30/6-11

Snart lunchdags, hem och ta ut hundarna sen slänga i mig mat innan jag ska vara tillbaks på jobb igen.
Har spenderat min morgon med att kolla runt lite på H&Ms sida. Här har varit så lugnt på jobb så har inte haft mycket annat att roa mig med. Beställde hem lite olika saker också faktiskt, en lång och en kort klänning, en vit tunika och ett par shorts med spets längs benen. :) tror det dyraste plagget kostade 129 kr haha. Knappt lönt att ta betalt ju!
Skulle vilja ha en ny bikini i någon fin och rolig färg men hittar inget som jag direkt faller för så får va så så länge iaf. Klarar ju mig med de jag har ändå så!






Haha glömde publicera innan jag åkte ju!! Dummer.
Ni kan tro att vovvarna hade gått loss på en vägg i hallen när jag kom hem!!
Nemo var alldeles vit runt nosen så nog är han skyldig!
Har en trevlig dag framför mig med att leta spackel och färg. INTE vad jag ville!! Får se vad Erik säger, tar det kanske imorgon annars.

30/6-11

Sista dagen i juni! Inget speciellt men ville bara säga det haha :p
Idag har jag öppnat på ÖN och vet ni vad?! När jag låst upp och gått in ser jag att hela anläggningen är tänd, larmet går inte och det ligger kläder på golvet. Jag trodde helt seriöst att jag skulle bajsa på mig typ för jag hörde ljud uppe i gymmet också. Det tog mig ett tag att inse att det var vår städpersonal haha. De är ju alltid här på kvällarna så därför reflekterade jag inte över det från början. (Så jag är inte helt genom korkad).
Det bästa med allt var att jag faktiskt stod kvar inne på anläggningen och gick in i receptionen istället för att gå ut och försöka tänka igenom situationen. Trist läge för mig om det varit någon som inte var "välkommen". :p

Jag i ett nötskal, agerar först tänker hundra år senare.
Måste åka hem på lunchen idag för att rasta vovvarna. :( Tråkigt att lunchen ska gå till det men finns tyvärr inget annat alternativ. Men imorgon börjar jag lite senare och då kan jag träna på min lunch. :) Det gillas!! Ska nog försöka hinna sola lite också. ;) Eller så tar jag det innan jobb.

Är lite hungrig så knaprar på en nektarin. ;)
Blir knäckebröd till frukost sen vid 9 tiden.

Kollade mitt konto igårkväll också och tänka sig!! Jag hade faktiskt betydligt mer pengar kvar än jag trodde!! Kan man bli mer lycklig? :D Dock kommer dom inte gå till något sådär jätte roligt, för dom behövs till annat. Men blir lite över ändå så man kan unna sig någon god middag ute en dag eller två och ev. något annat. :)
Måste köpa nya träningsskor också. Har hittat ett par fina vita Nike. Inte så farligt dyra 699kr. Tycker jag är ett bra pris för ett par riktiga träningsskor så de ska jag införskaffa så fort jag får tid.




Efter jobb ska jag ev. träffa Josefine och luncha lite och sola. Annars solar jag ensam!
Och ikväll blir det grillat hos Eriks mormor med resten av hans familj.



Jag uppe i gymmet imorse.

29/6-11

Har haft en stressig morgon, massvis med ärenden tyvärr. Men jag hann bli färdig med allt. :)
Sen åkte jag Nathalie och Minna till stranden och åt sallad, jordgubbar och njöt i solen. Blev faktiskt ett dopp i havet också!
Nu jobbar jag hela veckan och helgen så får se om det hinner bli mer sol för min del. Har ju turen som solar gratis på jobb om inget annat. :p

Jag är fortfarande trött efter gårdagen. Fick 3.5 timmes sömn inatt innan Erik väckte mig för jag skulle köra honom till jobb. Hade lovat honom det tidigare så var bara att stiga upp. Så nu känner jag att kroppen fortfarande har lite att ta igen.
Ska upp tidigt imorgon börjar jobbet 06.00 tyvärr. Så nu är det lite tv innan jag ska nanna.
Nattinatti alla!


28/6-11

Då var vi på väg hem efter en härlig dag i götet med mina tjejer!! Började med en faktiskt trevlig bilresa, Liseberg!!! Och Hard rock café på kvällen. Ska bli skönt att komma hem nu dock. Saknar min älskling :) men han sover redan. Har lite ångest för att komma hem mycket att göra. Jag får ursäkta för ett tråkigt inlägg och dålig uppdatering idag. Blir bättre imorgon!!!

