Nu måste jag sova om jag ska orka med morg...

img_0179 (MMS)

Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen!! Är ledig! Men ska upp vid sju så jag hinner morgonpromenera och träna på gymmet innan jag ska iväg med Nathalie för en heldag!! Vi hoppas på stranden men jag brukar aldrig få fint väder när jag är ledig! Se bara på idag, strålande sol och jag jobbade tio timmar. Fy orättvist. Men blir det sol imorgon så har jag överseende haha ;) nej läggdags som sagt! Natti natti


Lillasyster Malva får mig alltid att smält...

img_8429 (MMS)

Lillasyster Malva får mig alltid att smälta med sina äventyr :)


Dags att studera?

Fastighetsmäklarprogrammet
120 högskolepoäng

Real Estate Brokerage - 120 credits

 

Programmet följer Fastighetsmäklarnämndens föreskrifter, och den student som tar examen uppfyller nämndens krav på teoretiska kunskaper för att bli registrerad som fastighetsmäklare.

Fastighetsvetenskap är ett ämne som sätter fastigheter och människor i centrum, med fokus på service och relationer likaväl som på samhället och dess urbana utveckling. I utbildningen läser du, förutom fastighetsvetenskap, juridik, ekonomi, byggteknik och psykologi.

En fastighetsmäklare är den opartiske medlaren mellan köpare och säljare som ska bistå med kunskap och rådgivning vid en fastighetsförmedling.

Examen

Högskoleexamen

Behörighet

Programmets förkunskapskrav är grundläggande behörighet samt områdesbehörighet 4: Engelska B, Matematik C och Samhällskunskap A. Undantag inför antagningen till våren 2012 ges för kraven på MaC och EngB som ersätts med krav på MaB och EngA.

Texten är tagen från http://www.edu.mah.se/SGFPR/ 

Ja, som det ser ut nu så kommer jag börja studera till VT-12 om jag inte får ett jobb innan dess och om jag blir antagen givetvis. Jag har funderat ett tag fram och tillbaka på vad jag vill och inte vill osv..Men jag kommer ingenvart, iaf inte dit jag vill så nu får jag prova en ny väg. Jag har alltid velat arbeta med människor och det står jag fortfarande fast vid. Men ett receptionsarbete är inget jag vill ha livet ut. Det är absolut ett godkänt jobb just nu och säkert fem år till, men jag vet med mig att jag kommer vilja prova något annat förr eller senare. Jag har nog blivit lite påverkad nu också när alla mina vänner börjar plugga medan jag står kvar och stampar på samma ställe. Jag har väldigt lätt för att lära mig och har egentligen aldrig pluggat så där jätte mycket i skolan för att det fastnar bara av att vara på lektionerna. Så visst har man ett riktigt läshuvud, som min familj och vänner tycker jag bör utnyttja snart. :P Jag kan dessutom plugga här i Malmö och slipper flytta. Så det finns egentligen ingen godtagbar ursäkt till varför jag inte skulle börja studera nu.


31/7-11

Nu har Linda lämnat mig ensam här på jobb. :( Fy vad det är tråkigt att jobba ensam. Vi har haft våra pass och nu är här så gott som tomt på anläggningen. Jag har iaf sett till att ha lite att göra nu, städa, tvätta osv. Har redan städat i receptionen, men finns alltid något att göra utanför också. ;)
Det är fint väder ute, eller ja solen tittar fram litegrann iaf. Så jag förstår alla er som hellre passar på att njuta av vädret. Önskar själv att jag kunde göra er sällskap. Men jag är fast på friskis fram till halv 7 ikväll.
Det positiva med att jobba helg är att jag får komma hem till ett dukat bord. :) Det gillar vi! Köttfärsgratäng blir det har jag hört också!
Måste verkligen sortera ut mina kläder idag med!!! Gjorde ju aldrig det igår som jag lovat mig själv! :(

Efter det blir jag nog en riktig soffpotatis!!!


31/7-11

Då har man arbetat i 2.5 timme, bara 7.5 kvar nu då. :p
Inte ens lönt att börja räkna ner än.

Nu är Arlinda framme i Thailand, den lille grisen! Blir så avis!
Som tur är kom Alice hem från Spanien igår iaf. :)
Du har varit saknad gumman!!

Nu ska jag äta något och städa lite i receptionen. Ser rent ut sagt, för jävligt ut här.
Hörs senare! :)


Nu ska en sömnig cassandra nanna innan en ...

img_6434 (MMS)

Nu ska en sömnig cassandra nanna innan en 10 timmars arbetsdag börjar! :(


Ja idag är jag ingen vacker människa, elle...

img_6879 (MMS)

Ja idag är jag ingen vacker människa, eller fulare än vanligt beroende på hur ni ser det. :p jag och erik har varit och ätit lunch och kollat runt i affärer. Tror jag blivit sjuk, sinnessjuk! Jag hade ingen lust att handla!!


Blev nyfiken och köpte den för att testa :p

img_6066 (MMS)

Blev nyfiken och köpte den för att testa :p


30/7-11

Fick en förfrågan om receptet på min thaigryta och tänkte faktiskt uppfylla önskemålet! :)

Tyvärr är det så att allt är enligt eget tycke och smak och jag använder mig inte av några särskilda mått utan man får helt enkelt prova sig fram. ;)

1. Börja med att steka kycklingfilé i smör/olja, tänk på att de ska vara skivade i små jämna bitar.
2. När kycklingen är genomstekt, häll i LITEN mängd soya, sweet chilisås, krydda med röd thai curry, svartpeppar, basilika och paprika krydda. RÖR OM.
3. Häll i äggnudlar, ev. ris och koka.
4. Häll i kokosmjölk (6%) i kycklingen, rör om.
5. Häll i lite matgrädde (4%), rör om.
6. Häll i bambuskott och låt det ligga i grytan tills allt är lagom varmt.



Nu tog jag bara en bild från google för jag har tyvärr ingen bild på min egen gryta! :(


Skrev ju aldrig något inlägg igår så får u...

img_7555 (MMS)

Skrev ju aldrig något inlägg igår så får uppdatera gårdagen, idag :) började med lunch ute på ön. Både arlinda och robin slutade :( kommer sakna er! Efteråt körde jag, arlinda och Susanne in till stan för lite shopping, fika och bara underbart sällskap. :) avslutade kvällen på jobb med Linda. Vår tur att stänga. :) det var nog det hela faktiskt. Uppdaterar mer senare!


Läggdags nu... Jobb imorgon och jag är for...

img_3124 (MMS)

Läggdags nu... Jobb imorgon och jag är fortfarande inte på humör. :( så besviken


28/7-11

Just nu är allt verkligen upp å ner. Jag vet inte vad jag ska göra och känner därför inte för att skriva så mycket för tillfället. Hoppas ni förstår. Men håll ett öga öppet då och då för jag gör väl mindre uppdateringar iaf. :)

Ha det bra så hörs vi inom kort!


Blev en kväll på bakfickan med Arlinda igå...

img_4429 (MMS)

Blev en kväll på bakfickan med Arlinda igår. Var inte i toppform men så här såg jag ut iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att bli på bättre humör.


27/7-11

Slutade tidigt från jobb idag och sen bar det av till friskis!
Har även kört ut till svågertorp och lämnat tillbaka Arlindas dator (som vi köpte för någon dag sen och som jag fick kriga för) Otacksamma unge! :p
När vi väl var klara så köpte vi vars en sub på SUBWAY och satte oss på en gräsmatta i solen och åt och sola och snackade om en massa onödiga saker som vi brukar! Nu ska jag hem och fixa lite innan Erik kommer och ikväll blir det lite drinkar på bakfickan med, kan ni gissa? Ja Arlinda! ;) 

 

Verkligen älskar mitt hår på denna bilden. :( Saknar det.


