en vanlig torsdag

Idag är jag helt slut pga all sömnbrist!
Trots det började jag morgonen med en timmes powerwalk och sedan körde jag och mamma till stranden. En lagom lugn och skön dag! :)
 
Nu blir det en kvällsrunda med Ozzy innan jag bäddar ner mig för att se film!
 

Så härligt att vara kär

Jag blir bara så förälskad! Härlig känsla! ;)
 
 
 

tisdag på ikea

Idag fick jag mig en tur till IKEA. Trots att jag blir grinig varje gång jag kommer dit så tyckte jag att jag skötte mig vädigt bra idag. Fredrik kom undan med bara några få dödsblickar haha ;)
Och så klart så fick jag med mig lite saker hem trots att jag INTE skulle handla idag. Blev gardiner och en golvlampa som jag dessutom fick ihopmonterad direkt! Tror någon lärt sig att jag är lite seg på att få saker gjorda, eller?!
Och varför bryta en vana? Självklart blev det thaimat till middag idag också! Jag borde nog hitta ett nytt ställe att äta på! Känns som Tamnack thai kan leva på mig snart!
 
 
 
Jag vet inte varför jag alltid blir lika chockad när folk kommenterar något jag skrivit i min blogg. Jag vet ju att den är offentlig och att de flesta som känner mig läser den. Men ja, ändå så tycker jag det känns konstigt när det kommer upp. Jag glömmer väldigt snabbt hur offentlig jag faktiskt är. Men visst är det kul att folk är intresserade av vad som händer i mitt liv och ni som inte är intresserade är bara väldigt nyfikna och skvallerkåta och läser regelbundet ändå! ;)
 
 

måndagen avslutas bättre än den påbörjades

 
Har precis suttit och planerat en Londonresa i december med Alice. Vi har försökt ge oss på det två gånger redan men inte lyckats så nu ska det väl gå vägen!? Har haft en riktigt tråkig dag, mått kasst och varit utmattad. Det var först framåt eftermiddagen som det började vända. Minna och jag körde ut till svågertorp för att leta efter en matta till mig och ni kan tro att jag hittade en! Är super nöjd och bild kommer senare :)
 

Drömmar som hemsöker?

Nu var det dags igen. Jag har perioder där jag sover väldigt lite pga dåliga drömmar. Jag sover väldigt oroligt och när jag vaknar så är jag ännu tröttare än vad jag var innan jag somnade. Känner mig stressad och nervös hela tiden, som om kroppen inte kan slappna av och jag ser inte alls fram emot kvällarna/nätterna. I natt var en sådan natt så jag gjorde ett desperat försök att göra mig av med lite huvudbry genom att köra direkt till gymmet 06.45 i morse. Vet inte om det hjälpte eftersom jag inte gått och lagt mig igen sedan jag kom hem. Men jag blev av med lite tankar för stunden i alla fall! Nu håller jag bara tummarna för att detta inte håller i sig så jag slipper omvandlas till en zombie i några dagar! Är det normalt att drömmar hesöker en så här?

Efter många om och men så börjar jag få ti...

img_4409 (MMS)

Efter många om och men så börjar jag få till det i mitt sovrum! Det är fortfarande inte målat men det kommer :) prio ett nu är en ny säng, matta, tavla och några lådor. Vad tycks hittills?


Syrran bjöd på cocktail på morgonen, tur d...

img_3244 (MMS)

Syrran bjöd på cocktail på morgonen, tur den var alkoholfri!


Har haft en underbar födelsedagsmorgon :)

img_9376 (MMS)

Har haft en underbar födelsedagsmorgon :)


Härligt när fina vänner bjuder på födelsed...

img_5927 (MMS)

Härligt när fina vänner bjuder på födelsedagsmiddag! :)


Malva-dag

Idag har jag haft en mysig eftermiddag med malva!


Vissa saker börjar bli otroligt tröttsamma...

Vissa saker börjar bli otroligt tröttsamma. Så pass att jag inte lägger ner mer tid på det.


Godmorgon! Ja jag har egentligen inte sovi...

img_6444 (MMS)

Godmorgon! Ja jag har egentligen inte sovit i natt men jag förmodar att ni andra har det. :) Idag ska jag äntligen få nytt golv i sovrummet. Känns som jag bott i ett förråd tillräckligt länge nu. Väggarna ska också målas om men har inte fått någon tid för det än.  Jag hoppas även på lite sol under dagen så jag kan få lite färg på kroppen!