27/6-11

Vill börja med att gratulera fina Kany som fyller 23 år idag!! Grattis snäckan! Hoppas din dag blir precis som du önskar! :)




Började jobba kl 9, alltså precis. Ska jobba till 17.30 är det tänkt, får se om kroppen orkar dock. :( Mår verkligen inte alls bra. Vaknade med feber. :( Får väl kolla med robban om det är ok att gå hem och kurera mig tidigare idag. Imorgon åker vi till götet!! (om jag är frisk) Ska bli super trevligt med mina töser! Är verkligen inget jag vill missa!!
Ikväll blir det tvätt och grillat med Erik. Vi har bestämt att vi ska ha en mysig middag på uteplatsen ikväll. Blir väl grillad fläskkarré med hemmagjord potatissallad. :)

Nu är det dags att jobba lite!!
Hörs senare! :)



Gammal bild. ;)

26/6-11

Jag hatar att medge det , men börjar nog bli dålig. :( Har hostat hela dagen näsan rinner och jag känner mig febrig. Lagom i tid tills vi ska åka till göteborg på tisdag. Jobbar dessutom hela dagen imorgon så hinner inte vila då. :( Får knarka Ipren och dricka en massa vatten. Klä mig varmt också antar jag. Har passat lillasyster ikväll också. Hon var lite dålig men vi hade mysigt i soffan ändå. Titta på tv och läste böcker. :) Nu är det sängdags här hemma. 2 1/2 men på tvn :) Natti natti

26/6-11

Varför ska alla tjejer vara så dramatiska för?
Seriöst? Varför inte bara gilla situationen som den är och leva efter det?
Nej istället ska vi bara skrika, snacka skit och bete oss som fullständiga idioter och skämma ut oss.
Det tar så mycket tid och energi och leder aldrig till något gott i slutändan.
Jag var själv nämligen med om det idag och har väl stört mig på en specifik person ett tag nu. Hon är inte mycket att hänga i julgranen personligen men det är en princip sak att man inte går bakom ryggen på folk. Speciellt inte när man haft flera år på sig innan att få det man nu vill ha. Men man brukar inte veta vad man vill förrän det inte längre är tillgängligt.
Well, skyll dig själv säger jag bara.

Ville bara säga det.

26/5-11

Sådärja, då va man på ön idag igen. :p Ska stänga med fina Alice.
Vi har ju börjat stänga ensamma nu under sommaren men det är ju inte direkt något som uppskattas av oss :( Så jag kommer in och håller henne sällskap och hon gör detsamma för mig. ;) Fina vänner man har! Uppskattas verkligen.
Var hos Josefine innan idag med Arlinda och åt gott bröd och sedan chokladkaka med jordgubbar. :)
Mysigt.
Sen åkte jag och Erik till parken och firade Kany som fyller 23 imorgon.
Det var väl min dag i stora drag. Allt annat smått är inte så roligt. :P

Köpte en ny kavaj idag förresten, en vit, super söt!! Avgudar ;)

25/6-11

Nu ligger jag i soffan och kollar kläder. Hittar en massa snyggt men väntar lite med att beställa tror jag. Vill fundera lite, vet ju att det är lätt att köpa men oftast så kommer det inte till användning sen. Har varit ute och gått ca en timme med erik och vovvarna och nu sussar de gott här hemma.
Blir middag hos pappa och malou i eftermiddag :)
Grillat och efterrätt.

Ska vila lite till innan jag hoppar in i duschen.


24/6-11

Trodde faktiskt det skulle vara lite roligare nu, men nej. Vädret är tråkigt, sov dåligt i natt, besviken osv..
Varför har folk så jävla svårt för att vara ärliga och stå upp för vad de egentligen tycker och känner? (ursäkta svordomen)
Hade alla bara varit ärliga från början så hade folk sluppit bli besvikna och få falska förhoppningar. Det är verkligen dåligt.



Nu ligger köttet på grillen, vovvarna har lekt på rastplatsen och det är snart dags att äta lite.
Efter maten blir det en liten runda ute på åkern med Limo. Behöver vara för mig själv och brukar tänka som bäst när jag är ute och går med min lilla vovve.


24/6-11

Glad midsommar allihopa! hoppas ni har bättre planer än mig. Jag har nämligen inga alls :( Det blev som det blev med våra planer, på en stor bekostnad. Vill inte gå in på detaljer men ja jag är väldigt ledsen och besviken. och för tillfället har jag inte mycket att säga vissa människor. så det blir jag och erik ikväll med våra underbara vovvar. ska väl grilla lite och äta paj till efterrätt. Nu ska jag slänga mig i soffan tills vi ska äta. tråkigt men vad annat kan man göra

23/6-11

Har hunnit med det mesta nu idag faktiskt. Intervjun gick jättebra :) Börjar måndag v. 27. Börjar ju med en praktikplats. Som senare är tänkt ska leda till en fast tjänst i deras nya butik som ska öppnas i år. :)
Och det bästa av allt är att jag kommer ansvara för klädavdelningen!! Bestämma vilka plagg som plockas in, skylta och hänga i färg etc. Jag kan knappt vänta på att få börja!! Praktik eller ej, jag får ju pengar från försäkringskassan + att jag kommer vara kvar på Friskis tillsvidare också. :)
Fick åka in till arbetsförmedlingen efteråt också, fyfan vad dom kan vara otrevliga. Träffa en riktig ja..man får inte vara ful i mun så säger bara att hon var väldigt otrevlig. Som om hon såg ner på mig för jag inte har ett jobb ungefär? Finns mycket konstiga människor. Skit i henne! Hon som har problem med sig själv så. :p

Nu måste jag köra och hämta Erik på jobb så han inte blir sur haha.