Jag fattar inte varför arlinda alltid fång...

img_7299 (MMS)

Jag fattar inte varför arlinda alltid fångar mina bästa stunder!!!


Sol och skitsnack i parken med Nathalie nu...

img_9739 (MMS)

Sol och skitsnack i parken med Nathalie nu :) är så himla skönt med fint väder!!


Lagade världens godaste thaigryta till mig...

img_8655 (MMS)

Lagade världens godaste thaigryta till mig och erik när jag kom hem från jobb idag. :) starkt, men gott!! Ska snart köra in till stan och fika och njuta i solen med Nathalie :) hörs mer senare!


26/7-11

Har haft en jobbig morgon. :( Började med att vi fick strömavbrott mitt i ett spinningpass, seriöst? :/ Ja det löste ju sig givetvis men efter många om och men. Det är något man aldrig förväntar sig och definitivt inte kvart över sju på morgonen!

Nu har jag precis solat och haft en liten rast. :) Sov som en bebis i solariet haha. Kan vara så himla skönt ibland.
Nu slutar jag snart och då ska jag hem till sängen en timme och sova innan jag ska träffa Nathalie i stan för en fika/lunch och sen bär det av till jobb ikväll igen. Jobbar dubbla pass idag. :( Tyvärr verkar inte min kropp vilja ge med sig utan det ser ut som jag ska bli dålig. Och det är något jag verkligen inte har tid med! Jobbar HELA veckan och helgen. :( Inte ledig förrän en dag, på måndag, sen är det på det igen.

Jag och Arlinda har iaf hittat ett datum prel. som jag ska åka upp till henne i göteborg en hel helg! Då får ni se upp alla göteborgare för den helgen är ni inte säkra! ;) Blir förhoppningsvis v. 35 2-4 sep. :)

Nu ska jag snart bege mig så får höras senare!
KRAM



Glasögon och goosejacka...ja det lär ha varit vinter när bilden togs iaf. :p

Fick världens gulligaste lapp på jobb i mo...

img_3114 (MMS)

Fick världens gulligaste lapp på jobb i morse av ida. :) känner mig febrig idag och det är typiskt eftersom jag ska både öppna och stänga idag på jobb. :( får leta efter lite Ipren, men nu är det dags att öppna anläggningen för dagen!


Mmmm mums med fika! För andra gången idag ...

img_5656 (MMS)

Mmmm mums med fika! För andra gången idag haha :) Arlinda kom nyss från Göteborg så vi sitter på lilla torg och tar igen för de två dagarna vi inte setts haha


Chailatte och irish crème latte på mocca m...

img_6401 (MMS)

Chailatte och irish crème latte på mocca med syrran :)


25/7-11

Är hemma hos mamma med lillasyster. :) Har precis käkat kyckling och bulgur och ska ut och fika om en stund!
Är så sjukt sugen på en chailatte!

Sen blir det hemfärd och jag ska väl laga någon thaigryta till Erik innan jag åker och möter Arlinda på centralen för en kvällsfika. Fullspäckad dag, men jag behöver hålla mig sysselsatt för tillfället.

Jaja, det blev ett kasst inlägg nu men kommer mer sen!

En tyst minut hålls på friskis & svettis f...

img_4804 (MMS)

En tyst minut hålls på friskis & svettis för alla offer i Norge. Nu ska jag sticka hem alldeles strax och ta hand om hundarna sen ev träffa syster:) förslag på mat till ikväll? Jag har inga idéer tyvärr :(


25/7-11

Nu har jag jobbat 4 timmar, är helt ensam fram till 12.30 sjukt tråkigt. Men var på jobb tidigare idag och hann med att köra ett armpass innan jag börja jobba. Ja jag var här tidigare än 06.00. Jag hade ändå inget att göra hemma och kunde inte sova så lika bra att göra lite nytta här.

Idag har min finaste vän Arlinda intervju på Friskis & Svettis i Göteborg, stort lycka till snäckan! Klarar du utmärkt med din charm! ;)
Sen blir det fika när du kommer hem till Malmö ikväll. Ens vänner betyder allt i vissa lägen och det märks oftast när man inte har dem intill sig hela tiden.


Här kommer en liten drös med gamla bilder. :) Enjoy!

 

 

 

   

 

Vissa bilder är från Thailand. På vissa är jag blond, andra mörk, lockig m.m.
Och på vissa bilder ser jag bara allmänt dum ut. :p Men det bjuder jag på!


Godmorgon, har inte fått en blund i natt o...

Godmorgon, har inte fått en blund i natt och sitter på jobb nu :( har hur mycket som helst att fixa idag och jag får huvudvärk bara av tanken. Aja blir kanske bättre om en stund, kan hoppas iaf?


Kärlek är det finaste som finns. Så länge ...

Kärlek är det finaste som finns. Så länge den bygger på ärlighet, trygghet och omtanke. Brister det så kan det bli väldigt fel. Vad gör man då? Är det så enkelt att lämna den man älskar? Även om man inte kanske inte längre älskar på samma villkor som man trott från början? Hur tar man sig genom det när oron finns där och vetskapen om att den balans och trygghet man hade är rubbad? De murar man byggt upp finns där ofta av en anledning. Skulle du visa ingången till muren så rivs den bara ner och sen står du där, blottad och utan skydd. Ja jag vet att jag är väldigt kryptisk och negativ nu. Men jag har ingen vidare lust att gå in på detaljer om varför jag skriver det här. För jag tror att de flesta av oss kan känna igen oss i det här på något sätt. Jag har mycket att fundera över. Just nu behöver jag klarhet innan jag kan fatta beslut. Men det kommer inte längre vara som vanligt.


Jag saknar min arlinda idag, hon kommer in...

img_8757 (MMS)

Jag saknar min arlinda idag, hon kommer inte hem från Göteborg förrän imorgon så. :( och Alice vågar jag inte ens börja sakna för hon har precis åkt. Den lilla stekaren! Hoppas du och mammsen har det bra!


Ibland tar livet en plötslig vändning, ikv...

img_0031 (MMS)

Ibland tar livet en plötslig vändning, ikväll blev det åt fel håll för min del.


Har beställt denna klänningen från Nelly.c...

img_8787 (MMS)

Har beställt denna klänningen från Nelly.com. Är tänkt att jag ska ha den till bröllopet har ju lämnat tillbaka alla andra för har inte varit nöjd med någon. Har hela tiden letat efter en lång klänning men har börjat tänka i andra banor nu när jag inte hittat någon. Vad tycker ni om denna?


24/7-11

Har haft en fruktansvärd natt, tänker inte gå in på varför men jag har inte sovit iaf.
Sen har min stackars Limo antagligen blivit dålig. :( Han kräker efter varje måltid..men det är allt? Han leker, har aptit och har ingen feber eller så. Han är samma busiga Limo förutom att han inte lyckas behålla maten. Jag har först tänkt att det varit bakterier i magen eller att han inte tåler sitt foder möjligtvis. Men nu har det pågått ett tag så ringde djursjukhuset och hörde mig för. Han har nämligen kräkt två gånger igårkväll, en gång i natt och tre gånger i morse och då har han inte ens ätit varje gång. Hon jag pratade med trodde ev. att han skulle ha något fel på storleken på sin matstrupe och därför kräker han. Tyvärr kan man ju inte få något direkt besked på telefon så jag skulle ge det 2 dagar till och är det inte över då så får vi åka in med honom.

vet inte hur jag ska ställa mig till det bara om det nu är så att han har något som innebär ett flertal behandlingar, medicin osv. Allting ger biverkningar och jag kan inte utsätta Limo för det. Samtidigt kan jag inte ta beslutet om att ev. avsluta allt. Han är 10 månader, i övrigt en frisk liten valp så jag är lite splittrad. Men jag har inte varit inne med honom än och det behöver inte vara det värsta så jag ska försöka vara lite positiv nu. :) Nemo är frisk igen iaf, är lite öm i käken fortfarande speciellt när han skäller men det har redan lindrat. :)

Slutar jobba om 45 min och då är det direkt hem till min familj. Laga någon god middag och mysa idag också. Både jag och Erik börjar jobba tidigt imorgon så ingen orkar göra något direkt.
Nu ska jag sticka och sola!
Tjingeling!!



