29/9-11

Jag har hört från hur många som helst nu att sheer cover ska vara hur bra som helst! Det är ju ett make-up märke som tillverkar mineralpuder etc. I stort sett alla tjejer/kvinnor använder ju smink men vi vill samtidigt inte att det ska synas? Det ska se naturligt ut. Och jag har letat efter något bra mineralpuder som verkligen fungerar. Har provat det mesta från budget till lite dyrare märken. Jag har ingen svår hud egentligen. Varken, finnar, ojämnheter etc. Men jag tycker man ser fräschare ut med lite puder och någon snygg rouge på kinderna! ;)
Så nu har jag iaf beställt ett startkit från sheercover och hoppas på att det faktiskt ska vara lyckat!

Jag sitter också och funderar på den svarta klänningen som jag visade er igår! Jag är verkligen kär och den är faktiskt inte så dyr heller. Enda problemet är att jag inte riktigt vet när jag skulle ha användning för den. Jag vägrar köpa ett plagg om jag inte kan koppla samman det med ett tillfälle då det skulle kunna användas. Visst är den superfin till t.ex nyår eller liknande men det är så långt fram så jag vet redan nu att jag inte kommer ha den klänningen på mig då! ;) Tål att tänkas på!


Fortfarande kass..

Ja, jag är fortfarande kass. Känns nästan som värst idag. Börjar bli både yr, trött och kallsvettig av att vara på jobb bara. Och vi har en väldigt lugn morgon. Jag vet inte vad som är fel på mig riktigt, men har sagt att jag ger det veckan ut annars får jag kolla upp det.

 


Har hämtat hem limo och erik nu. Ska vila ...

img_9432 (MMS)

Har hämtat hem limo och erik nu. Ska vila lite i soffan innan vi börjar med maten. Jag har inte ätit mer än några clementiner idag så behöver definitivt lite näring!


För er som inte redan förstått det så är j...

img_4896 (MMS)

För er som inte redan förstått det så är jag hemma från jobb idag. Min huvudvärk ger inte med sig. :( hatar det men ibland får man tänka på hälsan. Iaf, så har jag fått underhålla mig på något sätt och då brukar jag kika runt på nätet :) älskar att få nya idéer om mode etc!


Kan man bli annat än förälskad?

img_0501 (MMS)

Kan man bli annat än förälskad?


Superfin ring från leshop! Och nej det är ...

img_1320 (MMS)

Superfin ring från leshop! Och nej det är ingen förlovningsring! Men funderar på om jag skulle köpa den till mig själv


Fan va ledsen jag är :( mår sämre än på lä...

Fan va ledsen jag är :( mår sämre än på länge, trodde allt var på väg uppåt. Men idag sjönk det igen.


HELVETESJÄVLASKITMÖGFAN

JA, ni kan läsa överskriften själva!
Jag är asförbannad!!!!!!!!!!
Jävla skit tre-abonnemang som inte har fuka på hela dagen. Jag har haft en hemsk dag som bara blivit värre hela tiden. Skulle äntligen träffa Alice och Arlinda men eftersom jag inte kunde bli nådd på något sätt så sket det sig duktigt.
Jag är så arg att jag skulle vilja sätta mig och gråta just nu. Hade en jobbig dag på jobb också. Ja, denna dagen kunde jag gärna hoppat över.
Vad är det för mening?

Alice, Arlinda.. Jag hoppas ni hade trevligt ikväll. Har tänkt på er, tyvärr fick jag inte era meddelanden förrän 2 timmar efter ni träffats.
Som sagt, idiot tre!!!!!!!!!! Sjukt dåligt och tack för att ni är så sjukt menlösa. Hoppas ni blir nerringda hela natten och morgondagen med ursinniga kunder.

   

Jävla huvudvärk! Och detta i samband med v...

img_3628 (MMS)

Jävla huvudvärk! Och detta i samband med världens irritation, ja det ser mörkt ut tyvärr.


Måste visa er min nya klänning med :) snyg...

img_4874 (MMS)

Måste visa er min nya klänning med :) snyggare på men det får ni se när jag ska använda den haha


Blev lite smått o gott i stan idag med Arl...

img_9766 (MMS)

Blev lite smått o gott i stan idag med Arlinda :) nu ska jag snart hämta både erik och limo sen ska vi handla mat innan jag ska träna ikväll :)


Ska strax åka och köpa thaimat, duscha och...

img_1024 (MMS)

Ska strax åka och köpa thaimat, duscha och hoppa i mjukiskläder sen kryper jag ner i eriks famn i soffan till lite tv och kanske film. Hoppas jag ska må bättre imorgon.


söndag

Jag får gå hem om fem timmar, fick in någon som kan stänga för mig idag på jobb. Så slipper 2 timmar iaf. Alltid något. Sen är jag ledig imorgon så då får jag också lite paus från jobb och allt annat. Blir en lika lugn kväll idag som igår. Inget avancerat alls. :)


Ny dag nya tag! Inte för mig :( mår sämre ...

