Sweet dreams!

Sweet dreams!


Friskis fullt ut

Idag är det Friskis fullt ut :) jobbar 17,30-22,30 och så har jag till och med köpt mig en ny väska! ;) bad Robban beställa dem för någon månad sen så nu får jag ju köpa mig en också!


Måndag

Morgonen började med lite städning och sen gjorde jag frukost på sängen till Fredrik! Efter att vi gjort oss anständiga tog vi oss ut på en runda med Ozzy och inhandlade lite blandat på mobilia med Fredriks bortglömda presentkort! Haha den lilla muppen hade flera hundra kronor som han glömt bort på olika kort!

Nu blir det mat och mys i soffan innan det är dags att säga hejdå till mitt hjärta.


Helgen

Har haft världens mysigaste helg med Fredrik!
I lördags var vi på syrrans hotell och åt världens bästa brunch, börjar bli lite vår grej på lördagarna nu känns det som! ;) efteråt körde vi till Nathalie som hade en invigningsfest för sin nya lokal! Min snäcka har ju blivit frisör! Är verkligen stolt över dig Nathalie! Och givetvis har jag bokat tid hos henne redan!

Resten av helgen har tillbringats hemma hos Fredrik med film, god mat och världens bästa sällskap!


Godmorgon


Det är verkligen skönt med långhelg! Fredrik åker till Halmstad med jobb igen ikväll men vi har iaf hela dagen ledig tillsammans.
Dags att inhandla lite frukost och väcka sömntutan bredvid mig!


Osäker

Idag har jag en sådan dag då jag bara känner mig osäker.
Behöver massa positiv energi känner jag!


Jag har fått nog.

Idag har jag börjat ifrågasätta det här med goda gärningar. Varför ska man offra så mycket av sig själv för andra när man inte får det tillbaka? Resten av året och hädanefter ska jag leva efter mig själv. Jag ska göra det jag vill, spendera pengar på vad jag vill, när jag vill, var och hur. För det är väl så man kommer längst? När man inte offrar eller som jag vill se det, ger till någon annan. Trams! Men envis som jag är när jag fått nog så tänker jag ändå göra så!


Halmstad

Hade en mysig kväll med min älskling i Halmstad igår! Först checkade vi in mig på hotellet och efteråt tog vi en promenad längs kanalen och centrum till Bulls där vi åt middag.


radiotjänsten

Måste ju bara passa på att berätta att jag hade fått ett brev från radiotjänsten när jag kom hem igår. Jag förstod ju direkt att det var en faktura! Men så sur jag blir! Idioterna tror på fullaste allvar att jag skulle betala denna när min mamma redan gör det. Varför skickar man två fakturor till samma hushåll? Girighet.. Så sur jag blir.
Jag är ju säkerligen inte ensam om detta, så ett tips till er alla: Kolla alltid upp om någon annan  i hushållet betalar så ni inte betalar dubbelt, om ni nu betalar överhuvudtaget? ;)
 
 
/Cassandra

Onsdag

 
God middag allihopa!
 
Fullt ös medvetslös är nog rätt ordval för min vardag just nu!
Mycket på jobb, har varit mindre kul men efter igår så har det faktiskt vänt! Så positiv jag känner mig nu när saker och ting börjar röra på sig åt det håll som jag önskar! Jag känner mig full av ny energi så det är super skönt!
Bättre blir det ju också när jag vet att jag har en kort arbetsdag för sen ska jag upp till Halmstad och träffa min älskling! Han jobbar där denna veckan och nästa vilket gör det lättare för oss för då kan vi åka till varandra en dag under veckan iaf. Så natten tillbringar jag på ett hotell, mys! Blir någon mysig middag ute sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Har jag megatur så får jag träffa min fina Alice och Jocke också kanske! ;) Vet att du läser detta Alice så därför lägger jag in det som en liten notis! ;)
 
Hörs sen!
 
/Cassandra

Nyaste köpet

 Mitt nya Iphone-skal! 
Passar mig utmärkt! ;)
 

RSS 2.0