Ibland är man trött när man tränat :p

Kan inte låta bli att följa nyheterna. Det...

Kan inte låta bli att följa nyheterna. Det är så fruktansvärt hemskt och tragiskt, allt som hänt i Norge. Man får ju kalla kårar av bara tanken! Hur kan man bara göra så? Människan lär ju vara psykiskt instabil men jag hoppas ju verkligen han blir dömd till livstids fängelse och inte psykiatrisk vård. Han lär inte leva länge i fängelset ändå antagligen. Tror inte det stör någon som helst i världen heller bara han lider innan han skulle försvinna. Fyfan vad arg man blir. Det är så svårt att ta in så det känns liksom inte på riktigt. Och alla föräldrar och närstående, ja vad säger man.. Ni finns i allas tankar och hjärtan! Kände att jag behövde få det ur mig. Det är det lilla man kan göra, uppmärksamma att man tänker och lider med Norge och framförallt alla anhöriga.


Det händer verkligen inte så mycket idag. ...

img_0393 (MMS)

Det händer verkligen inte så mycket idag. Därför jag är lite dålig på uppdateringar. Ni får helt enkelt ursäkta. :p blir jobb och träning som vanligt imorgon och resten av veckan som det ser ut nu. Nu tar jag kväll! Tjingeling!!


Ostbricka i soffan kom på att ta bild när ...

img_0660 (MMS)

Ostbricka i soffan kom på att ta bild när vi ätit klart dock haha typiskt mig!! Var och fika i stan med pappa och malvisen innan också :) nu ska vi se film här hemma! Ha en trevlig kväll alla


Limo tycker jag är otroligt tråkig idag so...

img_5477 (MMS)

Limo tycker jag är otroligt tråkig idag som inte vill leka o busa.


Lagom uttråkad i sängen.

img_5341 (MMS)

Lagom uttråkad i sängen.


Det ser ut att bli en dag i sängen, får se...

Det ser ut att bli en dag i sängen, får se om jag ev kör ut till ön och tränar. Har redan träningsvärk så avstår kanske. :p just nu lockar sängen mest, limo håller med mig han ligger bredvid och myser. Skulle egentligen ha jobbat idag men Linda ville gärna ha mina timmar och jag behövde en ledig dag så är verkligen skönt att få sova ut. :)


Detta blir mitt sista inlägg idag. Har häm...

Detta blir mitt sista inlägg idag. Har hämtat nemo och han mår bra förutom att han fortfarande är drogad. Men han får sova ensam med mig och erik inatt. Ja jag är lite små irriterad och stressad nu känner att jag börjar må smått illa :( ska krypa ner till familjen nu och se gladiator:) natti natti


Min fina nemo är inlagd för operation :( k...

img_6849 (MMS)

Min fina nemo är inlagd för operation :( kan inte hjälpa att jag är orolig försöker låta bli men det är omöjligt. Nu ska jag in och äta med Alice och arlinda. Sen hem till erik och mina andra två bebisar.


Men bläh vad jag är trött nu!! Jag måste h...

Men bläh vad jag är trött nu!! Jag måste ha levt som hitler i mitt tidigare liv! För nu har jag maximal otur. Fick köra från jobb och in på djursjukhuset akut med nemo. Han har ett ben som sitter fast runt käken. :( stackaren dreglar floder och det är obehagligt men han får iaf luft! Tack o lov för det. Men dessa ekonomiska utsvävningar är ju extremt sjuka! Vad är det som händer med våra stackars vovvar? Blir ett dyrt kalas och jag går redan minus denna månaden! Men det finns inga andra alternativ för mina vovvar är mina bebisar och jag och erik gör allt för dom. Blir ev. Att dom får söva ner honom för att få bort benet. Såga itu det eller liknande. Uppdaterar senare.


22/7-11

Då har jag jobbat i 3 timmar..bara 3 kvar då haha. Sen blir det middag med mina fina töser!

En sak som jag lägger märke till när jag kollar statistiken för min blogg är hur många fler besökare jag faktiskt har när jag skriver om något som stör mig. Alltså negativa saker, folk blir genast mer "skvallerkåta". Lite som att man gottar sig i andras olycka så att säga. Tycker det är fult, men jag är nog lite likadan själv ibland. Kan jag lika gärna erkänna. :P
Blev dock riktigt imponerad nu när jag såg en kommentar på ett av mina inlägg för någon dag sen. Om ni kommer ihåg så skrev jag ett rätt så argt inlägg om hur besviken jag är på tele2? Och jag ångrar mig verkligen inte för jag tycker att jag blivit väldigt dåligt bemött, och skrev endast det som var sant. Men jag fick faktiskt ett svar från en som arbetar på tele2 som erbjöd sig att hjälpa mig vilket jag tycker är väldigt trevligt! Är inte hennes skyldighet och ändå så är hon villig att ta det på sig. Nu har ju allt löst sig men vill ändå passa på att ge lite positiv feedback till denna kvinna! Den sortens service uppskattas nämligen alltid. Jag har ju själv ett servicejobb och vet hur viktigt det är att alltid visa sin bästa sida.

Det var nog det ja. :)



Nu har jag tränat duschat och ätit. Och nu...

Nu har jag tränat duschat och ätit. Och nu jobbar jag igen som vanligt, det är helt sjukt vad jag är trött på detta nu :( ikväll blir det en sista tjejmiddag medan vi alla tre fortfarande är malmötöser! Sen blir det roadtrips framöver. :) som sagt så ska vi ut å äta och det blir JPs ikväll :)


Godmorgon! Har bestämt mig för att stanna ...

img_2718 (MMS)

Godmorgon! Har bestämt mig för att stanna i sängen till kl 10.00. Behöver vila!! Alla vovvar sover också så man får ju passa på! Så jag säger god natt igen för en liten stund.


Är äntligen hemma i sängen nu efter en lån...

Är äntligen hemma i sängen nu efter en lång dag. Blir nog ingen träning imorgon :( har fortfarande väldigt ont i kroppen och tyvärr är det inte träningsvärk. Aha jag hoppas det blir bättre imorgon. Nu ska vi sova här hemma. Natti natti


Jag känner verkligen att jag jobbar för my...

Jag känner verkligen att jag jobbar för mycket nu. Ryggen stramar och värker, höfterna låser sig så fort jag slappnar av. Jag kan knappt gå :( är trött och tårögd hela tiden nästan och oavsett om jag får en hel natts sömn eller inte så känner jag mig ändå bakfull när jag vaknar. Jobbar 6-7 dagar/vecka ca 8-12 timmar/dag och har hållt på så här i en månad nu lite drygt. Men eftersom ingen annan vill jobba så kan jag inte ta ledigt någon dag. :( får stå ut helt enkelt.


Vad tycker ni om min nya necessär? :D

img_3482 (MMS)

Vad tycker ni om min nya necessär? :D


Nu är jag äntligen påväg hem från träninge...