Ny dag nya tag! Inte för mig :( mår sämre idag och jobbar 11 timmar. Blir intressant ..


mindre än en timme..



Nu är det mindre än en timme kvar innan vi stänger på jobb. Ska bli så himla skönt att få komma hem. Idag är verkligen en sån dag då jag inte vill arbeta. Hemskt att säga det för jag trivs verkligen med mitt jobb. Men jag är bara människa jag också, och ja ibland så önskar jag faktiskt att jag inte var här. Kan bli för mycket ibland. Sen tar det max 1-2 dagar tills jag ändrar åsikt och återgår till mitt positiva intryck igen. :) Finns ju faktiskt en anledning till att jag inte sökt mig härifrån så! Eller ja, det finns flera anledningar så klart.
Men in black på tv ikväll såg jag! Blir väl den som visas hemma hos mig iaf. Erik är inget fan av mamma mia så ;) Haha kanske tur det? :O



Imorgon kommer Arlinda och hälsar på mig på jobb! Längtar, vi har inte setts på ett tag nu. Sen har vi planerat in hela måndagen också eftersom jag är ledig då! :)

Nu ska jag börja stänga så smått på jobb, sen blir det hemfärd!


Kära lördag

Ja, det är lördag och jag borde vara glad! Det är helg, fint väder ute etc. Men jag mår kasst!!! Jag har en så sjukt fruktansvärd mensvärk (ursäkta alla killar som läser detta.)!!! Jag borde ringt och sjukat mig idag, men lättare sagt än gjort, det ska mycket till för att jag ska stanna hemma från jobb. Och idag är inte en sådan dag. Menmen, jag längtar ju dock tills jag slutar och får krypa ner i min varma säng och mysa med mina vovvar och Erik. Blir en riktig slappedag idag. God mat, godis och massa mys och kärlek med min familj.

Idag blir det ingen träning för min del, kört 4 dagar i rad nu så tar en vilodag från det idag, dessutom har jag träningsvärk upp över öronen så ;) Haha, dom säger att träningsvärk botas med träning och det stämmer i viss mån. Men nja inte idag!

Mina älsklingar, första dagen efter de kommit hem 8 veckor gamla.


Världens bästa nemo älskar Ozzys kudde :)

img_5418 (MMS)

Världens bästa nemo älskar Ozzys kudde :)


Precis hemkommen från en underbar eftermid...

img_9581 (MMS)

Precis hemkommen från en underbar eftermiddag på stan med Nathalie! Blev inget shoppande för min del dock. :( hittade absolut ingenting!


Idag är man uppe tidigt! Vovvarna ska rast...

img_1337 (MMS)

Idag är man uppe tidigt! Vovvarna ska rastas och sen ska limo på dagis och jag ska träna. Får bli någon frukost på vägen hem sen också. Har ingen träningsvärk som jag känner av än förutom den jag redan hade i armar och rygg från tisdagens och onsdagens pass! Men jag vet att den kommer! Antingen smygandes under dagen eller som en bomb när jag vaknar imorgon!


Stationsjympan var inställd idag så det bl...

img_6455 (MMS)

Stationsjympan var inställd idag så det blev ett tufft cirkelfyspass med Göran istället! Är nöjd nu men kommer ha så ont imorgon! Kl 08 imorgon ska limo inskolas på dagis! Vi fick platsen som var ledig. :) han ska vara där fyra timmar så jag passar på att träna när jag ändå är så nära jobb. :) kör hårt denna veckan och älskar det! Nu när jag fått i mig lite thaimat ska jag hoppa in i duschen sen blir det tv resten av kvällen :) hej så länge alla!


