Ensamt

Känner mig fruktansvärt ensam idag..
En kram?


Jobbig period

Måndag igen, SUCK! Fredrik har åkt nu igen och kommer inte förrän på fredag. Detta blir bara värre och värre. Jobbigare är kanske ett bättre ordval. När han tog detta jobbet fick vi veta att det kunde förekomma någon liten resa som innebar övernattning. Och det var inget vi tyckte var kul men heller inget som påverkade oss jätte mycket så självklart skulle han ha jobbet. Så här i efterhand med facit i hand så önskar jag att det varit annorlunda. Visst ska man vara tacksam för att ens ha ett jobb idag men när personen som betyder mest för dig är borta 5/7 dagar varje vecka så undrar jag om det är värt det. Situationen tvingar in oss i ett halvt distansförhållande. Något som jag är emot. Det är nyttigt att sakna varandra i ett förhållande men inte på det här viset. Och inte när allt fortfarande är så nytt, när vi fortfarande lär känna varandra. Saknar jag inte honom när han är borta så är jag ledsen för att han snart ska åka igen. Istället för att ta vara på de dagarna. Försökte ändra inställning denna helgen och hur mysigt vi än hade det så blev jag lika ledsen idag.
Detta inlägget blev väldigt privat men jag behövde få det ur mig samtidigt som jag inte vill ge Fredrik mer dåligt samvete genom att prata med honom varje gång. Jag vet att han bara gör sitt jobb och att han också hatar detta lika mycket. Vi får stå ut till februari då projektet är över! Sen får du gärna skaffa ett jobb i Skåne! ;)


Oct. 18, 2012

I natt smög sig febern på mig! Fy säger jag bara! Inte rätt läge!

Nu väntar två möten på jobb sen får vi se vad dagen bjuder på!


Snart!

Snart dags att bege sig hemåt. Har åkt på en lagom trevlig förkylning också. Hoppas den lägger sig lika fort som den dök upp!

Blir en hemmakväll med mamma idag. Lite mat och lugn o ro i soffan. Börjar tidigare imorgon eftersom vi ska ha personalmöte så får komma i säng i tid! Sen kommer mitt hjärta hem imorgon också! Som jag längtar efter dig!

Dags att plocka undan och börja stänga!


Oct. 17, 2012

Godmorgon! Väntar på bussen på väg till jobb nu :) fick inte så mycket sömn inatt pga oroliga drömmar. Har verkligen vant mig att ha Fredrik bredvid mig när jag sover så nu känns det bara konstigt utan. För bara någon månad sen klagade jag över att jag inte fick tillräckligt med plats och hellre sov ensam! Beslutsångest! ;)

Ha en fin dag alla!
/Cassandra


Dagens

Dagens outfit


Firar nytt jobb

Firar nya jobbet med Nathalie på ölcafeet och bakad potatis!


Ny dag nya tag nytt jobb!

Har precis avslutat min första dag på det nya jobbet! Gick hur bra som helst men måste ändå erkänna att jag saknar Friskis lite, iaf mina kollegor!

För att slippa betala en massa parkeringsavgifter har jag även tagit bussen till jobb! Jag har inte åkt buss på minst 2 år. Saknar det inte heller ;) menmen!


Sweet dreams

Sweet dreams!


Filmkväll

Ikväll blir det film, Abraham Lincoln, vampire hunter.


Still monday I guess

Passar på att städa lite hemma hos Fredrik nu när han är iväg på möte! Trots att jag inte bor här så stökar jag nog ner minst lika mycket! Dessutom behöver jag hålla mig sysselsatt.

Var en runda på Jägersro innan också och hittade en snygg träningsjacka på stadium. Den fick bli min tillsammans med lite nya strumpor!

Det var allt för stunden!
/Cassandra


Dagens lunch

Kycklingfilé med pasta och pesto :)


Måndag

Tycker egentligen inte om måndagar. Idag är väl inget undantag men jag är iaf ledig! Börjar mitt nya jobb imorgon. För er som inte visste det så var min sista dag på Friskis i fredags. Efter nästan 3 år så var det dags att sluta.
Fredrik är också ledig idag, bortsett från ett möte i eftermiddag. Så idag kör vi på en mysdag innan han åker bort några dagar med jobb. Tråkigt men ett måste. :(


Oct. 15, 2012

Godmorgon!