Nu är jag äntligen påväg hem från träningen. Blev mage och biceps idag. Konstig kombi men kände för det helt enkelt :) mina kläder från Nelly.com har kommit också!! Kör och hämtar dom innan jobb :) jag vet att det är lite sjukt men jag längtar nästan för jag jobbar med Alice. Bor ju praktiskt taget ute på ön nu men är helt okej om jag får jobba med mina flickor. :D


Godmorgon! Dags att åka till jobb igen då,...

img_6590 (MMS)

Godmorgon! Dags att åka till jobb igen då, har lite ärenden att ta hand om sen också innan det blir träning på johanneslust idag :) längesen man var där saknar mina gamla kollegor :)


Jag praktiskt taget bor på Friskis!! Skull...

img_5555 (MMS)

Jag praktiskt taget bor på Friskis!! Skulle till ön ikväll och träna och snacka med mina tjajor! Men har suttit i bilkö i en timme och dessutom inte varit hemma sen halv sex i morse så jag skippar det nu :( blir träning imorgon istället.  Nu är min blogg äntligen färdig och jag är helnöjd! Du är grym sussanne!!  Nu blir det middag och mys med min sambo innan jag somnar i hans famn!!


20/7-11

Godmorgon!

Nu har jag suttit på jobb i över en timme och här är verkligen dött! Överdriver inte när jag säger att här varit 7 pers. Är det verkligen lönt att vi öppnar så här tidigt för 7 personer? Seriöst, det kostar massvis bara att öppna upp anläggningen osv. Det kan ju inte gå runt, inte konstigt att Friskis behöver spara pengar. Tyvärr sparar ni på fel saker! När ni nu ska inse det vet jag inte.
Trots att det inte varit folk här idag så har jag ändå lyckats skämma ut mig! Hann inte fixa med håret i morse så fick göra det på jobb. Jag hann platta det, tupera osv men jag hann ju så klart inte styla tuperingen så jag hade hår åt alla håll när en motionär självklart ville ha hjälp.. Ja snacka om hårresande...

Nu är det äntligen dags för min blogg att designas! Och det är tack vare fina Susanne! Vilken ängel som lovat att hjälpa mig. :) Ni får hålla ögonen öppna allihopa. ;)

Jag och Erik midsommar 2010.

Nu blir det en liten frukost! Hungrig som ett djur! :o




Sen vill jag också passa på att yttra mig om mina åsikter ang. tele2! Fyfan vilket kasst företag. Jag har bara haft problem sedan dag 1. De ger mig en telefon som är sönder (helt ny LG telefon), de vill itne häva mitt köp, de ljuger för mig när jag ringer kundtjänst och tvingar mig att betala 700 kr för 1.5 mån som de påstår att jag använt abonnemanget. Jag förstår varför de bara har återförsäljare i landet. Det hade nämligen itne funnits några anställda om de hade haft egna butiker. Med tanke på hur mycket de lurar folk så hade någon förr eller senare tagit ut sin ilska på dem. Ni måste känna er allt bra säkra bakom era telefoner eller? Ett tips till er är att börja visa lite engagemang, skicka HELA saker och för helvete se till att ni har anställda som kan sina saker! Sen kan ni alltid bättra på er trevlighet. Jag vet att det inte bara är jag som tycker illa om tele2, har hört detta från många andra. Ja jag skulle kunna fortsätta i evigheter, men det är inte värt det. Tycker bara det är skönt att bli av med dom! Så alla ni som funderat på att skaffa tele2, AVSTÅ. Verkligen, för er egen skull. Det är verkligen inte värt det.


Har precis kört och hämtat nycklar hos arl...

img_0746 (MMS)

Har precis kört och hämtat nycklar hos arlinda! Jag verkligen älskar mina töser. Känns som att vi ska separera nu när dom flyttar. Jag gillar inte detta överhuvudtaget :( vet att jag tjatar om detta dagligen. Men att förlora två underbara personer som står mig så nära känns verkligen. Eller ja förlora gör jag ju inte för dom finns alltid bara några tiotal mil bort :p och i mitt hjärta!! Men tycker det är bättre att ha dom samlade i Malmö haha.  Nu borde jag verkligen försöka sova för ska upp vid fem :( inte kul. Får se vad dagen erbjuder imorgon. :)


Blev kycklingfilé med pasta o pesto med sa...

img_2117 (MMS)

Blev kycklingfilé med pasta o pesto med sallad :) svepte ihop en vitlökssås lite snabbt också. :)  Nu sitter jag och är sugen på något sött :( det är det värsta som finns!!! Helt värdelöst.


Sitter och väntar på att min nagelbyggare ...

img_6977 (MMS)

Sitter och väntar på att min nagelbyggare ska bli färdig. Vill bara hem, har haft en lång men intressant dag. Hade beteendemöte på jobb. Sjukt intressant att så pass mycket stämde in på mig bara efter en liten enkät. Men var kul :)  Ikväll blir det någon pasta till middag med erik så får vi se om det blir film efter det. Hoppas kan man ju alltid? :p


Nu fungerar min mobilblogg äntligen!!! :D ...

img_8160 (MMS)

Nu fungerar min mobilblogg äntligen!!! :D Slutar om 1,15 timme. Ska hinna sola också :) naajs! Är på super humör för tillfället också.  Både Robin och arlinda kom in tidigare till mig och Alice så vi blev lyckliga!


19/7-11



Min tisdag morgon börjar på jobb (friskis). Fick gå upp tidigare idag än vad jag beräknat, behövde köra skor till Erik på hans jobb som han glömt osv. Menmen, det gick ju bara tråkigt att stiga upp ur sängen. :(
Är ännu värre att jobba kan jag ju dock bekräfta, solen skiner!!! Och jag kommer jobba till 15.00 sen ska jag bygga på mina naglar vid 16 tiden och då sitter jag ju också inomhus. :( Hade tänkt sola lite på jobb iaf så jag får lite färg på kroppen. :)




Igår var jag och mamma och kollade lägenhet. SNYGG säger jag bara! Nästan så jag funderar på att flytta hem igen om hon tar den haha. ;)
Efter titten blev det lite sol i parken med Molle och Ozzy.

 

Alice är och köper mat till oss! Väntar ivrigt för jag är hungrig! Ikväll blir det bara mys med älskling, för vi har inte haft någon ensamtid på väldigt länge. :( Saknar att bara krypa ner i famnen med en filt och somna till en film. Hade tänkt laga någon god middag till oss också. :)


17/7-11

Jag är så jävla förbannad!!!! Jävla mesar ta tag i problemet och ta det med personen som det hela berör!!! Jag kan inte bry mig mindre. Seriöst. Jag är så fruktansvärt trött på att folk ska se ner på mig för jag är yngre. Jag har mer vett och mognad än alla ni som inte kan stå för era åsikter. Mår ni så dåligt med er själva att ni måste göra livet surt för oss andra för att själva må bättre? Hade en jätte trevlig kväll tillsammans med anna och Esteban. Ja fram tills det att dom gått så tog det ca fem min innan denna kvällen sluta i fiasko. Fr.o.m. Nu kommer jag också yttra mig om ALLT så var beredda på det mesta! Nu ska jag sluta innan jag blir mer arg, om det är möjligt. Natti natti

17/7-11



Godmorgon allihopa!
Nu är jag på jobb igen med fina Arlinda. Slutar 13 idag också. :) Blir ett styrkepass med kettlebells inne i lilla hallen idag faktiskt. Känner för att ta ut mig på riktigt idag! Längtar lite faktiskt. :)

Hade en super mysig kväll igår tillsammans med Minna och Nathalie. Vi åt jättegod mat, snackade skit och skrattade en massa.

Nu har jag bestämt mig också!! Jag är rätt nöjd med mitt hår iaf. ;)

 
Efter att ha försökt styla det i 1.5 timme så fick jag ordning på allt som jag ville och då blev jag rätt nöjd faktiskt. :) Tar sån tid att hitta något som passar när man har ny frisyr. Men jag lyckades!