Hunddagis

Idag ska jag och Limo åka och kolla på dagis till honom och ja, dagis för vovvar. Han har fått en plats här i Limhamn så det är super nära och jag har fått jättebra vibbar också. Det är det dyraste alternativet, ca 2200 kr/månad. Men dom erbjuder så himla mycket mer. Man får lov att välja massa aktiviteter till hunden såsom koppelturer, cykelturer, spårning, mentalträning etc. Den servicen har jag inte hittat på något annat dagis och som jag förstått det så är hundarna rätt så aktiva och tillbringar inte en massa tid i någon bur. För det är det värsta jag vet! Då har vovvarna det bättre hemma.
Anledningen till att jag har valt att ha Limo på dagis är för att han blir så ledsen när jag lämnar honom hemma ensam. Trots att han har sina syskon så räcker inte det om inte jag är där. Kanske låter gulligt i era öron, och ja visst är det en liten egoboost till en början. Men nu har det gått så långt att grannarna börjat klaga och då är det bara jobbigt. Så även om jag inte är med honom på dagiset så är han iaf inte ensam och han hålls ständigt sysselsatt och blir ännu lyckligare när jag kommer och hämtar honom.
Jag hoppas verkligen att detta ska bli bra för honom för jag hatar när han inte mår bra. Han är super social och älskar människor och andra hundar så detta är perfekt för honom. Mest min plånbok som lider lite! Menmen, nu när jag kommer upp i 100% på jobb så har jag väl råd? ;) haha. Tänk så hemskt om man skulle kunna spara sina pengar någon gång? Ja, det kan jag ju iofs men det blir inte lika mycket som jag tänkt nu.

Nu är arbetsdagen snart slut också, går vid 2 tiden. Sen ska jag hem till hundarna och kela och leka och sen hämta Erik och åka och kolla på dagiset. Blir träning ikväll också med mamma! Stationsjympa ute på Ön!
Busy busy!

Ha det bra allesammans!


Blir fotad med mat i munnen Haha

img_1543 (MMS)

Blir fotad med mat i munnen Haha


Älskling längtar efter sin mat!!

img_3396 (MMS)

Älskling längtar efter sin mat!!


Idag firar jag och älskling 15 mån och då ...

Idag firar jag och älskling 15 mån och då blir det middag på elysee! Har på mig min nya klänning som jag fick hem idag :) älskar den


Kass bild :(

img_0611 (MMS)

Kass bild :(


Rättelse!



Måste faktiskt erkänna att denna dagen blev rätt lyckad ändå! Fick tränat ute på johanneslust, blev rygg och lite kondition. :) Träffade Carro också! Jag saknar verkligen mina gamla kollegor/vänner där ute. Även om jag älskar det jag har ute på Ön så är det ändå johanneslust som jag startade på här på Friskis och det kommer alltid vara som ett andra hem. :) Så skönt när man har massa underbara kollegor och vänner runt omkring sig, det gör arbetet värt så mycket mer. Iaf, det som vände mest på min dag idag är att jag fick veta att dom höjer min anställning från 75% till 100% så nu går jag på heltid som jag velat från början! :) Turen är på min sida för tillfället.


Som ni redan vet så fyller mina små vovvar 1 år idag, men eftersom jag haft fullt upp har vi itne firat det direkt. De fick extra god frukost och en ännu godare middag av Erik med leverpastej och lite nötkött. Så det är alltid något. Jag får mysa med dom extra mycket ikväll när jag kommer hem. Saknar min fina pojkvän något otroligt också. Har varit i behov av hans sällskap hela dagen men svårt när vi jobbar på så olika tider. Imorgon slutar jag tidigt iaf så då hade jag tänkt att vi skulle unna oss något speciellt. En middag ute kanske eller något liknande, kanske bio? Mest för att umgås bara vi två.




Igår var det tre år sedan min fina mormor gick bort. Där är så mycket jag skulle vilja säga och behöver få ur mig. Men det är någon sorts spärr som hindrar mig från att få det ur mig. Vet inte om jag anser att det är för privat för att ta det i bloggen eller om jag bara inte vill blotta mina innersta känslor fullt ut inför allmänheten. Har inte sagt något till varken mina vänner eller Erik heller. Och vad ska man säga? Att någon går bort är naturligt och inget som vi kan ändra på. Min mormor har det mycket bättre nu, då hennes sista tid på jorden inte var något som jag vill kalla humant. Men hon var världens finaste människa och det är svårt att låta bli att sakna henne och fylla det tomrum som finns inom mig. Alla anser ju att sina nära o kära är de bästa som finns, men jag måste säga att min mormor är/var den person som betydde mest för mig (en av dem). Vi hade något speciellt. Hon tvekade aldrig att se efter min mamma, mig och min syster. Vi var hennes allt, tillsammans med mammas bror och hans familj. Det var liksom oss hon levde för. Väldigt beundransvärt. Om ni undrar vem min stora förebild är, så är det ingen känd människa eller liknande. Det är faktiskt min mormor. Om jag lyckas så bra som hon gjorde, eller om jag bara ens kommer i närheten så har mitt liv haft en mening. Jag vill kunna finnas där för min familj som hon gjorde. Jag vill att min familj och mina vänner alltid ska kunna känna att det är en självklarhet att de kan vända sig till mig, att min dörr, min famn alltid är öppen! För hur man än vrider och vänder på det hela så är vi ingen utan vår familj och de som älskar oss. Nu blev detta en liten hyllning, var kanske inte meningen från början. Men min mormor förtjänar att höjas till skyarna!
Nu får jag stoppa här för annars kommer snart tårarna.

