30/4-11

Valborg! :) Har haft en mysig dag. Fick sova länge, Erik fixade med hundarna. Brukar vakna vid halv 7 men sov till halv 10 idag. :)
Det blev en tur till stranden, OBS i min nya klänning från CK!!



Fick åka till apoteket idag också. Inhandla allergitabletter. Har förmodligen fått någon allergi mot mina hundar (är inte garanterat) men måste kolla upp det. Får utslag på kroppen som kliar så fort jag är hemma eller nära dem, men så fort jag lämnar hemmet så dröjer det inte många minuter innan utslagen lägger sig igen. :( Får se om dessa tabletterna hjälper, vill verkligen inte göra mig av med mina älsklingar. Det är definitivt sista utvägen. 


Ikväll blev det grillat hos Nathalie och Patrik, med Minna. God mat, vänner och lite dricka + daimtårta = kan aldrig bli fel. :) Var lite kallt att sitta ute bara när solen försvann men men.

Kvällens outfit:



Lite andra bilder från kvällen, blev inte många lyckade. :p



        

Vad ska du göra utan din telefon Erik? :/



Nu ska jag nanna!! Jobb imorgon. :(


29/4-11

Jag har hittat min outfit, tog bara 10 min haha. Foto kommer senare.
Älskling är hemma om ca 1.5 timme. Ska pussa lite på honom innan jag åker till jobb sen.

By the way, Alice: Bikinin har kommit!! ;)

29/4-11

Har bara fixat en massa hela morgonen. Är helt slut nu, får nog ta mig en powernap. Blir jobb ikväll på Ön och sen utgång. Blir bara en snabbis, känner redan nu att jag inte kommer orka särskilt länge. :( Men min älskade sambo har lovat att köra mig dit och hämta mig sen. Kan man få en finare pojkvän? :) Älskar dig massa Erik!! (vet ju att du läser detta)

Får kolla efter en outfit också kanske. Har fått min nya sommarklänning från CK men känns som det är alldeles för kallt för en klänning ikväll. :(  Fundera, fundera!!!

Nu ska jag äta lite innan jag vilar. :)



Syrran och jag :)

28/4-11

Nu är jag hemma efter en heldag i solen med Nathalie. :) Blev lunch på go green och sedan sol i parken.
Körde och hämta Erik och har också hunnit med en promenad med mina vovvar. :) Ska snart hoppa in i duschen, sen får man väl göra sig lite iordning. Blir en myskväll på Möllan med Erik, Nathalie och hennes sambo Patrik. :)

Har fått en massa tider i sommar också på Friskis & Svettis, ÖN ;) Blir inte mycket mer med Johanneslust nu känns det som, men men. Nya tider kräver förändringar :) Trivs jättebra ute på Ön, där har jag ju mina godingar!!!! Arlinda, (OCH FANS) Alice och Josefine! :D

Erik är ute och springer, flitig man! ;) Och jag bloggar och latar mig hahaha, najs kombi!

Klockan börjar ticka!! Ska köra om en knapp timme!! Skynda skynda!!



Gammal bild :p

28/4-11

Beställde en ny bikini igår, blev en helt vanlig svart i år. :)
Och eftersom "mina fans" som de så fint kallar sig inte kan vänta på att få se den så lägger jag upp en bild från hemsidan istället. ;) Nelly.com 




Ska till stranden med min älskade vän Nathalie idag.
Blir massa tjejsnack (skvaller m.m.) och lunch :)

Kanske kan få en myskväll med min sambo ikväll. Hoppas på det. Vi får inte så mycket egentid tillsammans längre och mycket händer nu som gör att vi har tankarna på annat håll. Det är jobbigt för vi vill vara med varandra men tiden räcker inte alltid till.

Frukost dags :)


27/4-11

Har haft super mysiga dagar på stranden denna veckan. :) Idag ska jag jobba hela dagen/kvällen så får ta en paus idag. Men om vädret håller så åker jag och Nathalie imorgon :)

Har sökt en massa jobb nu på förmiddagen, vill verkligen hitta ett nytt heltidsjobb. Trött på att bli inringd som extra hela tiden. Speciellt på en arbetsplats där chefen (inte närmsta) är helt menlös. Hon gör mig så arg, fick veta en massa i helgen som gör att jag snart har rätt att göra vad jag vill med henne. Arrrgh! Om jag har gjort dig någonting så var vuxen nog att konfrontera mig istället för att berätta hur ung och omogen jag är bara för jag bara är tjugo år. Du är över femtio och beter dig -
ändå yngre än mig.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. :)


24/4-11

Dagen har börjat aktivt får jag säga. Var uppe halv 7 och var ute med hundarna på deras morgonpromenad. Sen fick jag och Erik våran på egen hand. 45 minuters egentid i solen. Skönt. :) Blir ett gympass vid 13.00 också innan jag börjar jobba. Jobbar med Christin idag också, I LIKE! ;)

För övrigt så blir denna dagen en riktig söndag, handla, tanka bilen, sköta hundarna, träna och jobba för min del. Erik får fixa någon mat tills jag är hemma. Förslag på vad jag kan önska? Grillade hamburgare kanske? ;) Blir grillning i stort sett varje dag nu när det är så fint väder. :)


23/4-11

Pollen + förkylning är ingen bra kombi!!