Min fina klänning som jag fick av mamma. :) Hade den på mig igår. Tyvärr är den lite för lång men får lägga upp den lite. ;)

Ikväll blir det grillat med Esteban o Anna :) Men först ska jag och Erik hinna med att handla hem lite mat och även en tur på IKEA :)


16/7-11

Blir go green till lunch idag också!! Det är ett under att jag inte har förätit mig på det än? :p Haha, det är nyttigt iaf så det gör ju absolut ingenting. Har ju tränat idag också så behöver verkligen få i mig mat nu, har bara ätit en banan och ett proteinbars efter träningen, har gått 2.5 timme nu ju!! :(

Jag ska vara iväg kl 18 ikväll vilket innebär att jag måste köra vid halv ungefär... och slutar 13 här på jobb. Blir inte mycket tid på stranden, för ska ut med vovvarna och Erik också. Tyvärr har dom ingen ro i kroppen för att ligga stilla så kan inte sola med dom. :( Menmen, får sola snabbt på jobb så har jag garderat mig själv ifall jag inte hinner till stranden.
Blir en nykter kväll idag också, funderade först men bestämde mig för att ta bilen in och bara dricka pepsimax. :) Nyttigare och bekvämare. Vet att mina vänner inte dricker light så jag får nog ta med egen haha! ;)

ARLINDA SKYNDA DIG MED ATT DUSCHA JAG ÄR HUNGRIG KVINNA!!

16/7-11

Woho jag har varit duktig idag!!! Snabb morgontur med Limo och ett styrkepass på gymmet innan jag började jobba kl 09.00. :)
Slutar kl 13.00 och då hoppas jag på stranden! Sen blir det tjejkväll hos Minna ikväll med grillat och mys. :) Saknar mina tjejer! Träffar dom sällan numera, mycket jobb och annat som händer.
Bestämde mig imorse för att det är dags för en riktig tjejkväll hemma hos mig en dag också! Har ju uteplats och allt så är super mysigt nu på sommaren. Dessutom vill jag ge mina två fina tjejer en avskedsmiddag >(på min bekostnad) ;) innan dom lämnar kära Skåneland! Usch hemska tanke!!

Nu sitter jag ensam i receptionen och lyssnar på härlig musik! Arlinda är på jympapasset så ;)



Vet inte varför jag ser ut såhär på bilden, för det är ingen pose!! Utan jag måste verkligen ha blivit fångad i rätt ögonblick! Men jag blir glad av den så gillar den faktiskt. :)


15/7-11

Bara 2.5 timme kvar på jobb nu :p SUCK..
Alice är sjuk idag stackaren. Men Robin är så snäll som stannar med mig. :)

Ikväll har jag verkligen inget att göra, ev. träffa Arlinda om hon får ihop det med tider osv!! Hoppas på det, hon är min enda räddning ikväll.

Jag har fortfarande inte vant mig vid mitt hår så jag lever bara på allas komplimanger haha. Har inte fått höra än att jag inte klär i det så det känns ju rätt bra. :)


15/7-11

Godmorgon/god förmiddag? Välj själva.

Jag var uppe halv fem och körde Erik till jobb, blev en runda med vovvarna när jag kom hem igen. Sen somna vi alla om i sängen och sov till halv 10.
Börjar bli dags att hoppa in i duschen och ta tag i några ärenden som måste fixas innan jobb. Tyvärr är det segt idag, det här vädret peppar inte mig till något vettigt överhuvudtaget.

Skriver senare.

14/7-11

Mina tankar ligger mycket hos min mormor nu. Saknar henne fruktansvärt mycket. Det var under denna månaden för tre år sen som vi fick veta att hon var sjuk. Sen tog det knappt två månader innan hon var borta. Det har tagit väldigt hårt på mig och jag blir fortfarande ledsen bara av att tänka på det. Den här sorgen kommer aldrig försvinna.

14/7-11

Har haft en mysig dag med fina mammsen. Börjad med bullar från mormors och sen sprang jag ner till frisören och blev ompysslad. Helt sjukt vad man blir igenkänd pga friskis alltså. Dom visste exakt vem jag var..ja ni vet alla känner apan. ;) Men det är kul ändå. :) Hon klippte av ca 15 cm av min längd (min riktiga utan löshår) sen klippte hon upp det lite och klippte även en lugg. :) Jag har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte än. Men jag tror det tar tid att vänja sig vid hälften så mycket hår, halva längden på håret och en lugg på det hela. Är en stor förändring för mig kan jag ju erkänna haha.
Min frisör trodde jag skämta när jag sa att jag inte blivit klippt på 5 år men tyckte att jag hade skött mitt hår väldigt bra på den långa tiden! Tummen upp för Cassandra! ;)

 

Fotona är tagna efter att jag har varit ute och gått i ösregn i 4 timmar, så döm inte!!!!!


Förutom att mamma bjöd mig på en super lunch på gränden med köttspett, potatisgratäng och en god cider (dricker ju inte vin) så köpte hon en hel del saker till mig också. :)

 

Båda klänningarna är från H&M och den vita har jag velat ha sen jag såg den, men har inte köpt den bara. Nu var den på rea för 75 kr...ord. 499 kr. Ja jag tog den givetvis? :p Den blommiga klänningen hade jag tänkt ha på pappas och Malous bröllop. Vad tror ni? Jag älskar klänningen men är inte helt hundra när den är på mig tyvärr.. Får fundera några dagar. Kom gärna med synpunkter!

Blev lite annat smått också som, glansserum till håret, vax osv...Inget som är värt att ha på bild med andra ord. ;)

 Ja ni får se mitt öra...Ser lagom hårig ut by the way haha :p

Fick öronhängena av mamma, dessa är rosa fick ett par i silver med. :) Super söta!



Nu städar jag undan lite här hemma, vi skulle egentligen ut ikväll, men pga dåligt väder? tror jag...så blev det inställt. Tyckte det var tråkigt att ställa in allt så bjöd hem mina fina vänner till mig istället! :)

Fick intagningsbeskeden idag, eller ja Alice fick dom men jag satt ju i luren och fick veta samtidigt + att hon och jag är som samma person så hon måste berätta allt för mig. :p Hon kom in på skola i Halmstad! Stort grattis snäckan. Finns bara en nackdel, och det är att du också lämnar mig nu! Buhu :( Erik försöker peppa mig med att jag kan åka upp till både Halmstad och Göteborg hur mycket jag vill. Och det kan jag ju faktiskt, men tråkigt att förlora det spontana och att ses på jobb etc.. Det är de små sakerna som gör vardagen tycker jag. Men är så glad för Alice och Arlindas skull. Äntligen är det ni som har turen med er. Och det förtjänar ni verkligen.

Som jag babblar på, bara för jag inte skrivit sen igårkväll haha! Nu ska jag sluta dock!! ;)

13/7-11

Vovvarna leker för fullt, Erik spelar något på sin laptop och jag myser i soffan med en pepsimax till simpsons. :)

Mitt löshår är borta nu också! Känns väldigt skönt att kunna dra fingrarna genom håret utan svårigheter haha :p men framförallt så är det inte lika varmt längre. I denna kvava värmen blir håret väldigt klibbigt också. Vad jag än gör så är det inte snyggt liksom. :( Ska bli ändring på det from. imorgon!
Ska åka hem till mamma på morgonen och äta god frukost sen frisören! Efter det blir det en heldag med mamma, antagligen gå längs gågatan och kanske shoppa lite, äts lunch på Gränden och sen får vi väl ta dagen som den kommer. Vill gärna hitta en fin blus tills vi ska ut på kvällen :) Var Eriks kompis som frågade om han ville med och då bjöd han mig givetvis. Och jag drar ju självklart med mig mitt festliga gäng ;) Alice och Arlinda, ja Alices sambo kommer nog också. Men det är bara trevligt. :)

Förresten, många har undrat vad som hände igårkväll och jag kan bara intyga att allt är lugnt, var bara ett missförstånd. Lämnar det där. :)

Nu ska min familj lägga sig i sovrummet och nanna så jag får väl göra dom sällskap. Kan inte somna än dock men finns tv där inne också haha.