Jag passar även på att önska er alla en god natts sömn redan nu för jag lär antagligen inte skriva mer idag. God natt och dröm sött så hörs vi under morgondagen!

Jag och Erik i Turkiet, vår första semester.


Grattis på 1 årsdagen mina små vovvar!

img_5850 (MMS)

Grattis på 1 årsdagen mina små vovvar!


Idag blir ingen vidare dag. Jag har haft e...

img_7820 (MMS)

Idag blir ingen vidare dag. Jag har haft en jobbig natt och morgonen är väl inte min bästa heller. Ska nog köra ut till johanneslust och träna och jobba ikväll. Så får jag hoppas att jag kommer på andra tankar då.


Hur länge till ska jag stå ut med dessa dr...

Hur länge till ska jag stå ut med dessa drömmarna?


Här är en tidigare bild. Ni ser skillnaden?

img_8736 (MMS)

Här är en tidigare bild. Ni ser skillnaden?


Fick ingen bra bild på håret idag. :( men ...

img_0243 (MMS)

Fick ingen bra bild på håret idag. :( men här ser ni lite grann :) är ju ljusare slingor med en varm koppartoning över :) jag är jättenöjd.


Nu ska jag alldeles strax skölja ur mina s...

Nu ska jag alldeles strax skölja ur mina slingor och efter det lägga i en toning. Allt för att det ska bli så snyggt som möjligt! Tyvärr kan jag inte riktigt slappna av som jag vill! Har lille limo i bilen :( han har visserligen både ben och leksaker att roa sig med men ändå :( får köra och släppa honom sen så att han kan springa runt lite innan vi kör hem! :)


Godmorgon! Nu ska jag köra till frisören o...

Godmorgon! Nu ska jag köra till frisören om drygt en timme :) sen blir det ju jobb ikväll också!


Idag är det alla egoistiska bilister som l...

Idag är det alla egoistiska bilister som ligger på plats nummer 1 på min hatlista! Fan vad ni är dryga när ni tränger er förbi alla köer! Nummer 2 på listan är alla ni som har mage att gå och stirra på folk. Och fortsätta glo fast man vet att personen man glor på är fullt medveten om detta och tittar tillbaka. Om det är någon som känner igen sig så lägg ner snälla!! Sjukt drygt och det uppskattas inte av någon!


Mycket riktigt blev det bara en haha reste...

Mycket riktigt blev det bara en haha resterande kommer i olika inlägg då!


SMS-inlägg

img_4718 (MMS)


SMS-inlägg

img_9566 (MMS)


SMS-inlägg

img_5012 (MMS)


Är ute hos Eriks faster och idag fick limo...

img_5287 (MMS)

Är ute hos Eriks faster och idag fick limo följa med! Ska försöka lägga in fler bilder samtidigt men mobilbloggen brukar bara godkänna en :(


18/9-11

Godmorgon alla!
Helgen är slut för min el eftersom jag ska jobba i eftermiddag. Vi ha öppet hus på Friskis & Svettis Malmö denna helgen. Så det kan nog bli lite kul att jobba trots allt idag. :)

Jag längtar tills imorgon, då ska jag nämlige göra det sista med mitt hår sen är jag förhoppningsvis nöjd för ett tag framöver. Blir dyrt att springa till frisören hela tiden nämligen. Jag är inte gjord av pengar tyvärr. ;)



Blev en tidig morgon, vaknade redan vid 06 :( Men lyckades somna om till slut och fick sova en timme till. Hur länge sover ni en söndagmorgon? Förhoppningsvis längre!
Nu måste jag snart göra mig iordning för vi ska tydligen köpa ny dammsugare och annat skräp idag. :p

Vi hörs senare alla!