Har inte tränat på tre dagar, men ska nog försöka mig på ett pass imorgon, ett litet iaf. Det är tur att man har hundarna så att man kan vara ute och gå (med en ursäkt) haha. :) Där får jag lite motion iaf. Igår var jag och Erik i parken och grillade med familj och vänner. Erik grillade (så klart) då vet man att det man får äta är av kvalité iaf ;)

Jobbade idag 8.30-13.30. Ingen lång dag + att jag fick jobba med Christin! Alltid lika kul att jobba med henne. Det är till och med så jag ser fram emot att jobba dom passen haha. Vi började med en lugn morgon med nybakat bröd till frukost och allting flöt på lugnt och stilla och från ingenstans kommer Christin springandes och ber mig ringa ambulansen för en kille skadat sig på gymmet. Ja, ni kan ju föreställa er resten själva. Dagen slutade inte lugnt iaf. :p Men killen mår bra och klarar sig utan problem.

Blir middag hos pappa, Malou och Malva ikväll med Erik. Ska bli mysigt. :) Längtar efter min syster. Har ett påskägg till henne också. Hon är ju fortfarande för liten för godis så hon får ett påskägg med vindruvor och "tom & jerry"-kex. Hennes favoriter. :)

Dags att duscha! :)


21/4-11

Jag hatar att bli ignorerad.


21/4-11

Onsdag: I onsdags åkte jag och Erik och Molle hem till Eriks mormor. Blev fika och lek med Molle ute i solen i trädgården. Vi passade även på att tvätta bilen. Och den blev skinande :) Vi har ju bara haft den en vecka, men en vit bil blir lätt smutsig och vi vill hålla den så ren vi kan hela tiden. :) När vi kom hem igen till valparna så blev det 1.5 timmes powerwalk ner till stranden. Trodde faktiskt att dom skulle bada när vi släppte dom lösa där, men dom gjorde allt för att hålla sig borta från havet haha. Mesar. ;)
Och min efterlängtade telefon levererades igår också, på tiden. Väntat fem dagar! :p Älskar den, men det är lite ovant eftersom jag är van vid samsung och ska nu vänja mig vid en LG. Men får väl ge det någon dag. :)

Torsdag: Imorse åkte Erik och Molle till Småland, bara över dagen dock. Men nu när jag är ensam hemma passar jag på att städa lite här hemma. Inte lönt när Erik är hemma för han bara lyckas skräpa ner igen. Så nu kan jag kanske ha det fint här hemma iaf idag?
Ska träffa mamma i stan vid halv 12 för lite lunch. Är så sugen på subway så blir nog en sub med kyckling. :)
Äter bara 1500 kcal/dag nu (6 veckor) med kombinerad träning för att gå ner ca 1-1.5 kg/vecka. Första dagen i måndags så ni får vänta med lite resultat-uppdatering. Iaf, så innehåller en stor sub med kyckling ca 700 kcal och min frukost innehöll 175 kcal. Så får se vad jag kan hitta på för mat idag. :o

Nu ska jag göra mig iordning sen ut med hundarna innan det är dags att köra!!


18/4-11

Jag och Erik har bokstavligt talat idag haft den sämsta morgonen man kan tänka sig!
Jag hatar att börja dagen som stressad, irriterad, eller förresten stryk irriterad och ändra det till äckligt mega arg.

Hoppas verkligen min nya telefon kommer idag, ska ju egentligen inte komma förrän imorgon men man kan alltid önska efter lite tur i vardagen, eller hur? :)
Det är iaf strålande sol ute! Och det är jag tacksam för, det gör mig på bättre humör rätt snabbt. Ska nog ta på mig träningskläder, musik i öronen och Limo i koppel sen bege mig ut på en promenad i det fina vädret. Synd att vi inte var 3 veckor framåt i  tiden, då hade det varit perfekt att köra ner hundarna till hundbadet så dom kunde få bada och springa runt med andra hundar. :)

Frukost sen börja dagen och göra det bästa av den! Kanske ta en tur ut till bo01 med Erik och köpa en glass :)



17/4-11

Träningen gick bra. :) Är nöjd, blev en promenad i det fina vädret med hundarna när vi kom hem också. Älskar våren. Alla barn som leker, solen som skiner, alla fåglar, blommor osv. :) I LIKE!