 Bästa vän man kan ha, Alice :)

Vill bara snabbt passa på att säga tack till fina Arlinda som alltid finns där för mig. Du kan göra under. :)

Natti natti allihopa!!


13/7-11

Tvättar för fullt här hemma nu, kläder, sängkläder etc.. Känns skönt :) Vädret är så tråkigt så vill ändå inte vara ute!!

Har plockat ut mitt löshår nu! Erik fick hjälpa mig, men herregud jag såg snabbt att han klippt av inte bara en utan två,tre tussar från mitt hår!!! Förfan säger jag bara :( Det blir redan kort nog behöver inte bli värre i onödan ju. :( Jaja, överlever nog. Mest chockad just nu haha. Känns som jag inte har något hår kvar.


13/7-11

Åkte in till jobb på morgonen och pratade lite med mina vänner (josefine o arlinda) :)
Skönt att känna att man har någon som lyssnar när man är nere och orolig. Börjar jobba om ca 45 min så får köra snart också, har lite ärenden som ska fixas efter jobb med innan jag får komma hem.

Sen ska jag ju klippa mig imorgon. :)
Får uppdatera mer senare.

BY THE WAY, fick precis världens kommentar från Josefine..
"du har verkligen bruna fingrar"
Jaha du? hur ska jag tolka det? :p haha


12/7-11

Var verkligen inte kul att komma hem ikväll :(

12/7-11



Seriöst, vadfan ser detta ut som?

Det är en nakenråtta, skulle jag inte vilja hitta i sängen!!!!

Natti natti :p

12/7-11

Jag har gjort det!
Jag har bokat tid hos frisören kl 10.00 på torsdag...då åker allt hår och jag har bestämt mig för frisyren jag visa i förra inlägget. (ni får tycka vad ni vill) :p

Jag har alltså inte klippt mig på ca 5 år, bara så ni vet. Ni kan tro att jag är nervös redan nu!! Men fick ett bra pris, 380 kr. På NYANC, meddelar er senare om jag är nöjd eller ej. :) Men har varit där inne förr och köpt produkter och även byggt på mina naglar och de är super trevliga, så hoppas de är lika duktiga på att klippa haha.
Han ville iaf ta emot min bokning halv 7 fast dom hade stängt så det är väl alltid bra service? Jag tycker iaf :) Gillar starkt när man blir väl bemött, för det händer inte alltför ofta!  Nu åker löshåret imorgon (Erik hjälper mig) och sen får vi se hur länge jag klarar mig utan...Till hösten skulle väl jag själv tippa på haha.

Drygt två timmar kvar på jobb nu, sen hem!! Ska upp tidigt imorgon (träna vid halv 7 innan jag börjar jobba).
Gäller att vara flitig minsann!
Då blir det axlar och bröst, ev lite löpning på bandet också. :) Får se hur mycket jag orkar och hinner. Ska ju hinna med en liten frukost med Arlinda också innan. :) Har iaf bil så förflyttar mig snabbt. ;)


12/7-11

Usch ja, nu sitter jag här ensam (josefine har pass). :(
Är så tråkigt, vill verkligen bara hem!!
Sitter inne på nelly.com och kikar lite, har hittat en superfin blus som jag funderar på faktiskt. Vi ska ju ut på torsdag så tänkte kanske ha den då...men har inte bestämt mig än.

Jag kollade genom mina blogginlägg lite snabbt innan och insåg att jag knappt skriver om min träning längre. Vet inte varför jag kommit från det, men har väl bara blivit så. Vet inte hur pass intressant ni tycker det är egentligen men jag tycker det var väldigt bra för min egen skull. Kul att gå tillbaka och se vad man gjort osv. :) Menmen.

Vet ni vad jag mer funderat på?? Att ta ut allt mitt löshår, klippa upp håret och även lugg! Ja, det är ju en stor förändring men jag känner att jag börjat tröttna lite..



Vad tror ni?

12/7-11

Nu är jag på jobb IGEN :( Var ju egentligen ledig idag men fick hoppa in ändå för Robin är sjuk :( Stackaren.
Så jag fick rusa hem från stranden för att hämta träningskläder och jobbkläder. Så nu har jag tränat (biceps, triceps) och ska snart lägga mig i solariet och varva ner lite. Sen börjar jag jobba vid 17.00 ungefär.

Nu ska jag sola sen duscha!!
Tjingeling!!


12/7-11

Har varit ute på en riktigt skön morgonpromenad med hundarna i morse. Tyvärr är dom lagom störiga just nu så hälften kunde räcka!!!! Börjar snart tappa rösten för att jag får säga till dom hela tiden. Någon som vill ha dom en vecka eller två? :/ (ej seriöst)
Är mest irriterad för igår och även mitt jävla ag på agria. Dom har bara stängt av det och nu skickar dom fakturor på 700 kr hela tiden. Kom igen? Hur dum får man lov att bli? Och det går ju inte ens att ansöka om ett nytt ag på hemsidan för då kommer bara "ERROR ERROR" JA MEN TREVLIGT!!
Får skicka in skiten igen. Så, jag har inte bestämt mig för om jag är på humör eller inte, men lutar just nu åt inte. Hoppas jag lugnar mig snart.

Ska köra iväg till stranden om en halvtimme, brukar bli på bättre humör då så. :)

Här kommer lite gamla bilder som jag hittade för någon dag sen i min dator hemma hos mamma :p

  

  




Nu kallar solen!!!

11/7-11

Så nu har jag äntligen tränat!

Blev som sagt ett styrkepass rygg och mage. :) Sprans 20 min också. Är nöjd. :)
Väntar på att Arlinda och Erik ska bli klara också så vi kan fika!! :)

Vädret ser så härligt ute uppe från gymmet. Man ser hur solen reflekteras i havet utanför och gissa om jag blir sugen på ett kvällsdopp! Bada naken? :p Haha ja om någon annan hade ställt upp så. Har redan frågat Erik (om kvällsdopp inte naket!) men han tackade nej illa kvickt. :p Vet inte hur jag ska tolka det menmen...? :/ :P

Är väl hyfsat nöjd med min dag då (nämnde det i mitt förra inlägg), hände en sak innan som förstörde en del. Men försöker reda ut det så gott det går.


11/7-11

Nu sitter jag på bussen påväg hem från jobb och en fika med mamma. Hon kom och mötte mig sen blev det lite fönstershopping och en chailatte på mormors. :) Resten av dagen bjuder på träning lång promenad och grillat! Hade tänkt köra rygg och mage idag faktiskt. Kanske hinner sola lite också? ;) Allt som allt så hoppas jag på en bra dag. Hörs mer senare!!

10/7-11

Har haft en mysig morgon och dag med Arlinda på stranden. Blev en massa sol och skitsnack. :)
Nu sitter jag och Erik hemma hos mamma med Molle. Har nyss tryckt i oss en pizza!! Blir väl någon paj snart också, men då avstår jag. Är inte så jätte förtjust i paj och känner att jag åt tillräckligt med onyttigt igår och plus en pizza idag så det får räcka.


8/7-11

Nu sitter jag i Arlindas soffa och myser :) Har haft en super dag verkligen. :) Vi bakade kakor som vi skulle ha till ikväll men vi brände dom!! :( Men vår cheesecake blev supergod. :D
Är supertrött men har för mycket att snacka om så vi kommer nog inte sova än på ett tag. :p
Tack alla tjejer för en trevlig kväll! Och tack Arlinda!!
Aaah vad jag kommer sakna dig när du flyttar. :(

Ville bara uppdatera lite snabbt, kommer mer imorgon. :)

Nattinatti!!