Kvällen var trevlig igår :) blev ingen utg...

img_2405 (MMS)

Kvällen var trevlig igår :) blev ingen utgång men fick se mina vänner :)  Idag har jag mest sovit i soffan, är inte på toppenhumör :( känner mig lite nere av någon anledning. Tog mig iaf i kragen och åkte in till stan och köpte thaimat och annat gott till ikväll. Ska bara ligga i Eriks famn hela kvällen har jag tänkt.


Fas ett av två påbörjad :) ska ju förändra...

img_7999 (MMS)

Fas ett av två påbörjad :) ska ju förändra håret lite :) slutresultat kommer på måndag :) ikväll blir det bara kul med Alice och med lite tur så kommer Malou och Nathalie också ;)


Ikväll blir det en dusch, nybäddad säng, k...

img_7019 (MMS)

Ikväll blir det en dusch, nybäddad säng, kniven mot strupen på tv sen läggdags. Öppning på jobb imorgon innan helgen kommer!


Ny dator

Ja, nu sitter jag här med min nya dator! Så himla skönt med något som äntligen fungerar!
Ska betala lite räkningar, ut med hundarna och sen blir det väl ett träningspass på gymmet också. Någo som har matförslag till ikväll? Det står helt still hos mig tyvärr. :(



Det blev en Asus 15.6'' :)
Fick ett bra pris också.

Bokat tid till måndag kl 10 för slingor oc...

Bokat tid till måndag kl 10 för slingor och klippning!! Längtar! Skönt med lite nytt tycker jag :) plus att jag har något att se fram emot!


Ljusa highlights i mörkt hår! Jag vill ha!...

img_2873 (MMS)

Ljusa highlights i mörkt hår! Jag vill ha!! Vad tror ni? Bilden är tagen från Google ;)


En kväll till på jobb sen har jag avverkat...

En kväll till på jobb sen har jag avverkat mina två denna veckan :) imorgon åker jag och erik och kollar på en dator också! :) snart är det dags för ett besök hos frisören också :)


Vad är det med folk och en oförmåga att sv...

Vad är det med folk och en oförmåga att svara i telefon? Seriöst! Det är respektlöst och jag tröttnar!


big nono

Gokväll allesammans!

Vet att mina inlägg varit rätt så korta och inte så där jätte spännande den senaste tiden, men min dator har varit mupp och idag pajade den som sagt helt. Så jag har bara bloggat från mobilen och då blir det automatiskt lite sämre för jag orkar inte skriva hela romaner med min Iphone. ;)
Tror jag ingen annan gör heller.

Jag har iaf jobbat i stort sett hela dagen idag, 13.30-22.30. Hade förmiddagen ledig iaf. :)
Skulle in till swedbank för att föra över pengar till mitt sparkonto på handelsbanken eftersom min dator inte ville göra det för den inte fungerar. Men tanten som satt där vägrade hjälpa mig! Hon påstod att jag inte var jag?! Skämtar hon?! Ni kan tro att jag blev tokig på henne. Hon fick iaf veta det! Sämst någonsin, jag har verkligen bara dåliga erfarenheter av swedbank! Skönt att bli av med er. Och du tanten som jobbar där (slottsstaden i Malmö) du kan gå i pension redan nu. Allt du gör är att förstöra för alla andra. Du behöver inte vara bitter på mig bara för ditt liv är kasst. Får jag bestämma så får det gärna förbli kasst den tiden du har kvar. Du förstörde nämligen hela min dag, helt obefogat!

Nu skiter jag i henne, behövde bara få det ur systemet en sista gång. Har redan dragit det en gång för stackars Alice idag också. ;) Hon är van!

Nu ska jag arbeta en liten stund till innan vi ska stänga här, sen ska jag raka vägen hem till min man! Han ska få krama mig och ge mig 100 pussar innan vi somnar. Det värsta med att arbeta kväll är att vi inte hinner träffas och vi träffas redan sällan som det är ändå. Trots att vi bor tillsammans så har vi väldigt lite tid tillsammans bara han och jag. :( Många anser att det är bra eftersom vi får sakna varandra och det kan jag hålla med om. Men snart vet jag inte vad jag saknar längre eftersom vi inte ses alls? Ett förhållande behöver ju underhållas, en sådan relation fungerar inte som en familjerelation eller en vänskap.

Ha en bra kväll allihopa så hörs vi under morgondagen!
Natti natti


Det är fan inte sant! Min dator har pajat ...