Förresten så gick det bra med Molle på sjukhuset idag!! Han var jätte duktig när vi tvättade hans sår. :) Är stolt över lillen. :)

Blir film och mys ikväll! Efter att jag ätit kycklinggryta med älsklingen. :)


23/6-11

Uppe innan tuppen idag med. Jättekul, ska köra erik till jobb sen djursjukhuset med Molle. Tyvärr mår jag fortfarande riktigt dåligt. Men måste kurera mig på något sätt. Har saker att göra hela dagen. Vovvarna är iaf rastade så nu väntar jag bara på att erik säger att vi ska åka. Hej så länge

22/6-11

Blääh börjar nog bli sjuk. :( Känner hur halsen svullnar och är öm i kroppen. Jag har inte tränat så det beror inte på det. Får se om en natts sömn kan bota det.

Efter jobb idag kom Arlinda och Leo hem till mig och vi tog Leo och valparna till en rastplats nära mig där vi släppte alla tre. Nemo och Limo åt nästan upp Leo för att han är så liten men han är en tuff liten vovve så han klarade sig. ;) Vi var nog där i över en timme så mina små valpar sov som stockar när vi kom hem. Skönt att veta att dom är nöjda iaf. :) Det har ju varit så fint väder idag så vi packade in Molle i bilen och körde och köpte sallad sen satte vi oss på Arlindas gård och åt medan Molle njöt av det fina vädret. ;)

Just nu känns allt bra, det har ju varierat lite för mig de senaste veckorna. :( Mycket som händer. Men de två senaste dagarna har faktiskt varit väldigt bra. Det enda som suger nu är att min fina vän ska flytta tillbaka till Göteborg. :( Kommer sakna dig men får väl börja köra upp till henne varje helg och ta Alice med mig hahah. Du blir inte av med oss ifall du tror det. ;)

Ska upp tidigt imorgon och köra Erik till jobb imorgon och sen åka med Molle till sjukhuset. :) Vi ska bara på ett litet återbesök. Sen hem och mysa innan jag ska på intervju vid elva. Har lite andra ärenden också innan jag åker hem för en lång promenad med valparna.
Sen blir det myskväll på kvällen!! Filmkväll med mina tjejer. :)



Ja jag har glasögon på riktigt, dessvärre är jag för dum för att använda dom. :(
Trivs inte riktigt så väljer att hellre se lite sämre. Knäpp man är ibland.

22/6-11

Woho!! I november lanserare Versace en kollektion hos H&M. Kan man annat än älska detta? jag ska börja spara pengar redan nu!! :D Skämt å sido men jag gillar detta duktigt!

Nu har jag ca tre timmar kvar på jobb sen slutar jag för veckan och är inte tillbaka förrän på måndag. Kan väl hända att jag kommer in för att träna. :)
Just nu hoppas jag mest på att mina vovvar har det bra där hemma. Dom är ju inte vana vid att vara själva på morgonen. Jag eller Erik har alltid varit hemma. Men antar att det är dags för dom att vänja sig nu så successivt som möjligt innan vi båda får fast jobb och är borta hela dagar. Men då funderar jag faktiskt på att hitta någon som iaf kan komma hem 2-3 timmar på dagen och ta ut dom m.m. Eller ev. hitta ett hunddagis? Det är bara så dyrt, speciellt när man har tre stycken. :o
En tanke iaf, så får vi se om den någonsin blir verklighet. :p



Fina Limo

22/6-11



Godmorgon!
Ännu en morgon på jobb. :) Rätt skönt att vara här och tjäna pengar istället för att bara sitta hemma eftersom jag ändå alltid är vaken så här tidigt.
Har varit vaken sen 04.00 i morse, var ju tvungen att ta vovvarna på deras morgonpromenad och så blev ju min avklarad samtidigt då! Får se om det blir något gympass idag, har börjat få jätteont i halsen och huvudvärk. Tror det beror på att jag varit så stressad och orolig den senaste tiden att det nu tar ut sin rätt på kroppen. Tyvärr orkar man inte hur mycket som helst. Men efter idag så är jag ledig i fyra dagar. :)
Midsommar är fortfarande oklart dock. :( Tråkigt, men något ska vi nog hitta på. Har planer med fina Alice om det skulle vara så att vi båda står utan något annat. :) Så dagen kan ju inte bli misslyckad helt enkelt.