Idag kör jag bara på svarta byxor, svart l...

img_3059 (MMS)

Idag kör jag bara på svarta byxor, svart linne och en klassisk vit kavaj :)


Firar pappa idag! Givetvis med smörgåstårt...

img_2995 (MMS)

Firar pappa idag! Givetvis med smörgåstårta ;)


Och kvällens outfit!

img_7027 (MMS)

Och kvällens outfit!


Dags att fira min födelsedag med alla fina...

img_6480 (MMS)

Dags att fira min födelsedag med alla fina vänner!


Då var dagens arbetspass över! Dags att kö...

img_4732 (MMS)

Då var dagens arbetspass över! Dags att köra hem och ta en runda med vovven sen en powernap! Jag har fortfarande inte riktigt vaknat till liv!


Godmorgon! Idag är jag verkligen inte pigg...

img_2969 (MMS)

Godmorgon! Idag är jag verkligen inte pigg. :( detta är därför min frukost idag.


X-antal timmar senare så har jag och mamma...

img_4083 (MMS)

X-antal timmar senare så har jag och mamma fixat en hel del. Blev en ny byrå, fåtölj och lite annat smått på Ikea :)  Nu blir det film och mys resten av kvällen!


Godmorgon!! Hade fullt upp hela dagen igår...

img_1950 (MMS)

Godmorgon!! Hade fullt upp hela dagen igår och därför blev bloggen lidande. Ber om ursäkt för det. Jag har äntligen flyttat soffan och det som behövde flyttas. Tack vare mina fina vänner som hjälpte mig, eller om vi ska vara ärliga så gjorde dom allt! På kvällen blev det iaf middag och några glas vin, lite för många glas inser jag nu när jag har min huvudvärk som sällskap haha.


Då blev det prometheus ikväll, givetvis i ...

img_4737 (MMS)

Då blev det prometheus ikväll, givetvis i 3D! Återkommer med betyg efter filmen ;)


God kväll!! Har haft fullt upp idag med jo...

img_5390 (MMS)

God kväll!! Har haft fullt upp idag med jobb, Ikea och lite annat. ;) Ikväll blir det bio med lillasyster.


Då var det dags att bädda ner sig i sängen...

img_1741 (MMS)

Då var det dags att bädda ner sig i sängen och tacka för idag! Sov gott!


En kväll på jobb

Egentligen säger rubriken allt, det blir en kväll på jobb idag! Så vill ni mig något når ni mig här på ön helt enkelt! ;)


Killar, seriöst?!

Det var inte längesen jag skrev ett inlägg om killar som ständigt tror att man vill ligga med dem! Nu kommer ett till, detta är dock betydligt värre.
Kommer ni ihåg för något år sedan när MSN var större än facebook, twitter osv? Det var som sagt något år sen, och jag använder inte min MSN mer. Däremot kollade jag min mail via datorn idag och tydligen loggas man automatiskt in på MSN då också? Det var mer än vad jag visste!
Plötsligt dyker det upp en massa chattrutor med folk som skriver div. saker.
Nu kommer jag till meningen med detta inlägg! Där var bl.a. en kille som skrev och frågade om jag ville ha silikonbröst? För det första undrar jag, varför!? Oftast blir jag bara arg på såna människor och ignorerar dem men jag kunde inte låta bli att svara den här killen och frågade varför han tyckte jag skulle ha silikonbröst och på vilket sett det angick honom. Det jag fick som svar var mest att han tycker det är väldigt sexigt på tjejer och att han gärna ville betala för dem under förutsättning att han fick "användning" för dem? Är det ett skämt?! Finns det seriöst någon tjej i världen som tycker detta låter som en bra idé? För att inte hänga ut någon så lägger jag inte ut konversationen här på bloggen.
Det är så fruktansvärt förnedrande när man får en sån förfrågan. Det behöver inte ens gå så långt för att jag ska känna att man passerat min gräns.
Så jag ber er förhoppningsvis för sista gången att sluta med sånt här trams nu!
Givetvis talar jag endast till dem som tar åt sig! Jag är fullt medveten om att det finns killar och tjejer där ute som bara menar väl med sina komplimanger. Så missuppfatta mig inte, oskyldigt flörtande är alltid trevligt så länge man känner till att där finns gränser.
Tack för mig!


Nu känns det som att det mesta har börjat ...

Nu känns det som att det mesta har börjat ordna upp sig, äntligen. Det här med att separera och flytta isär är verkligen inget kul! Iaf inte när det tar slut. Har inte skrivit så mycket om det här i bloggen för jag har ansett att det inte har varit läge och för att jag själv velat smälta tanken lite. Det är ingen hemlighet längre så nu kan ni alla lika gärna få veta! Det ska nog bli människa av mig igen snart med! ;)


Periodvis har jag massvis med mardrömmar. ...