Det är fan inte sant! Min dator har pajat helt! Vad är det med mig och maximal otur?? Dags att köpa ny dator då. Några förslag? Vet att erik hjälper mig men är alltid bra med extra åsikter. Hör gärna av er :)


Jag är inget fan av hösten och idag är hös...

Jag är inget fan av hösten och idag är hösten verkligen här. :(


Ont i kroppen :( sur jag blir! Och jag har...

img_3057 (MMS)

Ont i kroppen :( sur jag blir! Och jag har ett gottesug! Vad gör man? Jag har ju inget sött hemma, på gott och ont? Blir sängen och tv nu iaf innan jag somnar. Nattinatti


Nu har jag jobbat sen 06 imorse och hunnit...

img_4428 (MMS)

Nu har jag jobbat sen 06 imorse och hunnit med ett benpass på gymmet! Nu blir det Powerwalk med alla tre hundarna :p och sen en proteinshake och kanske skulle en dusch sitta fint också va? ;)


Jag älskar att ha lillasyster på besök! De...

img_3339 (MMS)

Jag älskar att ha lillasyster på besök! Det innebär nämligen alltid en massa skratt, kärlek och framförallt pussar!!


Dessa evigt förbaskade mardrömmar. Tänk om...

Dessa evigt förbaskade mardrömmar. Tänk om vi bara kunde bli kvitt dom?


Natti natti alla!!

img_7770 (MMS)

Natti natti alla!!


Nu myser vi i sängen till sagan om ringen ...

img_0445 (MMS)

Nu myser vi i sängen till sagan om ringen :) syrran kommer hit sen också :) saknar henne så blir kul!


Mmmmmm mätt och belåten! Vovvarna sover so...

img_8577 (MMS)

Mmmmmm mätt och belåten! Vovvarna sover som bebisar efter sina äventyr ute på landet. :)


Sitter i bilen påväg tillbaka till Malmö n...

img_4584 (MMS)

Sitter i bilen påväg tillbaka till Malmö nu. Vi skulle hem imorgon men vädret var inte det bästa så vi valde att åka hem. Nu har vi dock inget planerat för resten av helgen. Vad gör man då?


Min morgon utsikt :) nu har vi ätit frukos...

img_3855 (MMS)

Min morgon utsikt :) nu har vi ätit frukost och vovvarna är ute och springer


Nu blir det grillat och mys!!

img_9396 (MMS)

Nu blir det grillat och mys!!


Vovvarna myser i baksätet :)

img_6279 (MMS)

Vovvarna myser i baksätet :)


Nu blir det en tur till landet :) mys!

img_3745 (MMS)

Nu blir det en tur till landet :) mys!


Dagens: tvätta, Powerwalk, sola, träna, pa...

img_0979 (MMS)

Dagens: tvätta, Powerwalk, sola, träna, packa och köra lite ärenden (handla osv)


Blev en tidig kväll men Nathalie ska upp o...

img_1798 (MMS)

Blev en tidig kväll men Nathalie ska upp och köra imorgon och jag ska tvätta. Men vi hade super trevligt! Tack gumman!!! Puss!!


Inte världens bästa bild då men får duga! ...

img_3427 (MMS)

Inte världens bästa bild då men får duga! Kvällens outfit


Träningsvärk från gårdagens pass: check!  ...

img_5623 (MMS)

Träningsvärk från gårdagens pass: check!  Nu ska jag strax in till stan för drinkar med Nathalie! Blir min gula top från H&M som jag köpte med arlinda i Göteborg :)


Allt på egen risk

Jag säger det redan nu, ni ser allt på egen risk! Det är vidrigt!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article13138018.ab

Fullspäckat schema

Godmorgon, godmorgon!
Det är helt sjukt vad jag har fullt upp hela dagarna! Som jag har sagt tidigare så tycker jag om att ha mycket att göra. Men detta är på tok för mycket. Jag hinner inte med längre. Jag skulle behöva en hel dag att bara vara hemma för att göra ingenting. Ja, vi får se om jag kan hitta en sån dag till nästa helg. Idag jobbar jag nämligen mina 8 timmar, småärenden, träna, sola, promenad med vovvarna sen är det dags att göra sig iordning för kvällen. Blir något mysigt ställe på Lilla torg eller Möllan med Nathalie :) Jag längtar ju verkligen men känner att jag har så mycket innan att jag kommer vara helt slut. Kan alltid hoppas det ändrar sig?