Och vet ni vad, idag ska det bli fint väder!! Och jag kommer vara först ut i det fina vädret. ;)
Ev. blir det något grillat ikväll med Erik också. Ska se till att jag är lugn och utvilad ikväll och i natt inför morgondagen. Ska på ytterligare en arbetsintervju då! :D Säger inte mer än så nu förrän jag vet mer. Men ni kan iaf få veta att jag känner mig positiv. :)

Frukostdags: Nektarin, ramlösa (mango), koffeintablett (för att vakna till liv). Blir inte mycket, glömde ta med min frukost hemifrån så. :(



Erik köpte nya solglasögon igår, RayBan ;) Som jag avgudar dom


21/6-11

Godmorgon allihopa.

Morgonen började tyvärr inte som jag hoppats. :(
Lämnar det så för tillfället. Får se om jag orkar ta upp det senare under dagen.

Idag firar iaf jag och Erik ett år tillsammans. Grattis till oss. :)
Nu sitter jag och Alice på jobb och har det super trevligt!
Slutar vid halv ett idag så blir en lagom dag. I like!
Hoppas på sol också idag, men vädret har ju inte varit mig till lags på ett tag nu. :(



Fullt upp med mobilen som vanligt Erik! Hemska tanke om den skulle gå sönder en dag va. ;)

20/6-11

Äntligen är morgonen över!
Åkte in med Molle till djursjukhuset för att plocka bort dränage och stygn och så fick vi tvättat hans sår ordentligt också. Alla besök på sjukhuset är en utmaning nu för tiden. Molle hatar det och skriker så fort veterinären rör honom. Min lilla stackare. Men vi klarade oss idag. Erik har ju fått sköta det hittills eftersom jag brukar svimma av sånt här. Men idag var det bara att ta sig genom det för Erik jobbar. Jag kan erkänna att jag var yr och skakig ett tag men klarade mig ändå och Molle med! Är faktiskt stolt över oss båda. :) När vi kom hem bädda jag ner Molle i soffan och han sover fortfarande. Det tog på hans krafter idag.
När Molle somnat tog jag mina andra två troll på en lång promenad. Super skönt. :) Och nu sover de också haha!
Nu är det min tur att träna lite. Blir ett tufft magpass idag hade jag tänkt. :)

Och vet ni vad? Ikväll blir det jobb! Känns som det var hundra år sen. Ska faktiskt bli rätt så skönt.
Så jag har ju haft en del att göra idag.

Imorgon öppnar jag med Alice på ÖN och jobbar med henne hela morgonen!! Mys! :D
Sen firar ju jag och älskling ett år också! Jippie! Kommer fira med en mysig middag när Erik kommer från jobb sen kör vi en runda till Lund för lite shopping och fika. Ska bli skönt att umgås bara vi två, för det var längesen. Mycket har hänt dessa veckorna och nu när det äntligen börjar lugna sig så har vi en massa tid att ta igen. Det är så lätt hänt att man glider ifrån varandra annars. :( Och jag tänker minsann inte nöja mig med bara ett år med honom utan jag vill ha en hel livstid! Så det så, nu vet du Erik för jag vet att du läser detta. ;) Din lilla snokare.

Träningsdags nu! Hörs sen igen.


19/6-11


Idag fyller denna tjej 21 år minsann! Grattis till mig. :)
Började fira redan igår med mina fina vänner. Blev grillat hemma hos mig och Erik, en massa skratt och fina presenter.

   

Älskar dessa skorna, så underbart fina och förvånansvärt sköna för att vara så pass höga. :)
Jag och Arlinda blir ett snyggt par på stan i sommar med våra fina skor. ;)

Idag blev det lite kalas för familjen. Och så klart kom min fina sessa och gjorde hela dagen. Malvisen hade köpt ett presentkort till mig på ikea och ett kort som hon själv pekat ut haha.



Fick en massa annat också, bl.a. pengar och presentkort på chilistore :)
Får ta med Arlinda dit för det är hennes favoritaffär :p
För att summera allt så har jag haft en bra födelsedag. :) Omfamnar mitt 21a år ;)

Nu sitter jag och kollar på solsidan medan älskling är på amanos och köper min favoritpizza :) Han tyckte att vi skulle unna oss det idag och varför inte? ;) Blir träning imorgon ändå så :)



Födelsedagsgrisen :)



Kärlek

Matdags nu!!



17/6-11

Vilken dag!

