23/3-11

I natt kommer älskling hem. :) Tänkte att jag skulle städa hela lägenheten så här är fint tills dess. Då måste han ju bara tycka att han har världens bästa sambo. ;) haha. Mina träningskläder kommer idag också, måste hämta dom också. :)
Mamma kommer hit efter jobb, vi ska fixa lite med bilen (städa osv) och kolla grill om vi hinner. Sen blir det lax till middag. :) Är lika fint väder idag och jag älskar älskar älskar det! Blir en låång promenad i solen också med hundarna. :)


Vill åka utomlands!!! Bara resa bort i 2-3 veckor, typ Thailand? Vita stränder, kristallklart hav goda drinkar och sällskap av min älskling. Blir ingen resa nu :( För mycket annat som ska göras. Men skulle vilja åka i januari nästa år. Hoppas jag får med mig Erik då. ;)

Nej nu får jag nog ta och lyfta på rumpan och börja ta tag i saker. Annars blir ingenting gjort här!!


22/3-11

Jag är såå glad nu!!
Erik smsa precis att han kommer hem onsdagnatt istället för fredagmorgon. Hur lycklig blir man inte då? Det är som om någon lyssnar på mina önskningar? :D Jag önskar mig obegransat med pengar och sommar ocksåå!! ;)

Älskar det fina vädret, +14 C. Seriöst? Tror det börjar närma sig vår nu :)
Jag och Malou var och kollade på utemöbler innan, hittade ett jättefint bord på Harald Nyborg och stolar på Biltema. Och en grill på Rusta haha jag har verkligen varit överallt.

Synd att jag inte får lön förrän på fredag annars hade jag velat köpa allt nu och få hem det så Erik hade fått se hur fint det blivit här hemma när han varit borta, menmen. Man kan inte få allt. ;) Nu när han kommer hem kan jag iaf kräva hälften av pengarna hahah.

Hoppas mina nya träningskläder kommer imorgon också!! Beställde ett par svarta adidas 3/4 tigths och en svart slim-fit linne från only play.

Snart dags för en powerwalk med valparna innan det är dags att äta lite middag och sen köra hem till mamma med Molle. Blir desperate housewives där ikväll sen hem och sova. Mycket som ska fixas innan Erik kommer imorgon. Hur ska jag hinna allt? :o Tur mamma kommer och hjälper mig. Hon är en pärla!


21/3-11

Var ute och gick morgonpromenad med pappa och hundarna vid halv 9 i morse. blir en lugn förmiddag i sängen med en shake. Ska hem till mamma i eftermiddag och äta middag sen ska vi gå en runda med ozzy och molle. Valparna får stanna hemma ikväll, de är åksjuka så vil inte ha dom i bilen om de skulle kräka :( De har det bättre hemma i lugn och ro.

Älskling är iväg hela dagen uppe i bergen eller något :p Hör inte från honom förrän vid 18. ikväll. Snacka om att mobilen kommer vara stendöd fram tills dess. Haha

Ska köpa lite nya träningskläder, men vet inte riktigt vad jag är ute efter. :( Skulle behöva ett par nya byxor och iaf 2-3 toppar.


20/3-11

Har kommit hem från jobb, handlat vovvemat, kvällspromenad med hundarna. Nu sover alla tre i soffan (så klart) medan jag ska se film. "Flickan som lekte med elden" på SVT 1. Super bra film, älskar hela triologin. :)

Mamma stannade ju här igårkväll, har haft en super mysig söndag med henne. Vi har varit på två långa promenader med hundarna i solen, handlat blommor och planterat dom på uteplatsen och även kollat in lite utemöbler, grill m.m. Handlade inte idag, känner att det är bäst att fundera lite på vad exakt det är jag/vi vill ha. Är ju trots allt det som syns först när man går förbi vårt hus. ;) Första intrycket!

För att detta inlägget ska bli så intressant som möjligt så ska jag lägga in en bild som Alice kan titta på! ;) Njut nu!! :p



Jag, nyår 2008.

OBS! Min erik kommer om 4 dagar (om man räknar bort denna kvällen) :D

19/3-11

Har varit en lång dag :(
Men snart dags för sängen, hoppas på att denna natten blir lugnare än den förra. Var ute flera gånger med hundarna, de var oroliga mest för att där var en massa folk utanför hela natten (bor på bottenvåningen, hör allt). Jag var också irriterad och stressad, kanske inte bästa kombinationen när man ska lugna någon? Imorgon ska jag plantera lite blommor på uteplatsen, kanske köra en runda och leta lyktor m.m. så jag kan dekorera lite. :) Ska storstäda också. Passa på när man ändå redan fixar!