Erik är i duschen och jag sitter och kollar hotell i Köpenhamn under helgen då jag fyller år, 17-19 juni. "Astoria" låter mest intressant för tillfället, där finns nämligen en pool!! ;) Det ligger nära Strøget och Tivoli. :) Det är dessutom specialpris nu, 2700:-/2 nätter och 2 pers.  
Men innan jag vågar boka något så måste jag hitta "barnvakt" åt mina små hundar. Inte det lättaste? :/



pool på hotellet :)



rummet :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Har bara 20 min på mig innan vi ska iväg till Malvisen!!!


17/4-11

Kl är 8.00 och jag och Erik har precis kommit hem från vår morgonpromenad med hundarna. Blev ingen jätte lång runda, ca 30 min.

Bläh! Erik sitter här bredvid mig och öppnar en makrillburk. Det luktar så äckligt. Typ, rutten möglig ost? :p
Själv håller jag mig till banan, kessella och mjölk =shake. :) Smakar precis som milkshake. :) Fast inte onyttig då. Och den luktar inte rutten!

Blir ett snabbt träningspass på johanneslust om ca en timme, sen ska jag vara med min lillasyster hela dagen. Lilla Malva. :) Hon är snart 1.5 år nu och springer rundor var hon än är!! Pratar också från den stunden hon vaknar tills hon somnar. Hon skulle säga Cassandra när jag och Erik var där sist, men det blev istället att hon peka på mig, log och kalla mig för "Bidde". Vet inte hur likt det är, menmen. Man får vara glad för det lilla. ;)

Nu ska jag äta sen göra mig iordning!!



Här var hon inte mer än några månader gammal :)

17/4-11

Kl är 8.00 och jag och Erik har precis kommit hem från vår morgonpromenad med hundarna. Blev ingen jätte lång runda, ca 30 min.

Bläh! Erik sitter här bredvid mig och öppnar en makrillburk. Det luktar så äckligt. Typ, rutten möglig ost? :p
Själv håller jag mig till banan, kessella och mjölk =shake. :) Smakar precis som milkshake. :) Fast inte onyttig då. Och den luktar inte rutten!

Blir ett snabbt träningspass på johanneslust om ca en timme, sen ska jag vara med min lillasyster hela dagen. Lilla Malva. :) Hon är snart 1.5 år nu och springer rundor var hon än är!! Pratar också från den stunden hon vaknar tills hon somnar. Hon skulle säga Cassandra när jag och Erik var där sist, men det blev istället att hon peka på mig, log och kalla mig för "Bidde". Vet inte hur likt det är, menmen. Man får vara glad för det lilla. ;)

Nu ska jag äta sen göra mig iordning!!



Här var hon inte mer än några månader gammal. :)


16/4-11

Nu har vi kommit hem från kalaset :) Var trevligt, med ett undantag. Eller rättare sagt en person som undantag. Jag orkar inte sitta och lyssna på en och samma människa prata om sig själv hela tiden!! Vad vi än pratade om så snurrade han in sig på sig själv och sitt liv. Vet du vad? Ingen bryr sig! Du har ett så ofantligt ointressant liv så att du desperat letar efter något som kanske, kanske, men bara kanske någon skulle vilja lyssna på.
Nu har jag fått ventilera mig här, får ju uppföra sig inför Eriks familj och släkt. Men eftersom jag vet att Erik har börjat läsa min blogg nyligen så får han iaf veta vad jag tycker här. ;) Haha. Tur att du älskar mig!! (och känner likadant som jag egentligen)

På vägen hem köpte jag en ny telefon!
Den nya LG optimus 2x




Snart kommer min klänning som jag beställt till Nattis student + bröllop som vi ska på i sommar.
Blir nog en beige-aktig kavaj till och mina nya skor från nelly med kilklack :) Inget som är helt spikat än, men klänningen blir det iaf!!



Klänningen är från H&Ms conscious collection. 399kr

Nu har vi rastat hundarna en timme så nu ska vi åka och handla något inför kvällen. Idag är ju den dagen i veckan då vi får äta vad vi vill. :) Sen börjar morgondagen med träning.

16/4-11

Äntligen lördag, alltså äntligen helg! :)
Skulle träna idag, men blir inget för vår lilla Molle har blivit dålig igen. :( Stackaren, vill varken äta, dricka, leka eller mysa. Får se om vi måste köra in med honom till djursjukhuset.



Vi ska iaf på kalas hos Eriks faster i Dalby sen i eftermiddag. Massvis med kalas denna veckan, men sen slipper vi det förhoppningsvis någon vecka framöver haha! ;)

Fick hem min kofta igår från Esprit (den gråa). Super fin, satt hur bra som helst också. I like!!!
Blir den och ett par svarta byxor på kalaset idag.

Dags att fixa fixa innan det är dags att köra!



Jag när jag kom hem från Thailand feb 2009. Brun var man ja!