Rättelse!

Ice age 4 faktiskt!! ;)


Söndag

Efter en mysig dag med Fredrik och johan hos Fredriks föräldrar i Trelleborg är det dags att köra hem. Blev god mat och film.
Resten av kvällen bjuder på solsidan och ice age 3!


Oct. 14, 2012

Godmorgon/godmiddag!

Gårdagen blev en riktig malvadag! Först blev det jympa på ön och fika. Sedan hade vi 3 årskalas för snuttan! En mysig dag.

Idag hade jag inte tänkt göra mycket. Benen värker så hälften kunde räcka. Har haft ont i över en vecka nu och trots mina ständiga intag av Ipren så tycks det inte bli bättre. Även träningen har varit lugn för att inte utmana något men hjälper inte det heller.
Nu får jag hoppa in i duschen! Hörs sen igen!
/Cassandra


Dagens tips!

Har precis klickat hem den här underbart snygga skjortan från mixed from italy!


Suck

Jag blir så trött på folk ibland. Vad är det som gör det så svårt att höra av sig? Jag börjar iaf tröttna på sådana människor och fr.o.m. nu kommer jag själv köra samma metod tillbaka. Detta lär väl säkert generera i att man förlorar kontakten med några men så får det bli då. Jag har varken ork eller tid att svansa efter någon. Gör inte misstaget att tro att det är viktigare för mig än vad det är för dig.

/Cassandra


Jobbdags!

Jobbdags! Då var det snart dags för mitt sista kvällspass på Friskis! Bara tre arbetsdagar kvar nu.


Oct. 10, 2012

Godmorgon solstrålar!
Blir ett snabbt morgoninlägg, ska till ön och äta frukost med robban och Cege. Givetvis drar jag med mig Fredrik också! ;)


Oct. 09, 2012

Några timmar senare, eller ja många timmar senare så har jag slutat jobba! Nu ska jag hem till Fredrik och gosa ner mig i soffan till en film! Blir Thor idag!


Godmorgon

Ibland går mina planer inte riktigt som jag tänkt mig! Idag var det nog jag som var tröttast när vi gick upp för att ta oss ut i kylan. Lite obegripligt.. Iaf att man gör det frivilligt. Det blev en kort runda idag, frös mycket mer än jag brukar så det gick knappt att stå ut. Mössa och vantar är ett måste inför nästa tur!
Nu ska jag krypa ner i sängen en stund till innan det är dags att starta dagen på riktigt.

/Cassandra


Sweet dreams

Nu säger jag godnatt! Ska upp 07,00 och powerwalka! Har även fått med mig Fredrik, ja han sa ja nu iaf! Vi får väl se om han fortfarande vill imorgon! ;)
Natti natti


Oct. 08, 2012

Filmkväll! <3


Oct. 08, 2012

Flitig fram tills nu! Har jobbat och tränat idag och nu har jag slängt mig i soffan! Dumt gjort för nu orkar jag inte resa mig igen! Kasst att hela dagen förstörs när man sover dåligt :(


Oct. 08, 2012

Idag är en sån dag som jag retar mig på alla falska och oärliga människor. Är det inte vettigare att bara förklara vad problemet är?
Nej jag tänker minsann inte lägga ner mer tid på sådana människor!


Helgen!

Godkväll!!

Har haft lite att göra i helgen och därför har det varit tyst här på bloggen!
I fredags blev det tacos med Fredrik och johan och lillasyster! Sen framåt kvällen kom Cege och Olivia förbi och kollade film. Cege passade på att skaffa sig en ny kompis genom att bjuda ozzy på kanelgifflar!

På lördagen blev det brunch på syrrans hotell med Fredrik och hela goa släkten! Alltid lika gott och trevligt. Däremot krävde våra kroppar ett träningspass efteråt! ;) så vi körde ut till johanneslust och körde ett ryggpass och träffade christin och Esteban.
Avslutade dagen med en god middag och solsidan!