Idag har jag verkligen skämt bort mig själv. Började med att bygga på mina naglar i morse. Fick dessutom en massa rabatt och diamanter för att jag värvat många kunder till henne. :) Fin gest tycker jag! Sånt uppskattas verkligen. När jag var färsig gick jag nöjt därifrån och träffade min fina vän Nathalie. Vi var i stan i hela sex timmar!!! Hur vi nu lyckas, endast gågatan dessutom. Vi har nog varit i vartenda affär haha. Blev lunch på gränden också. Nattis bjöd eftersom hon missar min födelsedagsfest imorgon :( Du kommer vara saknad!
Vi spenderade en massa pengar som vanligt. Men ibland behöver man verkligen skämma bort sig själv lite. Jag kände att jag hade haft en ovanligt jobbig vecka så behövde detta. Köpte inte så mycket till mig själv egentligen utan blev mest en massa nytt till hemmet. :) Blev två koftor och ett puder till mig dock. Köpte mitt första skal till min iphone också! Och vad blev det inte om ett "Ed hardy"-skal med döskalle på och vit bakgrund. :) 399 kr men det var det minsann värt!

Erik hämtade mig i stan och så körde vi hem en stund till Malvisen och pussade lite på henne. Hon är så underbar detta busfrö. Hon gör mig alltid så glad. Jag har verkligen fått de två finaste småsystrarna i världen. Även om den ena har tagit studenten nu så är hon ändå min lilla pärla! :)



När jag väl kom hem tog jag en runda med fina Nemo :) Passade på eftersom solen tittade fram då.
Nu har jag bara så förbannat ont i benen efter att ha gått hur långt som helst idag, så nu ligger jag i sängen och planerar på att stanna här resten av kvällen haha. Upp tidigt imorgon och fixa lite ju.

Filmdags snart!
Tjingeling

16/6-11

Lång dag idag också. Började bra dock! Körde till skanör med Christin men solen lurade oss! Så vi åkte in till höllviken och fikade och kollade kläder istället. :) Sen ringde Erik :( han åkte in akut med molle, IGEN. Det är tredje gången nu, förhoppningsvis sista. Men nu sa vi åt dom att vi inte tänkte ta med honom hem under några omständigheter. De får se till att sköta sitt jobb och ha hans infektion under kontroll och alla sår. Ett sår hade ju gått upp också... ja man blir trött. Hoppas han har det bra iaf, och att dom tar hand om min lilla bebis. :( Han fyller 2 år idag..får fira honom när han kommer hem. Massa leksaker och god leverpastej. :)

Nu ska jag och erik se criminal minds!!


15/6-11

Det är mycket kul som händer folk runt omkring mig nu. Och jag är verkligen glad för er skull!
Samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig, ja ska vi kalla det avundsjuka för att alla ska förstå. Jag kan inte låta bli att undra vad det är som gör att jag ständigt får negativa saker slängda i ansiktet på mig. Jag säger inte att jag inte har det bra, för det har jag. Men juat nu för tillfället är det väldigt tufft, det är tungt vissa dagar. Och jag känner att jag börjar gräva ner mig lite smått. Och detta för att överleva.
Mina fina vänner peppar mig alltid med att det är en fas och att jag är stark nog att överleva och det gör jag! Men då och då tar känslan av att ge upp över.

Ja jag har verkligen suttit och grubblat för mig själv de senaste dagarna. Dessvärre har jag inte blivit något klokare av det.

Uppdatering Molle: Fick åka in akut idag igen. Vätska har samlat sig i buken och ett av såren var infekterat. De fick ta in honom och operera igen. Ännu mer pengar som försvann där och Molle mår ännu sämre. Som om det inte vore nog så fick han inga smärtstillande efteroperationen innan vi hämtade honom så han led hela vägen hem innan vi fick i honom en tablett. Hur kan man göra så? Han skrek ju av förtvivlan bara man rörde honom vid nacken eller var som på kroppen. Nu har hans smärtstilland börjat verka och han sover lugnt nerbäddad i soffan med Erik. Imorgon fyller Molle 2 år, vi har bjudit hem Eriks mormor som vill fira honom. Så blir fika och någon present till Molle.
Är det fint väder åker jag och Christin till Skanör och solar och badar.
Nu ska jag försöka sova, drömma mig bort! Och hoppas på en bättre dag imorgon. Kan ju inte bli sämre iaf, right?

Nattinatti


14/6-11

Idag blir det ett sent inlägg. Har gjort en massa ärenden, möte etc under förmiddagen sen har jag varit hemma med mina älsklingar och fixat lite i hemmet. Planterat blommor, gjort iordning i badrummet etc :)
Känner mig lite nöjd nu faktiskt, men ännu mer ska fixas imorgon. Har kommit in i en sån period nu märker jag. Vill fixa en massa i lägenheten. Har lagt det på hyllan ett tag men suget har verkligen kommit tillbaka nu!!

Var på stand-up på ribersborg ikväll. Özz Nujen bl.a. var där. :) Trevlig kväll helt enkelt.

Hade tänkt ut och springa när jag vaknar också imorgon. Ensam blir det då. :)

Molle mår bra, hyfsat iaf. Han kan gå och dricker lite också. Så hoppas på ännu mer framsteg imorgon. :)
Nu ska vi nanna här hemma!!!