Förra sommaren :)

9/7-11

Godmorgon/god förmiddag allihopa!!

Jag skulle INTE komma till jobb idag, men jo det blev så ändå. Kan väl inte hålla mig borta helt enkelt. Erik ville träna men ville inte åka hit ensam så jag körde hit med honom och står nu och underhåller Alice så gott det går. har på mig min nya sommarklänning från ONLY och den blåser med jämna mellanrum (när fläkten är riktad mot mig) så då ser jag bara höggravid ut. :p

Så fort Erik är klar ska vi köra och handla present till Arlinda :) Sen hem och packa ner lite saker, ska ju sova hos henne inatt. :) Blir först restaurangbesök med alla våra vänner, sen tjejkväll med övernattning. Har lovat att hjälpa snuttan att baka idag också. :p Vet inte varför hon ber mig om hjälp som är sämst av hela den mänskliga befolkningen på att baka....menmen..Hon kommer förstå senare att det var ett misstag. ;) Haha


8/7-11

Nu är jag ensam på jobb :( Det är verkligen dött här. Tycker här borde vara mer folk med tanke på att vädret är så dåligt. Men folk är väl på semester osv...Skulle jag också vilja vara.

Ligga i havet eller en solstol och dricka en massaa drinkar med någon jag tycker om... Ja drömma kan man ju.



Visst ser det härligt ut. Nästa år MÅSTE jag iväg, och gärna innan. Typ i januari eller något.


8/7-11

Min lunch är räddad!
Rätt som det var kom Erik in och lämnade en submacka till mig! Med min favorit, kyckling. Han hade kört iväg på sin lunch för att handla till mig. Det tyckte jag var super gulligt. :) Dessutom köpte han en hel så jag har både lunch och middag. Tack :)
Bästa Alice kommer in och stänger med mig idag. Det är inte kul att jobba en fredagkväll. Men när man jobbar med Alice så blir det som en tjejkväll hemma i soffan ändå. :P Vi har lite svårt att lägga band på oss så vi skrattar, pratar och fnittrar lika mycket oavsett var vi är och oberoende av vem som hör och ser. :p Skönt att ha folk omkring sig som man bara kan vara sig själv bland. Sen är vi ju så fruktansvärt lika så vi lockar bara fram det värsta (och bästa) hela tiden. ;)

Längtar till imorgon när vi ska fira fina Arlinda! Ska hem till henne redan på dagen för att hjälpa henne baka och fixa. :) Sen får vi väl köpa någon god lunch också. :) Sen stannar jag där hela natten! Woho :D

Nu är det mindre än en månad kvar innan pappa och Malou gifter sig och jag har fortfarande inte hittat någon klänning att ha på mig. :( Har velat ha en långklänning från början men jag hittar verkligen ingen :( Letar varje dag....Hur svårt kan det vara liksom? Väldigt tydligen. Har en plan B i värsta fall, men det är verkligen bara i ytterst värsta fall.



Funderar ev. på den här lilla klänningen men skulle antagligen ha en vit kavaj och vita spetsshorts till istället för den vita koftan och svarta byxorna på bilden. Vad tror ni? :)

Nu börjar det snart bli lunchdags för mig känner jag. Lite hungrig är man allt! Hade också bestämt mig för att inte sola idag, men vädret är föör tråkigt!! Börjar luta åt att kanske sola en liten stund iaf...typ 18 min kanske? :D Skadar ju inte med lite lite extra färg nu inför helgen. Jag vet att jag sa igår att jag trodde att jag nått min maxfärg, men jag ger inte upp!! Lite till ska jag nog kunna klara av tycker jag!


8/7-11

Tur jag jobbar idag när det öser ner en massa regn och skit. :(
Även om jag egentligen helst av allt skulle vilja ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet, men det tjänar man inga pengar på! (inte jag iaf som inte tjänar pengar på att bara sitta och blogga då och då) ;)


7/7-11

Jag känner mig gammal ibland, är ju bara 21. Men ibland brukar min sambo skämta om att han ska byta ut mig nu när jag inte längre är ung och mina bästa 20 år har passerat. Tack? :p

har bara en timme kvar på jobb nu, känns verkligen skönt. :) Sen blir det hemåt!! Sätta på en film och mysa med mina vovvar som jag inte sett på nästan hela dagen.
Har hunnit med att sola på jobb nu med! Dock tycker jag inte jag blir mer brun, har jag nått min gräns nu? :( Alla andra hinner ju ikapp mig. Det gillas inte!! Alla ni andra får sluta sola nu! Uppfattat?



Lär nog inte skriva mer idag, så godnatt allihopa!!

Grattis igen på din stora dag Arlinda!! <3

7/7-11

Så, nu har jag landat på friskis & svettis ön. Sista stoppet för dagen. Har hunnit med ett jobb redan, firat Arlinda!!
Snäckan fyller år idag ju! Stort grattis till dig älskade!!!!

Hämtade Erik innan jag skulle till ndra jobbet också. Är duktig. :) Och nu är jag ensam fram till halv 6 :(
Någon som kommer och håller mig sällskap? :D

Blir lite solning på lunchen hade jag tänkt. Får underhålla mig med något. Och jag gillar att vara brunast ;)



Finns ju lite skillnad med lillasyster iaf haha ;)

7/7-11

Godmorgon alla.
Har haft en hesmk natt, drömt konstigt och obehagligt. Vaknat ett flertal gånger, en av hundarna har skällt hur mycket som helst på något utanför lägenheten. :( Skulle kör Erik till jobb i morse också, halv 6.
Jag vill bara att denna dagen ska vara över. Jobbar dubbla skift, ska hämta Erik på jobb, försöka hinna med att träffa Arlinda. Hon fyller 22 år idag så hon måste ju få sin födelsedagspresent!! :) Blir bara en jätte snabbis, men firar henne ordentligt på lördag! Hela natten tom. eftersom jag stannar hos henne över natten. :p fnitter, skitsnack och högljudda skratt är väl vad som kan väntas av oss två då. :p

Nu måste jag typ äta något, varit ute och gått med vovvarna så magen börjar kurra lite nu.



Igår efter jobb åkte jag en sväng till stranden för att sola lite, men det var såå varmt, helt vindstilla. Så låg där i 2.5 timme sen träffade jag Josefine! Vi åt lite lunch hemma hos mig sen var vi ute och gick med mina odjur. Självklart blev det en massa tjejsnack också, oundvikligt hahah.



Gammal bild, rätt längesen jag hade så kort hår och lugg dessutom!!! :o Var ju inte sådär jätte solbränd heller. :(

6/7-11

Så nu är det mindre än en timme kvar :)
har lite små ärenden att fixa men sen blir det playan!! :D Och ensam idag tror jag, vill bara kunna ligga och njuta i lugn o ro.
Hundarna ska få sig en riktig promenad också. Dom älskar det fina vädret, är så kul att se dom gå och skaka på rumporna när de luffsar fram bredvid varandra. :p


6/7-11

Alltså jag rusar från ett jobb till ett annat! Får knappt någon sömn ens. Bäst jag får en stor fet lön nästa månad! (the joke's on me!)

Är iaf på Ön nu, öppna idag. Jobar dock inte så där jätte länge så blir en runda till stranden sen för att sola lite. Sen ska jag köra älsklingnen till frissan så han kan bli klippt och anständig igen! ;)

Jag är för trött för att skriva mer just nu, får uppdatera senare när jag vaknat till liv och blivit lite mer människa.


