Hade på mig min fina scarf idag :) nu ligg...

img_3099 (MMS)

Hade på mig min fina scarf idag :) nu ligger jag utmattad i soffan efter att ha planterat mina nya blommor som jag köpte innan, blev även lite nödvändigheter som underkläder, deo etc. Dom har verkligen världens godaste body lotion på bodyshop. Kostar 145:- och eftersom jag precis köpt ny så ville jag inte köpa en till :( men den luktar som ett underverk!! ;)


Kommentarer
Postat av: Alice

Gumman, du är verkligen en RIKTIG och sann vän och om jag ska vara helt ärlig så har jag nog aldrig träffat någon så fin människa som du förut. Du finns där verkligen ALLTID och du tänker verkligen på hur jag mår, på riktigt! Du är fantastisk och jag älskar dig! Jag vet att vi kanske inte känt varann speciellt länge men hittar min sin sanne själsfrände så gör man och då VET man att det är rätt. Nej jag ska inte fria till dig.. :P jag är ju trots allt inte kille haha.. :P Men jag vill bara att du ska veta att jag uppskattar dig och jag älskar dig så jävla mycket gumman! Tack för du finns vid min sida och att du är en sann vän! Du är unik gumman och du är min fina vän som jag är otroligt stolt över! Tack för du finns och tack för att jag fick lära känna dig, du är fantastisk <3!

2011-08-09 @ 20:45:59
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Jag tror jag har läst den här kommentaren ca 100 ggr nu. Vet inte varför för jag får tårar i ögonen varje gång! Du ger mig precis det du skriver att jag ger dig! Därför förtjänar du också att må så bra som jag gör! Om inte bättre :)Du tillhör en av mina mest ovärderliga ...ja "ägodelar" :p jag äger dig kanske inte, men du är min vän och definitivt en vän som är värd att kämpa för i alla lägen! <3

2011-08-11 @ 11:22:28
URL: http://cassandraholmstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0