15/4-11

Ställs snart inför ett val som kan förändra allt. Och jag vet inte vilken sida jag väljer eller hur jag ska hantera konsekvenserna. Har legat och funderat hela natten. Inte akut än, men vill ha det gjort.

Ska åka och träna om en stund. Blir ben och mage idag och såklart 40 min på crosstrainern. :)

14/4-11

Nu har jag äntligen kommit hem från gymmet. Blev 40 min på crosstrainern och sen blev det rygg och axlar.

Blev en liten shake när jag kom hem med en liten banan, 1 dl vaniljyoghurt (0.5%),  1 dl minimjölk och 1/3 kessella (0.1%).

När jag kom hem låg det som ett moln av bomull på hela golvet. Vad f*n?! Valparna hade tuggat på soffan (i sidan) och dragit ut all stoppning. Jag blir så frustrerad på de små liven ibland! :p Blir en riktig omgång den dagen jag kommer på dom!!

Nu får jag ta och duscha, är svettig och känner mig väldigt ofräsch!! Sen blir det en liten runda ute i solen med valparna och Molle.




14/4-11

Var och hämtade vår nya bil igår!

BYEBYE chrysler pt cruiser
HEJHEJ peugeot 207 vti



Dagens schema:
Morgonpromenad
Köra Erik till skolan
Träna
Städa hemmet
Hämta Erik + mamma och syster
Kalas 

Ska på hur många kalas som helst denna veckan. Hur orkar folk fylla år samtidigt? :p

12/4-11

Hur fan tänker man när man ringer någon halv 5 på morgonen en tisdag?! Tänker man överhuvudtaget? Jag kunde inte somna om och var bara irriterad över att ha blivit väckt av "dolt nummer". Seriöst? Har du mage nog att ringa mig så sent/tidigt (välj själv) så kan du åtminstonde se till att ha kulor nog till att visa ditt riktiga nummer. Detta har pågått för länge nu, någon som ringer mig på dagarna, kvällarna, och nu till och med nätterna med dolt nummer och när jag svarar så får jag inget svar. Bara någon som sitter bakom andra linjen och lyssnar. Äckel.
Människor är så fega nu, ingen vågar stå upp för någon inte ens sig själva. Är det modernt att vara egoistisk och självupptagen nu för tiden eller? Ni som tar åt er, ni vet vad jag pratar om när ni själva hamnar i en situation där ni behöver hjälp. Kan bara hoppas att ni själva står ensamma då så ni kanske lär er något.

Fick aldrig hämta min bil igår, blir idag istället. Hoppas jag hinner få det gjort innan jag ska jobba. Ska ju hinna träna och sola också. Blir 40 min på crosstrainer och axlar och rygg uppe på gymmet.



Dags att göra sig iordning så gott det går då, (inför träning). Med andra ord klä på sig och slänga ihop håret i en svans haha :p


11/4-11

Har haft konstant huvudvärk i tre dagar nu! Det är så jobbigt, allting blir långvarigt och jobbigt och jag är bara irriterad. :( Jobbar i tre timmar till, iofs en halvtimmes rast, springer väl upp och solar lite. Känner mig alltid fräschare när jag är brun, är väl inte vit nu heller direkt men ändå. ;)

Beställde ett anti-skall halsband till Molle igår, hoppas det kommer imorgon så vi kan prova det. Har haft lite problem med honom när jag och Erik lämnar hemmet. Han blir så ledsen och ensam så han bara skäller konstant under vissa perioder, speciellt om det rör sig mycket folk utanför lägenheten. Hoppas verkligen detta funkar nu för vill inte lämna bort honom. :(

 


11/4-11

Oj, det var längesen jag skrev. Längre än jag trodde faktiskt! Har haft så mycket annat att göra nu dessa veckorna. Behövde få ordning på en del saker och det känns väl OK nu.
Är så himla irriterad över min arbetssituation. Trivs verkligen med mitt jobb och allt, men fy vad dåligt allting sköts! Tänker inte hänga ut någon här, inte för att jag inte vill. Utan för att jag är mer människa än så.
När jag löst allt kommer det kanske fram, då har jag inte något att förlora. ;)

Idag kommer min nya bil förhoppningsvis (ja jag har köpt ny bil).
Bild kommer när jag fått hem den. :)

Har varit ute och gått och även hunnit få i mig frukost + beställt lite nya kläder inför sommaren.

 Bl.a. denna kofta från Esprit 599kr

 Klänning från Tutti Frutti 199kr
Tre ringar från PIECES 79kr
Väst från H&M rea 49.90kr
Kavaj från H&M 299kr

Köpt lite annat också, men får räcka med bilder nu. :p

Träning nu!!! Jobb ikväll :(
Och sen massa pussar och kramar med Erik så fort jag kommer hem.


RSS 2.0