Imorgon bitti ska jag tvätta och packa för vi åker ju till Småland (hela familjen Holmström, Åkesson med vovvar :p) så fort Erik kommer hem från jobb. Nu ska hela hans familj/släkt följa med också så då måste man vara trevlig och social, annars hade jag bara degat i soffan hela helgen i deras stuga/hus och låtit Erik och vovvarna sköta sig själva! Men man får inte alltid som man vill haha. ;) Sen är det fullt ös med jobb igen på måndag morgon, ja ni hör själva? Jag måste hitta lite egentid!



Dags att jobba lite hörni! Vi hörs mer under dagen! Tills dess, ha det super!


Kombinerad tvättmaskin/torktumlare?

Jag och Erik har, ja sen vi flyttade in i vår lägenhet faktiskt funderat på att köpa en tvättmaskin/torktumlare och ha i lägenheten. Men vi har väl inte riktigt prioriterat det eftersom det faktiskt kostar en hel del pengar. Men nu har mina tankar börjat vandra ditåt igen. Kanske är dags att ta tag i det nu? Vad tycker ni?



Här är en kombinerad :) Gillas! Tar mycket mindre plats ;)

7/9-11

God morgon alla!
Fullt ös på jobb! Jympapasset är igång och jag har fått en hel del gjort här också på bara en timme. Det gäller att vara effektiv ibland minsann.
Idag slutar jag halv tre och efter det blir det ett snabbt styrkepass på gymmet. Känner att jag vill ha det gjort tidigt idag så jag slipper köra tillbaka ikväll. Tar så mycket mer extra tid. Inte för att jag har några andra planer idag men jag tycker det kan vara skönt att bara vara hemma på kvällarna ibland med.

Saknar mina töser också! Jag hoppas ni båda kommer till Malmö snart! Annars blir jag en sur Cassie!!! argh! ;)

Nu är det bara drygt en timme kvar innan Robban också börjar jobba. Jag hoppas den timmen springer förbi för jag är inte så förtjust i att jobba ensam och behöver någon att prata av mig med. Haha.
Vi hörs senare alla!


Nu blir det Powerwalk med limo :)

img_9600 (MMS)

Nu blir det Powerwalk med limo :)


Köpte även nya träningsskor :) nu har jag ...

Köpte även nya träningsskor :) nu har jag ett par för mina innepass och ett par ute :) ja jag har ju iofs ett par som jag jobbar i också :)


De nya reebok eastytone :)

img_8775 (MMS)

De nya reebok eastytone :)


Mina stövlar har kommit!! :) jag avgudar d...

img_2134 (MMS)

Mina stövlar har kommit!! :) jag avgudar dom!!!!


Har köpt nya träningskläder på stadium out...

img_3605 (MMS)

Har köpt nya träningskläder på stadium outlet idag :) rosa top och svarta löpartights :)


5/9-11

Tillbaka till verkligheten!
Jag kom hem inatt, och jag längtar redan tillbaka. Arlinda försöker få mig att flytta till Göteborg, men ja..kanske i framtiden? Jag måste erkänna att jag skulle kunna tänka mig det! :)

Det har bara blivit mobilinlägg i helgen för jag tog faktiskt inte med mig min laptop. (förlåt för det)
Tror ni har fått de flesta uppdateringarna ändå. Blev massa shopping, mat och nästan för mycket skratt! :) I lördagskväll åkte vi till Vasastan för lite fördrinkar innan vi gick in på Parklane :) Ett ute ställe på avenyn i Göteborg. Super trevligt. :) träffade Arlindas vänner och systrar också som jag hört så mycket om!

Nu slutar jag om 15 min och då ska jag hem och byta kläder innan jag kör in om stadium för att kolla träningslinne sen ska jag köpa lite mat på coop. :) Blir träning ikväll också!
Skön dag och ännu skönare kväll. Vi hörs mer igen senare!



Här har ni Arlindisens ghettohus!! ;) haha...

img_9581 (MMS)

Här har ni Arlindisens ghettohus!! ;) haha som vi har mobbat det!


Vad gör man när man helt plötsligt känner ...

Vad gör man när man helt plötsligt känner ett behov av att vara ensam?


Sitter på bussen påväg hem från en underba...

img_6125 (MMS)

Sitter på bussen påväg hem från en underbar helg med arlinda i Göteborg. Har massa packning med mig (så klart) eftersom vi shoppade en massa! Får se hur jag ska lösa det sen när jag är framme i Malmö. Buss, eller taxi kanske? Imorgon är allt som vanligt igen :( suck!!