Nattinatti


13/6-11

Nu är vi hemma igen. Stackars Molle.
Under operationen fick de dränera alla sår, sy ihop en muskel som blivit sönderbiten och sedan sy ihop såren. Hela magen och bröstkorgen är sydd och omplåstrad. Nu sover han med filt ute i soffan med Erik. Tycker han ska ha lugn o ro, vilket han inte får inne i sängen med de andra vovvarna.
Som tur är kommer Erik vara ledig  resten av veckan så att vi kan ta hand om allt. De andra två vill ju vara nära men får inte, samtidigt som de behöver sin uppmärksamhet och motion etc. Så nu får vi jobba i skift med våra små djur. Har försökt hitta någon som kan ta valparna 1-2 dagar men svårt att få tag på någon så här sent. Oavsett så får vi lösa det på något sätt.
Känner mig verkligen nere nu, mycket går så fel så det lilla lilla som går rätt märks knappt. Allt det negativa tär verkligen på mig och Erik också börjar jag märka nu. Men någon gång vänder det väl? Frågan är bara när....

Nu ska jag försöka sova, vila iaf. Jag är hungrig som en häst för jag hann inte äta eftersom vi fick åka in. Och somna hungrig är ingen höjdare men finns inget annat alternativ nu tyvärr. :(

Nu vet ni vad som hänt med Molle iaf, jag uppdaterar med jämna mellanrum när något nytt händer. Dom flesta av er kunde säkert inte bry sig mindre, men jag vet att där finns några av er som verkligen bryr sig. Och det är er dessa inläggen riktar sig till också.



Molle med sin leksak, (som dock är död och slängd numera).

13/6-11

Bloggar från min iphone för första gången nu. Har dock inget kul att skriva ikväll. Sitter i väntrummet på djursjukhuset med Erik. Vi väntar på besked på Molle. Han är inne på akut operation efter ett slagsmål. Han blev biten rejält vid bröstkorgen. :( hemsk känsla, som jag inte kan beskriva när man ser hur dom lider. Ni som inte har djur förstår kanske inte. Men jag älskar verkligen mina hundar. Dom är en stor! del av mitt liv. Uppdaterar när jag får veta mer.

13/6-11

Känner mig som en perfekt hemmafru just nu haha. Har städat hela lägenheten tills älskling kommer hem. :)

Sen åker vi iväg. :)

13/6-11

Idag blir en bra dag hoppas jag. :) har lite ärenden som måste hinnas med men det är iaf under kontroll så no worries. :) Men jag hade tänkt köra till parken och sola och snacka lite skit med Minna idag. Sen ska jag försöka hinna med en date med min syster. :) Fika/luncha eller något. Kanske grilla ikväll. Och så fort Erik kommer hem så åker vi iväg för att kolla soffa!! Och lite nya badrumsmöbler. :)

Sen ska vi börja med staketet idag också.

Nu ska jag mysa i soffan framför tvn i en liten stund till sen göra mig iordning. :)


13/6-11

Godmorgon allihopa!

Vilken helg!!
Fullt upp som vanligt men denna gången enbart av massa roligt! Syrrans student i fredags, mys i stan i lördags med Erik och Malous möhippa igår!!

Vi började söndagsmorgonen med frukost inne hos Linn. Efter det körde vi ut till Ystad saltsjöbad där vi hade bokat in två behandlingar till Malou. Under tiden gick vi andra längs stranden och satte oss och åt lunch precis vid havet. Super fint!
När Malou var färdig åkte vi tillbaka till Malmö där Linn väntade med glass och frukt och så klart skumpa! Man får inte glömma att skåla för vår brud ju! ;) Det blev en massa tjejsnack och ännu mer skratt. Jag tror hela dagen bestod av mest skratt. Men så blir det med härliga tjejer. :) Framåt kvällen hade vi bokat bord på Mello Yello på Lilla torg. Det blev middag, drinkar och efterrätter och ännu mer skratt! Jag hoppas vår brud är nöjd och att hon nu känner sig ännu mer fokuserad på sitt bröllop för nu är det inte långt kvar, drygt 8 veckor. Och tiden går fort!

Nu ligger jag i sängen med hundarna men får väl gå upp. Tänkte starta min måndag med en grym powerwalk! Tar med hundarna eller ja en av dom iaf. :) Svårt at powerwalka med tre stycken hahaha.

By the way! Fyller 21 om bara 6 dagar nu! Woho! Så nu ser jag fram emot nästa helg redan, får väl fira mig den 18e dock eftersom min riktiga födelsedag är en söndag. Och den dagen sparar jag till min älskling och familjen. :)

Dags att vara duktig nu! Skriver sen igen!!



Jag och min älskade lillasyster Malva på vår syster Nattis student!!!