Sängen och film nu! :)


18/3-11

En vecka kvar nu, halva tiden har gått så jag räknar ner ner ner!!! :)
Har haft lite problem med att sköta maten den senaste veckan, inte så att jag äter onyttigt. Snarare tvärtom, men tycker inte om att äta själv. Känner ingen hungerskänsla. Brukar äta var tredje timme vanligtvis men nu har det kanske bara blivit 2-3 ggr om dagen, små små "måltider". Trots detta så har jag ändå jobbat, tränat och gått långa promenader med hundarna. Måste skärpa mig igen.

Så jag börjar med lunch i stan med Christin. :)
Efteråt blir det jobb sen hem till mina valpar och faktiskt bara vara ensam ikväll. Antagligen se en film, gå en promenad och somna i soffan.

Make-up dags!


17/3-11

Är så trött på att vara ensam hemma nu. :(
Hade jag haft fullt upp med jobb om dagarna så hade jag nog inte känt likadant.
Men sitter bara hemma och väntar ut dagarna nu, någon lunch med vänner är ju inplanerade då och då, men tar inte hela dagen. För mycket fritid är inte bra!! :(



Älskling med min lillasyster Malva :)

15/3-11

Nu har det gått två dagar sen erik åkte. 10 dagar kvar nu då. Hemskt vad man kan sakna någon, speciellt när man är van att ses varje dag. Tiden går rätt fort, men kunde ändå gå lite fortare tycker jag. ;)
Ikväll kommer syrran hem till mig och stannar tre nätter. Skönt med sällskap :)
Blir lunch med Nathalie i stan vid 12 sen träning ikväll, och självklart desperate housewives!!! säsongspremiär idag :)

Mina nya träningsskor kom igår! Älskar dem :) Jättesköna och snygga.



Kanske dags att göra sig iordning nu då innan det är dags att köra. Får handla hem lite frukt på vägen också, blir fruktsallad ikväll :)

13/3-11

Jaha, då ligger man ensam i sängen då. Körde Erik till bussen vid 5 i eftermiddags. Saknar honom redan, så otroligt jobbigt att sova själv. Har ju mina tre hundar men tyvärr inte riktigt samma sak. :(

Haft en trevlig helg. Mys med erik i fredagskväll massa film och god mat. Igår (lördag) kom några vänner/arbetskamrater hem och käka pizza. Som vi själva gjorde. Blev lite vin m.m. till det. :) Var med mamma och träna på förmiddagen också, blev ett cirkelgymspass. Sjukt härligt!

Ska se lite film nu och hoppas på att somna så fort jag kan.

Jag och Erik i Turkiet, vår första semester.

11/3-11

Har precis kommit hem efter en goood lunch med Arlinda. Var på favoritstället!! Tamnak thai vid triangeln :)
Beställde fem filmer förra veckan, och dom låg minsann bland min post när jag kom hem!!! Blir film hela helgen nu :) LOVE
Nu ska jag snart köra och jobba lite. Sen tar jag och min älskling helg :)



  Från vår semester 2010, Kemer Turkiet. :)


11/3-11

OBS: Fått tid för arbetsintervju 30/3 :)

Middagen igårkväll blev lyckad och jag sov som en bebis hela natten så fort jag kom i säng.
Blir ingen träning idag, men kör cirkelgym imorgon. Tar dock med mig min mamma för erik ställer inte upp igen. ;)
Nu är det iaf dags för frukost:  1 banan
                                            50 gram blåbär
                                            200 gram kessella 0.3%
                                            1 dl minimjölk

Sen blir det lunch med Arlinda och jobb efter det. :)

10/3-11

Har verkligen har fullt upp dessa dagarna nu och kommer ha resten av veckan, tråkigt nog. :(
Blir inte mycket tid över för Erik. Han påpekade det igårkväll när vi skulle lägga oss. Så jag får väl avboka så mycket jag kan nu dess dagarna innan han åker. Har ju två veckor på mig att göra allt annat sen när han är iväg ju. :)

Har precis beställt två nya plagg, ett riktigt sommarplagg.
1. Vit byxdress med flätad rygg