4/7-11

Så trött jag är!
Om ni undrar varför jag inte uppdaterat idag så är det för att jag varit på mitt nya jobb hela dagen! Har haft fullt upp. :)
Blir samma imorgon, sen är det friskis som gäller resten av veckan.

Älskling hämta mig på jobb sen körde vi hem och då hade han städat och lagat lax med potatis. gulligt :)
Köpte en jättefin tröja till honom också idag!! en vit ralph lauren, köpte även ett nytt överkast till sängen. :)

Nu tittar vi på criminal minds innan det är läggdags. Får uppdatera mer imorgon.

Nattinatti

tydligen vill inte min blogg publicera bilder nu :(

3/7-11

Det finns absolut ingen mat hemma. Inte riktigt vad jag ville se efter att ha kommit hem efter 10 timmars arbete. Så jag får väl åka iväg igen!! Är faktiskt riktigt irriterad nu. Tycker det är dåligt att inte spara nägor alls eller laga så det räcker till båda. men det måste ju iaf betyda att jag också slipper tänka på andra nu då? Eller?

3/7-11

Nu är det bara en timme kvar.
Jag känner mig alldeles svimfärdig. Inte ätit ordentligt, super varmt och kvavt och har jobbat sen halv nio i morse.. Blir tio timmar när jag är klar här. Och är det bara en dag så är de väl ok, men nu jobbar jag ju mitt lilla maraton så. Såg också att efter denna helgen som kommer v.27 så jobbar jag ännu mer!!!!! 16 dagar i rad.... Det är nog dags att se över mitt schema för jag kommer inte orka jobba 8 timmar om dagen i mer än två veckor i rad igen. Tyvärr ingen super kombo.

Åker nog in till Eriks mamma och säger grattis och lämnar en blomma. Sen tar jag med mig mina grabbar hem (Erik och Molle). Lutar åt det hållet just nu iaf.
Får se om jag skriver fler inlägg idag, har egentligen inte mycket mer att säga för denna dagen. Men man vet aldrig. ;)



mys med mjukis

3/7-11

Har lagt märke till att blogginläggen blir fler under de dagar som jag jobbar. Har alltid en dator framför mig då och inte alldeles för mycket jobb heller så blir lätt så då.
Nu har Linda gått hem också och jag är själv resten av dagen, fram till 18.30 ikväll. Förstår inte hur personen tänkte när hon kom på den här idén. Men det är väldigt enkelt att lägga schema när man själv inte behöver jobba efter det. Hade hon gjort det så hade det ju blivit ett himla liv. Löjligt. Menmen

Skulle ut och äta ikväll men har tydligen blivit inställt så nu har jag inget att göra och Erik är inte heller hemma ikväll. :( Bara jag och vovvarna. Får väl köpa lite fruktsallad och slänga mig i soffan och hoppas på någon bra film. Eller vad säger ni?

Nu ska jag äta min kycklingsallad och försöka få tiden att gå lite.


3/7-11

Nu har jag köpt nya solbrillor!!!!! Såå underbara ;)



De ska levereras redan imorgon till och med. Gillas starkt!

3/7-11

Godmorgon alla!
Vi börjar med det viktigaste! Jag vägde mig i morse och tänka sig jag har gått ner 2 kg. :) Eller ja 1.8 för att vara exakt. Och detta enbart efter att äta nyttigt och ett enda träningspass denna veckan (har ju varit förkyld).
Beror nog mycket på värmen också, jag struntar i vad det är jag är lycklig oavsett haha.



Igår blev det en helkväll hemma hos Christin som bor Lååååångt ifrån civilisationen. ;) Men herregud vilket hus! Jag blev riktigt impad. Super fint hem. Vi grillade pizza på sten. :) Sen blev det god efterrätt och ännu trevligare sällskap. Alla mina gamla arbetskollegor från Johanneslust och framförallt mina vänner. :)
Sa det till Erik på vägen hem igår, hur arg jag än kan vara på friskis ibland så kommer jag aldrig ångra att jag har arbetat här. Jag har verkligen fått så många nya vänner här. Som har gett mig väldigt mycket.

Nu är jag på jobb iaf, som vanligt haha. Jobbar mellan 8.30-18.30 idag. Sjukt trist, men vad gör man. Får ta mig genom det bara. Jobbar med Linda idag också. :) Har bara varit vi tjejer hela helgen!
Nu ska vi äta bullar så att man överlever dagen!
Hörs senare!


2/7-11

Nu är jag på jobb (varit här i 30 min), men fy vad det blåser ute! Jag kom nästan inte ur bilen!! Och mitt hår förstördes givetvis. :p

Nu sitter jag i receptionen och lyssnar på härlig musik medan Linda kör sitt pass i hallen bredvid! Grym tjej! :)
Känns nästan som jag kommer bo här i sommar. Jobbar 5-6 dagar i veckan, + träning osv..ja det blir en hel del tid här iaf.


2/7-11

Då var det lördag morgon och jag är vaken. Börjar jobba kl 9.00 idag, men bara till 13.00 sen ska jag och syrran till stan.
Det är riktigt bajsväder ute och vi ska till Christin ikväll, hoppas på uppehåll då annars får vi väl sitta inomhus. Synd att jag jobbar imorgon också, men vad gör man inte för pengar?

Uppdaterar senare.

1/7-11

Så nu är det "bara" tre timmar kvar att jobba, fast egentligen två för jag har inte fått min lunch än. :( Står själv mellan 14-17.30. Super kul...jag är hungrig!!!!

Ikväll kommer syrran hem till oss och vi ska tjocka oss med pizza!! Köpepizza dessutom.
Tur jag ska träna ;) haha
Pratade precis med Alice och hon har lärt mig ett nytt ord, flebbmongo! Trillar av stolen varje gång hon säger det. Men iaf, jag kom fram till att om jag inte tränar och äter dåligt så är jag snart också ett flebbmongo och det vill jag verkligen inte! :( :p Skämt åsido. Var tvungen att få med ordet i min blogg på något sätt. ;)

1/7-11

Jag försöker desperat få tag i en långklänning till bröllopet i augusti, en månad kvar nu bara.
Tyvärr så hittar jag ingen som jag faller för direkt. :( Och skulle jag hitta någon så kostar den över 3000 kr och det ingår inte i min budget för tillfället tyvärr. Men jag ger mig inte! Utan fortsätter leta. :)

Nu har jag jobbat i tre timmar, tiden går långsamt idag. :( Här är inget folk och inte jätte mycket att göra tyvärr. Och så slutar Robban om 30 min så då är jag helt ensam fram till fem ungefär. Gillar vi inte, ännu tråkigare ju. :P

Funderar på att köra ett armpass i gymmet idag. :) Om jag hinner slänger jag in lite axlar också. Har ju en dag imorgon också efter jobb, slutar ju ett då så. Har bara en timmes lunch så man hinner tyvärr inte med alltför mycket. :(


1/7-11

Morgonen började med en morgonpromenad med vovvarna sen efter det blev det lite ärenden nere i Limhamn. Och nu är jag på jobb. :) Kl är halv 11 och jag har ändå hunnit med en del tycker jag.
På dagens schema står det jobb, träning och solning. :)
Blir kanske filmkväll med tjejerna efter jobb också. Allt som allt en lugn fredag och det gillas. Ska ju upp och jobba imorgon också så. Jobbar 11 dagar i rad nu har jag räknat ut. :( Inte alls kul, men vad gör man inte för pengar? Jag gör en del har jag märkt iaf haha.

Skulle bli regn idag men solen skiner!! Och det betyder att jag är på ett glatt humör också!
Lite irriterad på agria som strulat till det med Limos försäkring bara. Men jag får lösa det ikväll när jag kommer hem.
Vad sägs om en andra frukost nu kanske, är lite hungrig. :)



Kan säga att den måltiden inte hade suttit fel!!

RSS 2.0