11/6-11

Bläh, ryggont! :( Erik får massera mig sen.
Nu har vi varit och hämtat min Iphone4 och sen handlat lite till hemmet och lite till oss själva. :)
Blev en fläkt till hemmet, en mopp (hi-tech skit) :p 1300 kr haha.
Tog mig hem till mamma och Nattis också eftersom vi ändå var vid triangeln. Vi öppnade alla presenter efter igår, och vad kan jag säga? Jag vill också ta studenten igen!! Lite avis är man allt.

Jag är fortfarande bakis :( Orkar nog inte ens ta mig till stranden, men det tar emot för jag hatar att vara inomhus. Men kroppen vill inte tyvärr.



Nattis student

Tyvärr vill inte min telefon överföra fler bilder för tillfället så försöker igen senare!!

11/6-11

Igår tog min fin fina syster studenten!!! Så stolt jag är över henne och hon var så fin! :)
GRATTIS BÄSTA NATTIS!!!
Bilder kommer läggas upp ikväll. Hinner inte nu :( För jag ska ju hämta min IPHONE!!! :D

Sen blir det lite mys med shopping och lunch med Erik innan vi ska iväg till stranden med mamma. :)

9/6-11

Nu har jag och Malou fixat en massa infor studenten imorgon. Lilla Limo aka. Tratten fick följa med också. :) Ska gå ut en sväng med Nemo och Molle nu sen får jag väl kanske börja leta fram något att ta på mig inför ikväll. Detta vädret lockar verkligen inte dock. :(

Ska ta en dusch och bara slappna av nu.
Kanske ska ta och äta något snart också. Har jag inte gjort än. :(

Önskar bara att dessa studentdagar ska ta slut så jag kan slappna av någorlunda igen.

9/6-11

Igår trodde jag inte det var möjligt, men idag märker jag att allt är möjligt!!
Jag försöker desperat hitta något att lugna mig med men inget verkar lyckas. Snart exploderar jag och då kommer jag släppa ut allt. Och den/de som drabbas får ta allt.

Människor är helt enkelt svin. Egoistiska till maxnivå, lata och allmänt jobbiga. Jag är inte perfekt själv, men när jag ser hur vissa beter sig så känner jag mig själv nästan för snäll. Men mitt tålamod kan inte prövas varje dag. Det är min nackdel, där finns inte mycket att hämta. Man försöker ju givetvis ha överseende med så många som möjligt och med det mesta. Men det finns gränser, för alla.
Ha detta i åtanke innan ni tilltalar mig idag, för risken finns att det blir ett samtal utöver det vanliga.
Skulle någon ha tagit åt sig av att ha läst detta så är det säkerligen riktat en del till dig också. Som jag tidigare nämnt så nämner jag inga namn i bloggen, när det kommer till negativa saker.

Ja det var denna "bajsmorgonen". Jag hoppas definitivt på en bättre dag och ev en relativt lyckad kväll. Är inte på humör för att vara social bland folk men vet att jag behöver få tankarna på annat. Så ska skärpa till mig och se det positiva istället.



8/6-11

Erik har åkt, potatisen är i ugnen, hundarna leker och jag väntar mest. :/ Jag har suttit hemma två dagar nu och jag är mer rastlös än på länge. :( Jag får verkligen panik. Det är inte så att jag måste ut och spendera en massa pengar och skit. Men jag behöver komma härifrån. Bara ett träningspass skulle vara tillräckligt just nu.

          


Jag gillar!!!!!! Allt från H&M.

Kom hem nu Erik. :(
Är sugen på redbull, men lagom onödigt att dricka nu. :p

8/6-11

Ja jag somnade iaf. :)

Så fort Erik kommer hem tar jag och Nemo en riktig långrunda, är inte jättesoligt ute men varmt iaf så. :)
Har blivit dåligt med våra promenader nu när Limo varit dålig. :( Känner mig hemsk så nu får det bli ändring. Nu ligger alla och sover i sängen dock, så söta. De är helt slut efter att ha lekt i morse. Sen tar nog värmen på dem en del.  

Måste åka in om Svågertorp också och köpa en fläkt!!! Fruktansvärt varmt hemma. Vaknar svettig hahah :p

Ska på student imorgon men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. :(
Lutar åt vita shorts med spets, vit kavaj, korallfärgade skor med kilklack. Antagligen blått linne till :)

   

Rakt eller lockigt?


8/6-11

Nu har jag tvättat kläder, varit ute med hundarna, tränat och ätit. Går och lägger mig 1-2 timmar. Får se om jag känner mig bättre efteråt.

Solen kan komma tillbaka också minsann!

Nattinatti

8/6-11

Jag har märkt att jag har en "tuff månad"..vad gäller allt. Känner mig irriterad och på gränsen till arg nästan hela tiden. Rastlös, orolig, nervös, stressad..Ja alla dessa känslor som gör att magen klumpar ihop sig!