Världens bästa vänner

img_9825 (MMS)

Världens bästa vänner


Mina nya skor :) blir till vintern, super ...

img_7046 (MMS)

Mina nya skor :) blir till vintern, super sköna och mysiga. 299 kr :)


Shopping!!!

img_3591 (MMS)

Shopping!!!


Dagens frukost! :)

img_8864 (MMS)

Dagens frukost! :)


Min shoppinglista för dagen! Hoppas du blu...

img_7771 (MMS)

Min shoppinglista för dagen! Hoppas du blundar nu erik! ;) haha


Godmorgon alla! Blev en tidig kväll igår! ...

img_2513 (MMS)

Godmorgon alla! Blev en tidig kväll igår! Vi var såå himla trötta! Arlinda tom somnade på mig i soffan när vi såg film! Illa tjejen! :p och givetvis sover hon nu också haha! Jag får väl gå upp och börja fixa lite, duscha och annat. Svepa ihop en chai latte också tror jag :) idag blir det shopping! Och antagligen lunch på hardrock café! Vi har det skitbra och det enda som fattas är alice! Fast henne träffar jag 24+25/9! har verkligen ett fullspäckat schema för helgerna som det ser ut nu. Både skönt och lite stressigt. Löser sig :) vi hörs senare idag!


Godis, glass och film :) trevlig kväll alla!!

img_7397 (MMS)

Godis, glass och film :) trevlig kväll alla!!


Sååååå god nachotallrik! ;) har haft en su...

img_2787 (MMS)

Sååååå god nachotallrik! ;) har haft en super kväll eller ja hela dagen har varit perfekt och nu ska vi hem till arlinda och äta glass och se massa film! :) saknar mitt hjärta hemma i Malmö.


Blir mysig middag ute och massvis med drin...

img_3789 (MMS)

Blir mysig middag ute och massvis med drinkar och ännu mer skratt!


Malva körde bil med nalle och kitty :)

img_3172 (MMS)

Malva körde bil med nalle och kitty :)


Nu sitter vi i bilen mot götet! Åker ju me...

img_0772 (MMS)

Nu sitter vi i bilen mot götet! Åker ju med pappa Malou och malvisen. :) mycket roligare än tåg!! Saknar min älskling men vi ska nog klara oss ;) behöver sakna varandra lite ibland!


Tack Nathalie för en super mysig eftermidd...

img_6150 (MMS)

Tack Nathalie för en super mysig eftermiddag igår!


Full rulle här hemma! Vovvarna har iaf var...

img_6952 (MMS)

Full rulle här hemma! Vovvarna har iaf varit ute nu! Så nu kan jag fokusera på mig själv. Såg också att vi inte har någon frukost hemma :( måste fixa det med!!


Ja men hallå?! Jag glömde ju berätta igår!...

img_3262 (MMS)

Ja men hallå?! Jag glömde ju berätta igår! Jag är äntligen tillbaka! Fast denna gången på Ön! Som ordinarie personal och inte extra! Jag är glad och nöjd med livet och ni kan tro det ska firas! Åker till Göteborg om 3 timmar för att njuta och ha kul med arlinda :) blir även något träningspass på Friskis där uppe! :)


Godnatt alla! Hoppas ni får en god natts s...

img_1775 (MMS)

Godnatt alla! Hoppas ni får en god natts sömn ;)


Imorgon gäller det! Göteborg here I come!

img_0152 (MMS)

Imorgon gäller det! Göteborg here I come!


Nu ska jag och erik se film!

img_4081 (MMS)

Nu ska jag och erik se film!


Mitt senaste köp! :) älskar den!

img_6430 (MMS)

Mitt senaste köp! :) älskar den!


Fler bilder :)

img_7829 (MMS)

Fler bilder :)


1/9-11

Bläh! Börjar bli stressad! Har ca en miljon saker att göra nu idag. :( Och det kommer ta tid!!!

Ja jag hinner väl säkert med det. Hoppas jag..? Får se om Erik vill hjälpa mig. :p

Jag och Erik i Turkiet, vår första semester.

1/9-11

Godmorgon!
Nu är jag på jobb igen! Stängning igår, öppning idag. Så kan det gå när vi har lite ont om personal. :( Men jag kommer hem halv två idag iaf! Alltid något. :) Så har jag gott om tid på mig att fixa inför morgondagen! Då åker jag till Arlinda. ;)
Jag ska också träffa Nathalie efter att hon slutat skolan så vi kan äta lunch/middag och ta igen sen sist! :)
Men nu är det först dags att öppna anläggningen. Hörs senare!


Hej från ön!

img_6403 (MMS)

Hej från ön!


RSS 2.0