Grå,gul träningströja

Får gäster ikväll, så bjuder på kycklinggryta med tomat och spenat, samt vitlöksbröd till det. :)
Får ju unna mig lite idag, speciellt när jag sköter mig så bra alla andra dagar. ;)

I morse gick vi upp vid 6 och gick morgonpromenad tillsammans. :) Sen körde jag erik till tåget och körde själv och träna. Blev armar och sen 20 min på crosstrainer. :)
Snart dags att köra till ilva och hitta ramar till några foton här hemma, sen ska jag köpa lite blommor! :)
Ska nog städa lite här hemma också, är lite dammigt ser jag nu. :o inte OK!!!
Nej, fixa fixa fixa!! :)

8/3-11

Nu finns det kapslar som ska få brösten att växa också. Om man nu är emot operation etc. Man ska kunna gå från a-kupa till c-kupa till exempel. Man undrar ju?
Alltså, jag förstår verkligen kvinnor som har väldigt små bröst och som känner sig okvinnliga, obekväma etc och som vill få större bröst. Samtidigt tycker jag inte det är varken fel eller fult med mindre bröst, alla ska ju inte se likadana ut. Men vi tjejer/kvinnor som har normala eller stora bröst, varför ska vi ha ännu större?
Det är ju upp till var och en, självklart. Men tycker ändå att vi borde acceptera att vi inte är perfekta och vi ska definitivt inte vara det heller. Det är just det som gör oss så bra.

Bara en tanke som slog mig, kände att jag behövde ventilera mig lite. Håller ni inte med mig så får ni gärna säga det och även om ni gör det. :)



Jag har iaf varit flitig hittills idag! Har varit ute med hundarna, hämtat jobbkläder, varit på kyrkogården. Nu ska jag snart äta lunch och packa ner träningskläder till ikväll.


8/3-11

Idag skulle min mormor fyllt 81. Ska snart åka till kyrkogården. Blir middag hos mamma senare med kusinerna.
Har massvis med saker att göra idag,
kyrkogården
hämta jobbkläder
rasta hundarna
jobba
hämta erik
åka till bilhandlaren
äta hos mamma
träna

Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt, är mer stressad än nånsin.

Saknar dig massa :(


7/3-11



Blev bra :) Har inte provat de andra än. :)

Vill bara beställa massa nya vår och sommarkläder!!! Får så härliga vårkänslor i detta vädret. :)
Hittade faktiskt en jättefin bikini på swefox.se. Silver och gul med svarta snörningar. :) Men beställer inget än, kommer in hur mycket som helst om några veckor. Visserligen brukar jag alltid köpa 2-3 st bikinis. Men nu när man har delad ekonomi så blir inte sambon förtjust i mina utsvävningar! ;)
Snart dags att kolla på utemöbler til vår uteplats också. Vi har bestämt oss för att sätta upp staket också. Blir lite med privat då. Och så kan vi ju ha altandörren öppen så att hundarna kan ligga där ute.

7/3-11

Bara sex dagar kvar innan Erik åker nu. :( Vad jag kommer sakna honom!!

Gick upp halv 6 i morse och var ute och gick 30 min med hundarna. Då är dom lugna ett tag på morgonen sen så jag får sova ;) nöjda hundar=nöjd Cassandra!!!!
Snart frukost, sen får vi se vad dagen för med sig. Blir iaf jobb ikväll.

Satte precis på tvn, och vad är på om inte tv-shop? Tydligen ska man kunna gå ner massvis med kg på någon vecka med bara 3 min träning/dag. Man undrar ju hur många som faktiskt köper detta? Det finns inga genvägar.
Men men :)



Saknar mina naglar :( Ska nog bygga på nästa månad igen. :)


6/3-11

Blev ett cirkelgymspass igår på johanneslust istället för bara gymmet. Är skönt att kunna variera sig lite och bara få en riktig genomkörare av hela kroppen inför helgen. :)
 
Var super kul på Gittans pensionsfest igår på heleneholm!
God mat, mycket folk, sång osv!

Trevligt att vakna på morgonen och folk bara går hur som helst utan att säga till? Blir så äckligt irriterad.
Får väl se om där finns en förklaring sen?