Erik är på jobb hela dagen och sticker lika fort igen när han väl kommer hem i eftermiddag. Jätte trevligt, verkligen. BLÄH! Och jag är fast här hemma, kan inte lämna hunden och har inte bil ikväll. Får köra ett träningspass hemma eller något för att få tiden att gå.
Märks att jag inte är i toppform, fysiskt eller psykiskt. :(

När jag ändå är igång, vad är det med alla otacksamma människor? Fyfan vad otacksamma ni kan vara!! Man kan inte bara få,få,få. Man måste ge ibland också! Ingen vill ha en självupptagen barnrumpa i sitt liv. Kan vara värt att tänka på?

Nu får jag sätta igång och städa IGEN här hemma. Erik har inte riktigt kopplat att vi är två som bor och bör städa här hemma. Men ska inte tappa hoppet om honom än!!! Kanske kanske :p


7/6-11

Det har visst blivit en omedveten bloggpaus i fem dagar. Sorry! Jag har verkligen haft fullt upp med allt möjligt!
Men är nog back on track igen nu. ;)

PERSONALFEST IGÅR! Tummarna upp för det, god mat på Mando och trevligt sällskap. Som vanligt gjorde jag, Alice och Arlinda klart för alla att vi var där. Tror inte någon undgår våra plötsliga skratt osv :p
Men trevligt hade vi!

Imorse kom fina Arlinda och Leo med bullar, blev god frukost och Nemo och Leo gick loss under bordet. Rev hela min lägenhet. Nu sover Nemo dock. ;) Alice kom också förbi efter att hon vaknat 3 timmar senare haha! Bara tjejsnack och frukost. Mysigt!! :) Tack tjejer!! Blir en tur ikväll igen när jag kommer och tränar. ;)



Nu slutar Erik om 45 min sen kommer han väl hem förhoppningsvis, jag kan ju inte lämna Limo eftersom han fått en infektion i sitt sår efter kastreringen, ( vi fick en för liten tratt så han kom åt såret hela tiden.) Jag har lite ärenden att ta tag i sen så hoppas han är hemma senast vid fyra.

Har blivit mycket solande i helgen också, kan ju inte låta bli! :D



I söndags hade vi grillfest här hemma med lite gäster. :) Alltid lika god mat, eftersom Erik grillar. ;) Och trevligt sällskap minsann!!

  








2/6-11

Jag älskar verkligen min sambo. Och att han är världsbäst på att grilla gör ju inte saken sämre!! ;)
Åt nog världens godaste stek idag!! Tack för en underbar middag.

Nu är det lite halvblåsigt ute så vi passar på att röja här hemma och kollar ny soffa. :) Så fort skatten kommer så åker vi och köper ny!!


2/6-11

Hade en mysig morgon med mina två killar här hemma, Erik och Limo. :) De andra två är ju bortlämnade för några dagar så att Limos sår får läka. :) Idag är han mycket bättre än igår. Han har ätit, dricker och leker. Sen springer han ju efter mig hela tiden också, så då är allt som vanligt haha.

Vid halv tolv hämtade jag Nathalie för en dag på stranden! Vi köpte sallad på Go green och sen la vi oss ute vid brygga åtta.

Nu är jag äntligen hemma hos mina favoriter igen. Grillen är igång, Limo är rastad och jag är hungrig och redo för en riktig myskväll! :)

Dagens klädsel:

      


Nu ska vi äta!! :)

1/6-11

Nu är min älskade Limo äntligen hemma. Han är helt utmattad. Ligger bakom soffan och sover. Han är fortfarande hög på smärtstillande och hade nästan precis vaknat när vi kom dit. Har fått med mig lite smärtstillande hem till honom som han ska få några dagar nu. Ikväll blir det bara mys i soffan tills vi ska lägga oss. Kommer inte lämna honom för en sekund!
Blev ingen träning idag, men eftersom jag redan kört tre dagar i rad så gör det inget med lite vila idag. Kör på imorgon igen. :)

Nu ska jag ta hand om min bebis och älskling, Erik är ju också hemma nu! :D


1/6-11

Nu ska vi snart köra in med Limo. :(
Har sån fruktansvärd ångest. Är verkligen inte för detta egentligen. Men vad annat kan jag göra när jag provat med allt? :/
Vi har iaf varit ute och gått en riktig runda. :) Bara han och jag. Han är så lugn och fin när han bara är med mig. Mammas pojke. ;) Haha
Nej men faktiskt, han är precis där jag är. Oavsett om det är i sängen, soffan, uteplatsen, köket..tom. toaletten! :p

Ska luncha med mamma och Helena senare idag och förhoppningsvis så hinner jag lägga mig i solen en stund innan jag ska hämta hem min bebis igen!!!

Nu ska jag fixa det sista innan vi kör!!

Godmorgon förresten!



Satt och sola och snacka skit med Arlinda igår vid havet ute på ÖN :) Hon var ju bara tvungen att fota mig när jag vek ihop filten? :p

RSS 2.0