Idag sov vi ut, ända till 12,30. Vet inte när jag sov så länge sist! Men skönt var det! Även min söndag har varit lugn. Städat lite, tvättat, lagat mat och självklart sett första avsnittet av säsong tre av solsidan!!
Nu blir det fun with Dick and Jane innan det är dags att krypa ner i sängen! Jobb 06,00 imorgon!
Ha en underbar söbdagkväll!

/Cassandra


Shoes!

Här kommer en bild på mina nya skor från have2have från bubbleroom.se


Fredag!!

Upp och hoppa alla pigga läsare! Ja även ni som är lite morgontrötta!
Trots alldeles för få timmars sömn så är jag pigg idag. Gick upp vid 05,00 och gjorde mig ordning för jobb. När jag var klar hade Fredrik också gått upp och gjort frukost till oss.
Han tycker det är lika bra att gå upp med mig så att vi båda är trötta ikväll istället för att han ska vara pigg när jag håller på att somna stående! vilken fin tanke va! ;)

Godmorgon!
/Cassandra


Shopaholic

Åh vad jag måste sluta kolla på kläder, skor, bikinis etc! Jag blir bara köpgalen!
 
Vad tycker ni?
 

Oct. 04, 2012

Gårdagen i bilder!


snabb uppdatering

Sitter på jobb nu och väntar på att Cege ska komma in! Förbannat tråkigt att jobba ensam och egentligen tråkigt att jobba alls idag. Har haft en lugn och mysig morgon med Fredrik. Sov väl egentligen bara till 09.00 sen åt vi frukost och gick sedan och la oss igen.
 
Vi var väl helt slut efter gårdagen kan jag tänka mig! ;)
Spenderade kvällen med Malva! Min lillasyster vet exakt hur hon ska handskas med en. Jag är svag för henne och gör alltid allt hon säger. Hoppas inte det är så illa när jag själv får barn! Blev iaf film (lejonkungen), middag och massa lek. Bland annat hoppade vi i Fredriks säng (hoppas den höll) :D
 
Nu kallar jobbet!
 
/Cassandra
 

Jobb jobb jobb

Idag är det jobb som gäller hela eftermiddagen och kvällen! Hade mycket hellre varit ledig men jag ska inte klaga, det är inte lång tid kvar nu. ;)


Flitig onsdag

Idag tänkte jag hinna med en hel del faktiskt. Har börjat dagen med jobb sen 06.00 i morse. Ska passa Malva i eftermiddag/kväll så jag och Fredrik får väl ta och plocka fram våra matkunskaper så att vi kan imponera på lillan! ;) Någon film och mys blir det med!
Om tiden är på min sida så lär jag väl åka och träna en stund senare ikväll med. Vet redan att det lär vara omöjligt nu på dagen så jag tänker inte ens försöka planera in det! Ibland hade det varit bra om ett dygn varat i 36 timmar istället (under förutsättning att jag hade orkat hålla mig vaken)!
 
Förutom detta så har jag massa annat på gång! Skriver mer om det senare!
 
/Cassandra
 
 

Ny dag = nya tag!

Då var det en ny dag. Äntligen! Trots allt så slutade kvällen bra igår. Jag fick vara med mitt hjärta. Efter några jobbiga dagar så fick vi iaf tillbringa kvällen ihop. Nu hoppas jag på några fler dagar denna veckan innan han ska iväg igen.


Fortfarande tisdag

Dagen tycks inte bli bättre, tur man börjar tidigt imorgon (06,00) så man har en orsak att gå och lägga sig tidigt. Hoppas på en bättre morgondag!


Suck

Så aktiv som den här bloggen är så borde den egentligen läggas ner.
Skämt åsido!
Jag har fullt upp om dagarna. Och på ett positivt sätt oftast så jag har valt att ta vara på det istället för att lägga ner en massa tid på bloggen, facebook etc. Ni får ursäkta.
Egentligen vet jag inte varför jag skriver nu heller men de senaste dagarna har jag inte riktigt varit mig själv. Jag är negativ, känner ångest emellanåt och efter ännu en tråkig händelse igår så känner jag bara att allt är lönlöst. Missförstå mig inte, jag vet att det inte är så men det är svårt att vara positiv när det mesta går emot en och man får hantera det på egen hand.
Man kan dessvärre inte tvinga någon att förstå. Synd.


RSS 2.0