4/3-11

BLÄH!! Vill ha sovmorgon! :(
Varit vaken sen halv 6 imorse. Kunde inte somna om heller.
Men har fått mycket gjort iaf, matat hundarna, varit ute och gått en lång promenad, betalat räkningar osv. Känner mig rätt nöjd. Har hela förmiddagen framför mig nu innan det är dags att åka och träna sen jobba. Sen är jag ledig hela helgen. :)



Snart dags för lite frukost, banan kessella och minimjölk=shake.
Ikväll blir det tacos :)

Min fina Nathalie fyller 21 idag, stort grattis till dig snäckan!! <3

3/3-11

Mina kläder och faketattoos har kommit!!

    

                                                                             Tröjan är från Nelly 

    

Shortsen och träningsbyxorna är från Sexy. Träningsbyxorna är långa och med grå resår vid vristen precis som i midjan.

Vi ska på fest på lördag, på mitt jobb? Japp, Konferenssalen på Heleneholm (friskis & svettis). Men jag har inget att ha på mig.
Förslag? :)

3/3-11

Morgonens frukost: Shake i form av 2 st bananer, kessella 1% och lättfil 0.5%. GOTT! :)

Träningen gick bra igår. Får se om jag hinner med ett snabbt pass på lunchen sen ikvll på jobb. Ska ju hämta bilen och lite paket under dagen idag så tiden blir kort innan jobb. :(
En snabb dusch nu sen göra mig iordning :)


2/3-11

Nu har jag äntligen fått träna, blev 30 min på löpbandet, 15 min på step och sen körde jag ett benpass. :) Känner mig nöjd och lagom svettig!
Dags att duscha snabbt nu innan jag ska ut och jobba.

OBS!
Är så trött på min bil, där är bara en massa fel hela tiden. Varför? Jo för att bilhandlaren är en inkompetent idiot som verkligen inte ska hålla på med bilar. Har lurat mig på en service, förstört mina två framdäck för att han inte kan installera dem rätt osv. På 2 veckor har den bilen kostar mig ca 6 000 kr. Och det är inte direkt pengar jag har över så där hur som helst varje månad. Speciellt inte nu när jag är arbetssökande/går på extra timmar då och då för att hålla mig sysselsatt. Nej jag blir bara arg.

Ska gå en lång promenad när jag kommer hem med Erik och hundarna. Har saknat honom hela dagen. Han är så duktig på sin praktik. :) Får massa teckningar av barnen. :)

2/3-11

Har precis beställt hem lite tattoos från faketattoos Beställde döskallen, pistolen och den kolsvarta stjärnan. Har velat tattuera mig hur länge som helst men jag är såå rädd för nålar så jag bara drar mig för det. Och jag har väl inte heller bestämt mig för vad jag vill ha exakt. Man ska ju ha det livet ut sen. Därför är det så bra att kunna beställa hem lite olika motiv och prova sig fram. :)

Känns som jag fyndat jätte mycket denna veckan, köpte en vit vindjacka igår på "sport outlet" ute på svågertorp.
Halva reapriset på allt! Fick den för 145 kr när den går för ca 900 kr ord. pris! Sjukt nöjd! ;) Jag och Erik är ute och går så mycket nu när vi har köpt valparna och det är inte tillräckligt kallt för Goosejackan längre men inte heller tillräckligt varmt för bara en tjockare tröja.
Köpte även en svart kofta, har letat efter en ny nu i säkert två månader, men aldrig hittat någon som sett ut så som jag vill ha den! :( Tills igår!
Kommer bilder sen.

Ska ju till jobb och fira en kollega idag så tänkte ha den på idag, sen blir det träning och sen jobb 17-20. Kort dag idag. Fast jag har hundra andra saker som ska göras. Får se om jag hinner hämta ut mina paket eller om det får bli imorgon. Allt tar helt plötsligt så mycket längre tid utan bil. :( Saknar den redan!!

Ut med hundarna nu då, lite motion för oss alla!



2/3-11

Erik körde in och lämna vår bil idag, på service. Dessutom ska dom laga ett motorfäste som gått sönder. Varje gång man gasar och släpper gasen så hoppar bilen åt sidan. :/ Känns inte helt säkert att köra i trafiken om man säger så. Men det ska fixas nu :)



Bilen på bilden är mycket renare, borde tvätta min med. ;)

Mindre än två veckor tills Erik åker till Norge nu :(
Vad ska jag göra själv hemma i två veckor? Kommer säkerligen på massvis men kommer sakna att ha någon att sova med på nätterna. Förutom hundarna som kommer bre ut sig över hans plats. :p


RSS 2.0