Periodvis har jag massvis med mardrömmar. I stort sett varje natt. Det jobbigaste är att jag inte kan somna om efter att jag vaknat. Då ligger jag klarvaken i nästan 2 timmar. Någon som har tips på hur man kan lösa det?


Imorgon är det verkligheten som gäller ige...

img_4207 (MMS)

Imorgon är det verkligheten som gäller igen. Lite fix hemma tänkte jag och sedan jobb! Inget märkvärdigt men det får duga. Det är ju trots allt bara torsdag. ;)  Godnatt allihopa!


Blond eller brunett?!

Eftersom jag är så impulsiv av mig så blev jag blond för bara några veckor sen! Som ni säkert märkt!
Nu är jag tillbaks i tankarna igen, men innan jag gör något drastiskt så tänker jag denna gången tänka mig för lite!
Vad tycker ni? Blond eller brunett?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2548429/images/2012/pic_205595963.jpg" class="image">


Godmorgon alla goa o glada! Och grattis Sv...

img_3937 (MMS)

Godmorgon alla goa o glada! Och grattis Sverige!


Ikväll firar jag Kickie på tgi fridays! St...

Ikväll firar jag Kickie på tgi fridays! Stort grattis snäckan på din 24 årsdag!


Kvällens outfit :)

img_3019 (MMS)

Kvällens outfit :)


Då var jag redo för jobb! Blir ett kort ar...

img_6217 (MMS)

Då var jag redo för jobb! Blir ett kort arbetspass idag för fina Kickie fyller år och givetvis måste detta firas! ;)


Redo för kvällens sista runda ;)

img_6128 (MMS)

Redo för kvällens sista runda ;)


Kvällens film; big momma's house 2 :)

img_3311 (MMS)

Kvällens film; big momma's house 2 :)


Idag blir det blåbär till filmkvällen med ...

img_7635 (MMS)

Idag blir det blåbär till filmkvällen med lillasyster!


Vilken morgon! Upp tidigt och köra till bu...

img_9449 (MMS)

Vilken morgon! Upp tidigt och köra till bunkeflo och packa! Var väl igång vid 7 och nu är jag klar, äntligen. Tog längre tid än jag trott eftersom hissen var sönder så jag fick springa med all packning upp- och nerför 9 våningar! Det får räknas som dagens träning minsann. ;) nu blir det promenad med vovvarna innan jag slänger mig i sängen och sover en timme!


Funderar på om jag skulle bädda ner mig ti...

img_7731 (MMS)

Funderar på om jag skulle bädda ner mig tidigt ikväll. Känner mig orolig och ängslig, dessutom har jag sovit på tok för lite i natt. Klagar inte, men det kommer tillbaka och biter en i rumpan dagen efter minsann.  Tänkte ha den här killen som sovsällskap ikväll :) känns lite mer tryggt?!


<3

img_4163 (MMS)

<3


Dags att planera en ny systerresa! Har red...

img_8797 (MMS)

Dags att planera en ny systerresa! Har redan gått två år sen sist!


Jag har underbara människor omkring mig. U...

Jag har underbara människor omkring mig. Under mina mindre roliga perioder finns ni alltid där och lyfter upp mig. Ni är dem jag delar mina betydelsefulla stunder med. Tack för att ni finns och för att ni är så himla underbara. Jag kan aldrig förklara hur tacksam och lyckligt lottad jag är som har så många vänner och en underbar familj i mitt liv. Tack!


LÖRDAG

Jag har en så jobbig känsla i kroppen som skriker om att något är fel.
Frågan är ju bara vad? Livet är allt bra komplicerat, ibland iaf. :)

Blev inte mycket sömn i natt så arbetsdagen har gått betydligt långsammare än vanligt utan någon energi. Nu är det så pass långt in på "sommaren" också så antalet människor som tränar har ju minskat också. Mycket dötid idag med andra ord! Blir hemfärd om en timme sen får vi se vad kvällen bjuder på!
Vad har ni andra för er ikväll?

image description

Älskade lillasyster

img_6284 (MMS)

Älskade lillasyster


Fick lite tid i stan med pappa o malva ida...

img_3190 (MMS)

Fick lite tid i stan med pappa o malva idag. :)


Är så sugen på att se Johnny depps nya fil...

img_2093 (MMS)

Är så sugen på att se Johnny depps nya film, dark shadows! Inte för att han är någon pudding i den filmen men ja! ;)


RSS 2.0