om de ringer idag eller nästa vecka vet jag inte, men får hoppas detta åtgärdas fort! Gärna innan vår semester.
Som om inte detta vore nog fick jag ett brev från Peugeot angående vår bil. Den ska tydligen in på service för ett eventuellt fel på någon mutter i bakre delen på bilen. Det är andra gången som jag får ett sånt brev från Peugeot på en ny bil! Blir inga fler bilar därifrån framöver.
Seriöst, är det möjligt eller driver någon med oss?
Jag hoppas att allt negativt som ska drabba oss kommer nu så vi slipper det sen! Ska bli skönt när detta är över.

Nu är jag iaf på jobb sen en bra stund tillbaka och ska snart få lite mat i magen! Blir subway tillsammans med Doraid och malissa!
Hörs mer under dagen!

/C


Lite lättad

Godmorgon.
Lite vikt av orolighet har lyfts bort från mina axlar nu på morgonen!

Nu återstår bara hantverkarens besök och förhoppningsvis så är inget fel i lägenheten med läckor etc. Något är det ju, men det kan vara mindre bekymmer än vad vi trott så jag hoppas starkt på det!

Vovven har somnat om efter vår runda och det ser så skönt ut att jag tror jag gör det samma!

/C


Fulländad kväll

Så rolig kväll! Jag är nöjd och nu har jag fått hämtat min lilla vovve med. Dags att somna till tvn, natti natti!


Bakad potatis!

Dagens middag! ;)


Mat!

25 min kvar på jobb! Jag är så hungrig. Idag blir det bakad potatis med lax och limesås ;) nyttigt, färskt och så gott!
Det är faktiskt mitt tips till er som ännu inte varit på ölcafeet på möllan, de har världens godaste bakade potatis och till ett rimligt pris! :)
Enjoy!


Torsdag

Jag är inte långt ifrån ett sammanbrott och magsår nu. Mycket stressar mig just nu. Största orsaken är väl att vi igår eventuellt upptäckte en vattenläcka i lägenheten. Det rör sig om badrummet och hallen. Finner inte ord för hur irriterad och trött jag är nu.
Får veta mer imorgon, så ni får gärna hålla tummarna.

Ikväll blir det iaf middag på ölcafeet med älskling sen ska vi iväg på stand up och se Christopher Appelqvist! Blir nog en trevlig eller ska jag säga rolig kväll!

Nu får jag jobba vidare några timmar till innan hemfärd!
/C


Onsdag 1 maj

Vilken mysig dag! Har verkligen firat 1 maj på bästa sätt!
Blev inget tivoli men jag och Fredrik låg och sola på uteplatsen hela eftermiddagen sen kom mamma, Nattis och roman med ozzy och grillade. Blev korv med bröd och flintastek med potatissallad. Och givetvis glass till efterrätt ;)

Nu myser vi i sängen i väntan på att Fredrik ska åka till jobb!


God morgon

Så här dagen efter så unnar jag mig en god kall power king för att vakna till liv. Har varit uppe en timme och varit ute med louie och städat undan efter gårdagen.
Idag blir det en runda till tivolit här i Vellinge med Fredrik och Johan!
Hörs sen!

/C


Over and Out

Efter en lång och härlig dag är det dags att krypa ner i sängen tillsammans med mannen i mitt liv och vår älskade vovve.
Natti natti!


RSS 2.0